Loading...

Προειδοποίηση πρόεδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων: «Αυτή η δουλειά με τους χαλασμένους ασυρμάτους θα οδηγήσει σε θύματα»


Να λιντσάρουν το πλήρωμα του περιπολικού ήθελαν, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, οι Ρομά που επιτέθηκαν στους δύο συναδέλφους του λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Κηφισού. 
Ο Δημοσθένης Πάκος μίλησε στο «Thema Radio» 104,6 για το πως ξεκίνησε εχθές η επίθεση των Ρομά στους αστυνομικούς.
«Είδαν έναν ύποπτο που το ίδιο περιπολικό τον είχε συλλάβει πριν από ένα χρόνο για ληστεία με μαχαίρι σε έναν Πακιστανό μετανάστη. Είχε οδηγηθεί στη φυλακή και τον είδαν έξω και γι' αυτό είπαν πάμε να δούμε τι γίνεται μήπως είναι δραπέτης μήπως είναι οτιδήποτε, δεν ξέρεις τι γίνεται και είναι έξω, ένα άτομο σεσημασμένο. Με το που πάμε να τον ελέγξουμε, από έναν παρακείμενο καταυλισμό Ρομά, βγαίνουν είκοσι τριάντα άτομα και δεν τους κάνουν επίθεση με μάρμαρα, που βλέπω τώρα και ακούω σε κάποια κανάλια κι αυτά, τους επιτέθηκαν με τα μάρμαρα, τους κύκλωσαν να τους λιντσάρουν. Προσπαθούσαν να καλέσουν ενισχύσεις, οι ενισχύσεις δεν ήρθαν ποτέ όσο τους καλούσαν, γιατί ο ασύρματος δεν λάμβανε, δεν ήταν χρηστικός. Έχουμε κάνει καταγγελίες εδώ και τρία τέσσερα χρόνια ότι αυτή η δουλειά με τους ασυρμάτους θα οδηγήσει σε θύματα, δηλαδή έχουμε ένα σύστημα το οποίο είναι δύο δεκαετιών πριν, για οικονομικούς λόγους»
Διάφορα 4711768543893372409
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε