Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
Κριός
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Διδύμων - Τοξότη θα σου δημιουργήσει έντονη εξωστρέφεια και την ανάγκη να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να έχεις ένα τόνο υπερβολής σε οτιδήποτε και αν πεις, σε οτιδήποτε και αν κάνεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η υπερβολή θα συνεχιστεί και στις κινήσεις σου, ακόμα και στον τρόπο που θα επιλέξεις να συζητήσεις με ανθρώπους που θα βρεθείς. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι μία φαινομενικά όμορφη και ήρεμη ημέρα η οποία όμως μπορεί να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό σκηνικό στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Σήμερα θα έχεις την τάση να λες πολλά περισσότερα από τον/τη σύντροφό σου καθώς θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο, όμως αυτό δεν θα βοηθήσει  να επέλθει ηρεμία στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς  ενδέχεται να κάνεις μία λάθος κίνηση γεμάτη υπερβολή προς αυτόν/η που σου αρέσει.
Ταύρος
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Διδύμων -Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να στραφείς  σε ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η κατά τη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, λογαριασμών και λοιπών υποχρεώσεων καθώς είναι πολύ πιθανόν να κάνεις κάποιο λάθος. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως τα έξοδα θα είναι μεγαλύτερα από τα έσοδα και πολλά από αυτά θα οφείλονται στη  διαχείριση που θα κάνεις στους πόρους σου. Θα πρέπει να είσαι φειδωλός/η καθώς  ενδέχεται να είσαι αρκετά υπεραισιόδοξος/η με  τα χρήματά σου, με αποτέλεσμα να οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις. 
Σήμερα θα έχεις ένα τόνο υπερβολής σε οτιδήποτε και αν ζητήσεις από τον/τη σύντροφό σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα ανάμεσα σας, καθώς και εκείνος/η θα απαντήσει με την ίδια υπερβολή. Αν είσαι  ελεύθερος/η  πρόσεξε τις παρορμητικές κινήσεις σε μία νέα γνωριμία.
Δίδυμοι
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα σου φέρνει στο προσκήνιο τις βαθύτερες σκέψεις σου, τα θέλω σου και τα συναισθήματά σου. Αυτά βέβαια θα έρθουν με έντονο τρόπο στην επιφάνεια και είναι πιθανόν να μην  έχεις την ευκολία να τα διαχειριστείς. Ο Άρης ο οποίος  βρίσκεται στους Ιχθύς και κάνει ταυ τετράγωνο με τα φώτα της Πανσελήνου δεν είναι βοηθητικός ώστε να δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση και με τον σωστό τρόπο. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε και στα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς είναι πιθανό να προκύψει και εκεί κάτι, το οποίο θα σε αποσυντονίσει και μπορεί να μην το διαχειριστείς όπως θα έπρεπε.  Προτίμησε να κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να ζυγίσεις καλύτερα τα πράγματα πριν δράσεις.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η  για εντάσεις με  τον/τη σύντροφό σου,  για αυτό προσπάθησε να  κατευνάσεις κάθε είδους  υπερβολή στα λόγια αλλά και στις πράξεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην επιχειρήσεις μία δυναμική προσέγγιση σε αυτόν/η που σου αρέσει καθώς μπορεί να εκτεθείς.
Καρκίνος
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Διδύμων -Τοξότη σε προτρέπει να ξεκουραστείς καθώς το τελευταίο διάστημα είναι φανερό πως έχεις κουραστεί αρκετά και οργανισμός σου έχει ξεκινήσει να αντιδρά. Προσπάθησε να τον ακούσεις διαφορετικά θα είναι πάρα πολύ εύκολο να χάνεις την ψυχραιμία σου λόγω κούρασης και τελικά να την πληρώσουν οι άνθρωποι που θα βρεθούν γύρω σου. Ο Άρης ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθύς και σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τα φώτα της Πανσελήνου υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και κατά τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν σήμερα έχεις κανονίσει να κάνεις ένα ταξίδι.
Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη να δεις τον/τη σύντροφό σου για αυτό προτίμησε να του/ης το πεις παρά να βρεθείτε και τελικά να μην μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να μην εξελιχθεί ακριβώς με τον τρόπο που το περιμένεις.
Λέων
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να συναντήσεις αγαπημένους σου φίλους, να βγεις να πιείς ένα ποτό μαζί τους ή να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με ομάδες και δραστηριότητες. Η δυσμενής εμπλοκή του Άρη  από τους Ιχθύς με τα φώτα της Πανσελήνου υποδηλώνει πως δεν θα πρέπει να ξεγελαστείς από τη φαινομενικά  χαρούμενη ατμόσφαιρα, καθώς τα αίματα μπορούν να ανάψουν από στιγμή σε στιγμή. Πρόσεξε ιδιαίτερα το χιούμορ σου καθώς μπορεί να γίνει αιτία για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Σε περίπτωση που βγεις για να πιείς ένα ποτό να θυμάσαι πως πολύ εύκολα το ένα μπορεί να γίνει δύο και τα δύο πολύ περισσότερα.
Σήμερα είναι πιθανόν να προσπαθήσεις να τραβήξεις σχεδόν με το ζόρι τον/τη σύντροφό σου σε μία έξοδο με φίλους όμως αν εκείνος/η δεν θέλει μην τον/ην πιέσεις, καθώς από κάτι τόσο απλό μπορεί να δημιουργηθούν  παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να σε αποσυντονίσει για αυτό θα πρέπει να είσαι  φειδωλός/η στις κινήσεις σου.
Παρθένος
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα σε φέρει σε επαφή με επαγγελματικά ζητήματα όσο κι αν προσπαθήσεις να τα αποφύγεις. Η αλήθεια είναι πως θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με κάτι άλλο καθώς θα αναζητήσεις τρόπους να περάσεις μία χαλαρή ημέρα, χωρίς να χρειαστεί να ζορίσεις στο μυαλό σου με σκέψεις και ανησυχίες. Παρόλα αυτά μιας και ενδέχεται να προκύψουν κάποια θέματα που θα πρέπει να τους δώσεις σημασία, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός/η καθώς δεν θα είναι εύκολο να τα δεις στην πραγματική τους διάσταση.  Η ροπή είτε προς την αισιοδοξία είτε προς την απαισιοδοξία δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις επαφές με τους συνεργάτες του αλλά και τον/τη σύντροφό σου καθώς και εκεί μπορεί να δημιουργηθούν κάποια ζητήματα.
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ένα τόνο υπερβολής σε οτιδήποτε και αν κάνεις και από αυτό δεν θα ξεφύγει ούτε η σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να πεις κάτι στον/τη σύντροφό σου που δεν θα του/ης αρέσει και μάλιστα μπροστά σε κόσμο.
Ζυγός
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Διδύμων -Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις τρόπους προκειμένου να περάσεις μία ευχάριστη ημέρα.  Μία συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα τα οποία μάλιστα δεν βλέπεις συχνά θα είναι αρκετή για να σου φτιάξει τη διάθεση. Παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι πως πάνω σε συζητήσεις μπορεί να ακουστούν αλήθειες, οι οποίες θα είναι έντονες  και μπορεί να δημιουργήσουν τριβές. Το ταυ τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στους Ιχθύς με τα φώτα της Πανσελήνου δεν είναι βοηθητικό για να ελέγξεις ούτε τα λόγια σου αλλά ούτε και τις αντιδράσεις σου. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η  και φειδωλός/η  ώστε να αποφύγεις τις παγίδες.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις έντονα την ανάγκη να  εμπλακείς σε ένα θέμα του/ης συντρόφου σου όμως αυτό δεν θα σου βγει όπως το θέλεις, για αυτό προτίμησε να είσαι διακριτικός/η σε  δικά του/ης ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  μέσα από μία «μπερδεμένη» κατάσταση.
Σκορπιός
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα  φέρει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με γραφειοκρατικές διαδικασίες, δημόσιους φορείς, τράπεζες και ασφαλιστικά ζητήματα. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να τα διαχειριστείς με σύνεση και προσοχή, καθώς τα λάθη είναι κάτι παραπάνω από πιθανά. Η υπεραισιοδοξία σου θα είναι το ίδιο επικίνδυνη με την απαισιοδοξία και εσύ καλείσαι να βρεις τις ισορροπίες. Το ταυ τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στους Ιχθύς με τα φώτα της Πανσελήνου δείχνει πως η ήμερα μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερα μπερδέματα από ότι να τα λύσει. Για αυτό το λόγο χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός/η σε ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τα χρήματα.
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις μία διάθεση υπερβολής απέναντι στον/τη σύντροφό σου η οποία δεν θα βοηθήσει να έρθετε κοντά, το αντίθετο μάλιστα.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  με κάποιο άνθρωπο ο όποιος έρχεται από μακριά…
Τοξότης
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα σου θα σε φέρει σε άμεση επαφή με τα θέλω και τις ανάγκες των δικών σου ανθρώπων. Είναι πιθανόν κάποιος συνεργάτης σου να ζητήσει κάτι από εσένα ή ο/η σύντροφός σου να ξεκινήσει κάποια παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά σου. Εσύ πάλι δεν θα έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να σου χαλάσει την καλή διάθεση, όμως αυτό μπορεί να μεταφραστεί σαν αδιαφορία από τους άλλους.  Το τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τα φώτα της Πανσελήνου υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς η συμπεριφορά σου θα εγείρει αντιπαραθέσεις.  
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία το μόνο που θέλεις να διασκεδάσεις. Οτιδήποτε και αν σου πει ο/η σύντροφός σου που θα σε βγάλει από αυτή τη διάθεση, δεν θα είναι ευπρόσδεκτο. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να θυμάσαι πως οι υπερβολές στη «δράση»  ακόμα  και στο  φλερτ θα φέρουν αντιδράσεις!
Αιγόκερως
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κλείσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αφήσει είτε στην εργασία σου είτε σε προσωπικό επίπεδο. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθύς με τα φώτα της Πανσελήνου υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε οποιοδήποτε  διεκπεραίωση και αν θέλεις να φέρεις εις πέρας σήμερα, καθώς πιθανόν οι κινήσεις σου να μην σε βοηθήσουν. Επίσης εξίσου προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι και στις προτεραιότητες που θα βάλεις γιατί  δεν θα έχουν τη σωστή σειρά. Αν καταφέρεις  να ξεπεράσεις αυτούς τους «σκοπέλους» τότε θα μπορέσεις να αναλάβεις (σωστή) δράση.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις ιδιαίτερα κουρασμένος/η από την έντονη καθημερινότητα και αυτό μπορεί να γίνει λόγος για να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα σε κάνουν να αφήσεις τις δουλειές σου!
Υδροχόος
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα σου δημιουργήσει έντονη ερωτική διάθεση για αυτό και θα ασχοληθείς κατά κόρον με τα αισθηματικά σου ζητήματα είτε είσαι ελεύθερος/η είτε έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου. Το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης  από τους Ιχθύς με τα φώτα της Πανσελήνου υποδηλώνει πως μπορεί να υποπέσεις σε λάθος ενέργειες πάνω σε αισθηματικά ζητήματα.  Οι υπερβολές  σε λόγια, σε συναισθήματα και σε πράξεις δεν θα βοηθήσουν την κατάσταση αντίθετα μπορεί να την περιπλέξουν. Προτίμησε να πεις λίγα και καλά και να μην υποσχεθείς πολλά, καθώς μετά από λίγο εσύ ο/η ίδιος/α θα αναγκαστείς να αναιρέσεις τα λόγια σου.
Σήμερα είναι μία ημέρα που  ενδέχεται να φανείς ιδιαίτερα εγωκεντρικός/η (ακόμα και αν δεν είσαι) και αυτό δεν θα βοηθήσει καθόλου τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είναι δύσκολο να εστιάσεις σε ένα μόνο πρόσωπο καθώς  θα χάνεις γρήγορα το ενδιαφέρον σου!
Ιχθύες
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο  αρκετά παράπονα τα οποία είχε κρατήσει μέσα σου για  καιρό. Οι δέκτες αυτών μπορεί να είναι οι δικοί σου άνθρωποι, ο/η σύντροφός σου ακόμα και πρόσωπα  που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τα φώτα της Πανσελήνου, δείχνει πως θα έχεις μία τάση υπερβολής με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να δραματοποιήσεις τις καταστάσεις. Προσπάθησε να ανακτήσεις τον αυτοέλεγχο σου και μην αφήσεις τα συναισθήματα σου  ανεξέλεγκτα, καθώς θα δημιουργήσουν  μία περίεργη κατάσταση στις συναναστροφές σου.
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα αναζητήσεις ηρεμία και χαλάρωση αλλά μην περιμένεις από τον/τη σύντροφό σου να το καταλάβει αν εσύ δεν του/ης το πεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να «μετρήσεις» λάθος  κάποιον/α που σου αρέσει. 

Ζώδια 1423000573497607768
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε