Loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 5/2


Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου. Δείτε τι λένε τα άστρα για τη σημερινή
Κριός
Σήμερα μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μην σε πιάνει πανικός και μείνε συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου, γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρεις.
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μην στεναχωριέσαι και πιέζεσαι άδικα και ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το άμεσα, χωρίς περαιτέρω αναβολές. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε χωρίς να τις εκμεταλλευτείς. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν.
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Τρίτη θα είναι πολύ ευχάριστη για εσένα, αφού κάποιες ειδήσεις θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα και θα σε κάνουν να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σου. Μπορείς να σχεδιάσεις με άνεση όσα επιθυμείς να κάνεις πραγματικότητα και να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω μέχρι τώρα.
Καρκίνος 
Σήμερα προσπάθησε να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί με το ζώδιό σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην κινηθείς παρορμητικά μέσα στη γενικότερη αισιοδοξία που σε διακατέχει γιατί θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις.
Λέων
Κάποια γεγονότα που προέκυψαν πρόσφατα στη ζωή σου και σε αναστάτωσαν, χρειάζονται τον κατάλληλο χρόνο για αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματά τους και να επέλθει μια ισορροπία. Κάνε υπομονή και επιστράτευσε την ηρεμία σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όσα συμβαίνουν.
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τα τόσα προβλήματα που συνεχώς ξεπροβάλλουν από το πουθενά και αυτό πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις από σήμερα κιόλας. Μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις.
Ζυγός
Οι αποφάσεις που πιέζεσαι να πάρεις τώρα, είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς τα γεγονότα θα συνεχίσουν να σε απασχολούν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην βιαστείς, γιατί κινδυνεύεις να αποπροσανατολιστείς και να οδηγηθείς σε λάθη, πληρώνοντας για καιρό τις άσχημες συνέπειες.
Σκορπιός
Σήμερα μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά αγχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν και σιγά- σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες, που δεν θα είναι λίγες.
Τοξότης 
Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό στο έπακρο. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία. Φρόντισε να κάνεις το πρόγραμμά σου και να αρχίσεις να υλοποιείς τους στόχους σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.
Αιγόκερως
Σήμερα θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα, γιατί θα είναι πολύ καλές για την πορεία σου. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι κουρασμένος από τα τελευταία γεγονότα που σε έχουν βρει απροετοίμαστο, άδραξε την ημέρα σου για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να προωθήσεις τα σχέδια σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου! Μην το ξεχνάς!
Υδροχόος
Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά δράσεις και πρωτοβουλίες, με σκοπό την ανάδειξη της δημιουργικότητάς σου σε όλο της το φάσμα. Μην αφήσεις τους φόβους σου για το αύριο να σε καταβάλουν και μην ρωτάς τη γνώμη των άλλων. Στηρίξου στα πόδια σου και όλα θα γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ιχθείς
Η κατάσταση στην οικογένειά σου σε φορτώνει με ζητήματα που παραμένουν άλυτα εδώ και καιρό και δεν μπορείς να διευθετήσεις, καθώς δεν περνούν μόνο από το χέρι σου. Μία συζήτηση μεταξύ σας δεν θα βλάψει, αντιθέτως, η ανάληψη ευθυνών από τον καθένα είναι πάντα η καλύτερη λύση. Η ηρεμία και η ειλικρίνεια θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο.
Πηγή: myastro.gr

Ζώδια 2448973383217038972
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε