Loading...

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 5/7


821346e6ed705e38f204eeafa20276ce_LΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας ευνοεί τις προθέσεις σου να επεκτείνεις τον κύκλο εργασιών σου ή να βρεις μια δουλειά αντάξια των προσόντων σου. Επιπλέον είναι μια καλή ημέρα για να υποβάλλεις ένα σημαντικό αίτημα αλλά και να προμηθευτείς εργαλεία ή εξοπλισμό. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην ανανέωση του προσωπικού σου χώρου και στην ευνοϊκή ρύθμιση ενός περιουσιακού θέματος.

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, μπορείς να το ζήσεις, μακριά όμως από «τα φώτα της δημοσιότητας». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να πάρεις το ταίρι σου και να «απομονωθείτε» στον… παράδεισό σας, ζώντας όλα αυτά που στερηθήκατε το προηγούμενο διάστημα.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μια ευχάριστη είδηση θα σε κάνει να αναθαρρήσεις και με την ψυχολογία σου «στα ύψη» λίγα είναι εκείνα που δεν μπορείς να κάνεις. Επιπλέον, ο Ερμής στον Καρκίνο προάγει την επικοινωνία σου κι ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα ή φορείς που μπορούν να σε βοηθήσουν. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας πριμοδοτεί την διασκέδασή σου, ενώ αυξάνει τις πιθανότητες για χαρές και επιτυχίες των παιδιών σου.

Ερωτικά
Ίσως να νιώθεις ήδη ότι έρχεται κάτι «μεγάλο» στην προσωπική σου ζωή, πολλά όμως εξαρτώνται και από την προθυμία σου να μπεις σε μια κατάσταση «υψηλών απαιτήσεων». Μάλιστα το δίλημμα μπορεί να υπάρξει ακόμη κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως αποκτήσεις την αγοραστική δύναμη για να καλύψεις κάποιες άμεσες ανάγκες ή επιθυμίες. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να εξοπλίσεις το σπίτι σου με ό,τι του λείπει, από έπιπλα ή αξεσουάρ, μέχρι προμήθειες. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας σε καλεί να αξιοποιήσεις την βοήθεια των οικείων σου αλλά και να κινηθείς για την ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων.

Ερωτικά
Αν σκέφτεσαι να «νομιμοποιήσεις» μια σχέση ή να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου, το σύμπαν δεν σου λέει «όχι», καλό είναι όμως να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου και να μην θεωρήσεις τίποτα ως δεδομένο ως προς τις εκατέρωθεν υποχρεώσεις, αφού «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου συμβάλλει θετικά στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου κι ίσως γνωρίσεις ένα πρόσωπο που έχει τον τρόπο και τα μέσα να «σπρώξει» μια υπόθεσή σου. Επιπλέον, σε καλεί να δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις και τα σχέδιά σου, αφού θα τύχουν ευνοϊκής αποδοχής. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση αλλά και μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός συγγενούς σου.

Ερωτικά
Σταδιακά αρχίζεις να κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι να βιώσεις «και τις δύο όψεις του νομίσματος». Από την μια πλευρά κάποιες μοναδικές στιγμές κι από την άλλη την… αγωνία του/της ερωτευμένου/ης!
ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας αχρείαστες δαπάνες και κινήσεις εντυπωσιασμού. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σου παρέχει πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο κι ίσως μάθεις ένα πολύτιμο μυστικό. Επιπλέον, μια θετική εξέλιξη στα εργασιακά σου θα σε κάνει να νιώσεις πολύ πιο άνετα.

Ερωτικά
Εδώ οι συνθήκες δεν είναι αυτές που θα ήθελες, αφού παρά τις προσπάθειες κάποιων «συναδέλφων» του να αλλάξουν το κλίμα, ο Κρόνος σε έχει κουράσει με τα δύσκολα που σου βάζει, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να «κόψεις» μόνος/η σου μια προοπτική που εμφανίζεται.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας στο ζώδιό σου σε καλεί να αξιοποιήσεις τις ιδέες και τα προσόντα σου, χωρίς να δίνεις βάση σε επιφυλάξεις που διατυπώνονται από άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, αφού σε αυτήν την φάση η τύχη σου φτάνει και περισσεύει για να πετύχεις αυτό που θέλεις! Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο αυξάνει τα οφέλη σου από την ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, ενώ μπορεί να εξυπηρετηθείς από φίλους και γνωστούς.

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, μπορείς να το αναζητήσεις σε μια φιλική συντροφιά ή μια κοινωνική εκδήλωση. Αν πάλι είσαι ήδη «καλυμμένος/η» δεν έχεις παρά να σπάσεις την ρουτίνα της καθημερινότητας, διασκεδάζοντας με το ταίρι σου.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Καρκίνο ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις μια χάρη ή μια βοήθεια από ένα «υψηλά ιστάμενο» πρόσωπο. Επιπλέον, μπορεί να διακριθείς και σε μια υπόθεση που δεν έχει άμεση σχέση με την δουλειά σου αλλά είναι θέμα… πρεστίζ! Παράλληλα, ο ενεργός Δίας σε καλεί να αξιοποιήσεις ευκαιρίες και προσφορές για την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση δείχνει πιο πιθανό να σου συμβεί «κάτι» στον χώρο της εργασίας σου, παρά κάπου αλλού, παράλληλα όμως καλείσαι να τηρήσεις τις δέουσες ισορροπίες, αφού δεν θέλει και πολύ για να εμφανιστούν κάποιες προβληματικές αντιζηλίες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η δραστική συμμετοχή του Ερμή και του Δία στην καθημερινότητά σου προαναγγέλλει ευχάριστες εξελίξεις σε όλα τα «μέτωπα», αρχής γενομένης από την κοινωνική σου ζωή. Νέες, όσο και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες συνθέτουν ένα προνομιακό περιβάλλον αλληλοβοήθειας κι αν δεν «κλειστείς» έχεις να ωφεληθείς πολλά από την δημοσιοποίηση και προώθηση των σχεδίων σου. Στο πρόγραμμα είναι κι ένα ευχάριστο ταξίδι.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα ενός μεγάλου έρωτα που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στην προσωπική σου ζωή. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να… εξαντλήσεις την ερωτική δυναμική της, συνδυάζοντας το πάθος με τον ρομαντισμό.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου αλλά, εκτός από τις θετικές εντυπώσεις που θα κερδίσεις, καλό είναι να προσδώσεις κι έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα στην δράση σου, εκμεταλλευόμενος/η την υποστήριξη ενός «ισχυρού» προσώπου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν θες να κάνεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, προχώρα, ξέροντας ότι η τύχη είναι με το μέρος σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και στοχεύεις σε μια σχέση με κοινωνικά και οικονομικά πλεονεκτήματα, είναι βέβαιο ότι θα έχεις τις ευκαιρίες σου, αν όμως αναζητάς κάτι πιο «βαθύ» ή ποιοτικό δεν έχεις παρά να περιμένεις 2-3 ημέρες και η επιθυμία σου θα εκπληρωθεί!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αν και κάποιοι/ες γύρω σου συμπεριφέρονται αρκετά επιπόλαια για τα δεδομένα σου, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να «ταμπουρωθείς» στην σοβαροφάνειά σου. Αντίθετα, ο ενεργός Δίας και ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλούν να χαλαρώσεις και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα από την διασκεδαστική πλευρά τους, πολύ περισσότερο που τελικά θα ωφεληθείς κι εσύ από την τύχη των άλλων. Παράλληλα, ευνοούνται οι συνεργασίες.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, βρίσκεσαι πολύ κοντά σε μια σχέση, ικανή να σε καλύψει κοινωνικά, ίσως μάλιστα οι εξελίξεις να συνδέονται με ένα πρόσωπο του εξωτερικού. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αναμένονται περισσότερες ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αν προβληματίζεσαι για μια επαγγελματική σου υπόθεση, ο Ερμής στον Καρκίνο έχει τις λύσεις και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις αξιοποιήσεις. Θετικά μηνύματα αλλά και «τυχερές» εξελίξεις συνθέτουν ένα ευχάριστο όσο και γόνιμο περιβάλλον, όπου τα πράγματα λειτουργούν αβίαστα υπέρ σου. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου, καλύπτοντας κάθε ανάγκη ή επιθυμία σου.

Ερωτικά
Αν και η πραγματική ευτυχία είναι ζήτημα καρδιάς και όχι χρημάτων, έχοντας την διάθεση αλλά και την ευχέρεια, καλείσαι να ευχαριστήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με ένα δώρο. Αντίστοιχα βέβαια μπορεί να λάβεις κι εσύ το… μερτικό σου!

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας αναμένεται να συμβάλλει σε μια σειρά από βοήθειες ή ευκολίες που θα σε κάνουν να αισιοδοξείς και να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Μάλιστα στο «εορταστικό» κλίμα συμμετέχει και ο Ερμής στον Καρκίνο, που δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει όμορφες και «παιχνιδιάρικες» στιγμές κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, μπορεί να χαρείς από εξελίξεις, που σχετίζονται με τα παιδιά σου.

Ερωτικά
Το σύμπαν σου προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες του αλλά σε πρώτη φάση προηγούνται εκείνες που καλύπτουν την ανάγκη σου να περάσεις καλά, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις. Σύντομα όμως θα σου τύχει και κάτι πιο «μεστό»

Ζώδια 533615627075538402
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε