Loading...

ΝΔ: Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας η επίθεση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλ. Γρηγόρη


Να λάβει θέση ο Αλέξης Τσίπρας για τις χυδαιότητες του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Γρηγόρη, ζητεί η Νέα Δημοκρατία. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, "ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ. Τσιόδρας και ο Ν. Χαρδαλιάς".
Καλεί μάλιστα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης "να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτκή ζωή το κλίμα της "πάνω και κάτω πλατείας"", αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Χθες, ο Ηλίας Γρηγόρης με αναρτήσεις του στο Διαδίκτυο επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, στελέχη της κυβέρνησης αλλά και τον κ. Τσιόδρα με αφορμή την κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πολιτική 7856816016931243368
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε