Loading...

Μόνιμη η 13η σύνταξη: Θα δίνεται σταθερά κάθε Δεκέμβριο και όχι προεκλογικά


Εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», είναι προφανές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τους… τρελάνει στη σοβαρότητα και στη μεθοδικότητα ως προς την υλοποίηση του σχεδίου ανασύνταξης της χώρας σε όλα τα επίπεδα. 
Σύμφωνα λοιπόν με το ΠΘ ο πρωθυπουργός έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες στους οικονομικούς υπουργούς, αφού πρώτα συνεννοηθούν με τους δανειστές(τους ίδιους που ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι εξόφλησε και… βγήκαμε από τα μνημόνια) ώστε τα 800 εκατομμύρια ευρώ της 13ης «σύνταξης»(επιδόματος) που μοίρασε ο Τσίπρας, να εγγραφούν στον Προϋπολογισμό του 2020!
Δηλαδή, τα ποσά να έχουν πλέον μόνιμο χαρακτήρα, να μην έχουν τη μορφή επιδόματος, να καταβάλλονται σταθερά κάθε Δεκέμβριο, να είναι αφορολόγητα και αυξημένα για τους οικονομικά ασθενέστερους, στη βάση εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει να κάνει τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο, ενώ οι αποφάσεις ως προς την τελική μορφή που θα λάβει η 13η σύνταξη αναμένεται να ληφθούν το νέο έτος.
Πάντως η νέου τύπου ενίσχυση σχεδιάζεται να καταβάλλεται εφάπαξ στο τέλος κάθε χρόνου,σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»
Easy Writer

tomanifesto.gr
Οικονομία 7681197101821738300
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε