Loading...

ΝΔ: Ώρα ανακοινώσεων για τα "γαλάζια" ψηφοδέλτια ανά την Επικράτεια


Αντίστροφα πλέον μετράει ο χρόνος για τις επίσημες ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας όσον αφορά στη στελέχωση των ψηφοδελτίων της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών σε Αττική και περιφέρεια ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες, με τα συστατικά στοιχεία της ανανέωσης και της εμπειρίας να δομούν τη λογική της οδού Πειραιώς και να αποτυπώνουν τις εδώ και καιρό εκπεφρασμένες θέσεις του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η σαρωτική νίκη της "γαλάζιας" παράταξης στις ευρωεκλογές, αλλά και η συνεχής ενδυνάμωση του…αέρα της κυβερνησιμότητας και της αυτοδυναμίας αύξησαν κατακόρυφα τον αριθμό των ενδιαφερομένων για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Οι συσκέψεις στον τρίτο όροφο της οδού Πειραιώς ήταν συνεχείς μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ δεν έλειψαν και οι…καραμπόλες.
Όπως, για παράδειγμα, στο νότιο τομέα της Β΄ Αθηνών, όπου οι άνδρες υποψήφιοι ξεπερνούσαν κατά έναν τον επιτρεπτό από την ποσόστωση αριθμό. Έτσι,  ο διευθύνων σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της "Green Cola Hellas", Βασίλης Ανδρικόπουλος, μετακινείται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και σε μη εκλόγιμη θέση, προκειμένου στη συνέχεια και εφόσον η Νέα Δημοκρατία κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας να αξιοποιηθεί σε κάποια κυβερνητική θέση.
Σε… momentum ψηφοδελτίου Επικρατείας, πάντως, όπως δείχνουν όλα τα μέχρι σήμερα δεδομένα, επικεφαλής θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Παναγιώτης Πικραμμένος.
Στο Επικρατείας, η ανακοίνωση του οποίου θα έρθει σε… δεύτερο χρόνο, θα συμπεριληφθούν (σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις) ο στενός συνεργάτης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και σύμβουλος στρατηγικής, Τάκης Θεοδωρικάκος, καθώς και ο καθηγητής, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος είναι σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνδιαμόρφωσε τη "γαλάζια" πρόταση για τη συνταγματική αναθεώρηση και διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην προετοιμασία των πρώτων νομοσχεδίων της οδού Πειραιώς.
Σε εκλόγιμες θέσεις θα βρίσκονται και δύο γυναικείες παρουσίες (τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το όνομα της πρώην υπουργού, Μαριέττας Γιαννάκου) ενώ αυτό που μένει να απαντηθεί είναι το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη. 
Πολιτική 3502399351046097987
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε