Loading...

Γεωργία Βλάχου: Το τι με ώθησε στον συνδυασμό του κύριου Πατούλη, δεν ήταν σίγουρα ούτε η «καρέκλα» ούτε η προσωπική μου ανάδειξη. 







Η Γεωργία Βλάχου είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά η ευρύτερη Ανατολική Αττική καθώς πολλά χρόνια βοηθάει την περιοχή από θέσεις ευθύνης. Πρόεδρος της δημοτικής τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Αχαρνών – Θρακομακεδόνων επί τρεις τετραετίες αλλά και αντιπρόεδρος νομαρχιακής οργάνωσης ΝΔ, μιλάει στο attikinews για την συμμετοχή της στις εκλογές στην παράταξη του Γιώργου Πατούλη   ‘’Για την Αττική’’ ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, υποστηρίζοντας την επιλογή της αυτή λέγοντας ‘’Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Πιστεύω ότι με Περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη και με το έργο που έχει κάνει στην αυτοδιοίκηση, μπορούν να πραγματοποιηθούν και αυτά όπως και πολλά περισσότερα’’. 

Στην Ευαγγελία Γουλέτα 

Είστε μία από τις πρώτες ανακοινωθέντες περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη. Τι σας ώθησε σε αυτή την επιλογή; 

Όσο μεγάλη είναι η τιμή για εμένα να είμαι από τους πρώτους ανακοινωθέντες του ψηφοδελτίου, τόσο μεγάλο είναι και το βάρος ώστε να σταθώ επάξια στο ταξίδι που μόλις άρχισε. Το τι με ώθησε στον συνδυασμό του κύριου Πατούλη, δεν ήταν σίγουρα ούτε η «καρέκλα» ούτε η προσωπική μου ανάδειξη. Ήταν ότι γυρνώντας πίσω είδα μόνο καπνό, πτώματα, λάσπες, περιουσίες ανθρώπων να έχουν καταστραφεί και απελπισμένους πολίτες.  Γύρισα όμως εμπρός, κοίταξα τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, τον τόπο μου και είπα ότι μας αξίζει ένας καλύτερος κόσμος και μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Την ελπίδα μου σε ένα καλύτερο αύριο βρήκα στον κύριο Γιώργο Πατούλη, έναν πετυχημένο αυτοδιοικητικό που αξίζει ένα ‘’ευχαριστώ’’ που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία.  

 Ποια κατά την γνώμη σας είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα στην Ανατολική Αττική και πως θεωρείται ότι μπορούν να επιλυθούν;

Τα προβλήματα δυστυχώς είναι πολλά, εκ των οποίων τα κυριότερα κατά την γνώμη μου είναι τα απορρίμματα, το οδικό δίκτυο που είναι άκρως επικίνδυνο για τους ανθρώπους και η έλλειψη υποδομών. Σημαντικό είναι να δοθούν κονδύλια στους Δήμους για τα  σχολεία, τις παιδικές χαρές  και άλλες κοινωνικές δομές. Πρέπει να δημιουργηθούν ιατρεία και κοινωνικά φαρμακεία που θα μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες γιατί αξίζουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Πιστεύω ότι με Περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη και με το έργο που έχει κάνει στην αυτοδιοίκηση, μπορούν να πραγματοποιηθούν και αυτά όπως και πολλά περισσότερα. Για αυτό η «Νέα Αρχή για την Αττική»,  είναι το αύριο όλων μας.

Πως θα χαρακτηρίζατε την απερχόμενη περιφερειακή αρχή;

Η απερχόμενη περιφερειακή αρχή ήταν απών από όλα όσα έχω αναφέρει, με κάποιες διακρίσεις σε μερικούς Δήμους, εκεί όπου δηλαδή υπήρχαν οφέλη και αυτό πιστοποιείται με τα γεγονότα στο Μάτι και τις πλημμύρες στην Μάντρα. 

Μετά τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2018 στην ανατολική Αττική, ποιες θα ήταν οι προτεραιότητες σας στην πολιτική προστασία;


Προτεραιότητα μού είναι  να αποκτήσει η Αττική αποτελεσματική πολιτική  προστασία ώστε να μην ξαναζήσουμε  τραγωδίες και να αξιοποιήσουμε σωστά τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής μας.


Περιφέρεια Αττικής 5797031535651239023
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε