Loading...

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου


Ο Ερμής σε ορθή πορεία πλέον, βάζει τέλος στην ασυνεννοησία, στις παρεξηγήσεις, τα μπερδέματα και στις γκάφες στις μετακινήσεις! Ζώδια της Γης και του Νερού, απολαύστε επικοινωνίες ελεύθερα τις επόμενες μέρες!
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με την Ερμή στους Ιχθύες να επιστρέφει σε ορθή πορεία, οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την ζωή σου, από εδώ και πέρα! Εκμεταλλεύσου το ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική ανασκόπηση, συναισθηματική σιγουριά, ανασυγκρότηση ψυχικών δυνάμεων! Επιτέλους, καταφέρνεις να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και να ενδυναμώσεις το όραμα σου και τα όνειρα σου, αλλά και την διαίσθηση σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι απόλυτα ανανεωτικές και θετικές! Νέες γνωριμίες, επικοινωνιακές επαφές με κατακτήσεις σου και χαρμόσυνα μηνύματα! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις βελτίωση με την σχέση σου και πλήρη ανανέωση! Μείνε μακριά από κρυφούς, παρασκηνιακούς ή απαγορευμένους ερωτικούς δεσμούς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομική εύνοια θα έχεις και μάλιστα αυτήν την φορά χωρίς καθυστερήσεις! Στον τομέα της εργασίας, βάζεις τέλος σε λάθος χειρισμούς του παρελθόντος!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα φίλε Ταύρε, που πλέον ο Ερμή στους Ιχθύες μπαίνει σε ορθή πορεία! Είσαι χαρούμενος, κεφάτος, εξωστρεφής, κοινωνικός και πανέτοιμος για αλλαγές και εξελίξεις! Βρίσκεις τρόπους να εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες, εξόδους και νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός, περιζήτητος και δημοφιλής! Επίσης, με τις συμβουλές ενός φίλου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από ώριμη συζήτηση με τον σύντροφο, να κάνετε το επόμενο βήμα, αφού σήμερα θα βάλετε γερές βάσεις στα κοινά σας όνειρα και στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί από το πουθενά, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Μήπως μία φιλία, μετατρέπεται σε έναν μεγάλο έρωτα;
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις επαγγελματικά, αφού οι ιδέες σου και η οξυδέρκεια σου, αναγνωρίζονται! Οικονομικά, ήρθε η ώρα να μαζέψεις τα περιττά έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα που ο Ερμής πλέον στους Ιχθύες μπαίνει σε ορθή πορεία, οφείλεις να δείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου, κυρίως κοινωνικά! Μπορείς, αν το θελήσεις, να καταφέρεις ουσιαστικά πράγματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ενασχολήσου με την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης, τώρα που έχεις ευκαιρία! Με τα λόγια σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αναμένονται σήμερα νέες αξιόλογες γνωριμίες και ώριμο αποτελεσματικό φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθει επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία, με τον σύντροφο! Σήμερα, είναι σίγουρα μία εποικοδομητική ερωτική ημέρα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, αφού θα πετύχεις μεγαλεπήβολα όνειρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές, συμφωνίες και αποφάσεις! Η επιτυχία μόλις έφτασε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, ο Ερμής στους Ιχθύες μπαίνει σήμερα σε ορθή πορεία και βάζει τέλος στην ασυνεννοησία! Ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά και κερδίζεις ξανά αισιοδοξία και φυσικά διάθεση για αλλαγή και καλοπέραση! Η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορείς τώρα, να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής, γεγονός που σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών σου στόχων!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και αισθησιασμός χαρακτηρίζουν την σημερινή ημέρα! Απολαμβάνεις ατέλειωτες καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό και με συζήτηση, βρίσκετε λύσεις σε παλαιά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος ο ερωτισμός και η γοητεία που αποπνέεις, δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο! Έρχονται γνωριμίες, κατακτήσεις και πολύ φλερτ!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις, φαίνονται πιο προσιτές τώρα, λόγω της αισιοδοξίας, αλλά και της οξυδέρκειας σου! Όχι στα υπερβολικά έξοδα, λόγω ανεμελιάς και επιπολαιότητας!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Με τον Ερμή στους Ιχθύες να μπαίνει από σήμερα σε ορθή πορεία, αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες! Είσαι πλέον απόλυτα ικανός, να «διαβάζεις» τις προθέσεις των γύρων σου για σένα και την γλώσσα του σώματος! Με συμμάχους την διαίσθηση σου και την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεται η ψυχή σου! Καταλαβαίνεις επιτέλους, ποιοι είναι πραγματικά ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία ιδιαίτερα συντροφική, συναισθηματική, αλλά και παθιασμένη ημέρα με τον σύντροφο! Όσον αφορά τις συζητήσεις σας, πες ναι στην πειθώ, αλλά όχι στην καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις τώρα μία μεγάλη ευκαιρία για σχέση ή μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική και παθιασμένη, που ενδεχομένως να γίνει μία όμορφη συναισθηματική σχέση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πετυχαίνουν οι συνεργασίες σου, κυρίως λόγω της διορατικότητας σου! Έρχεται μία πετυχημένη οικονομική συμφωνία ή είδηση, σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη και ισορροπία, αφού σήμερα ο Ερμής στους Ιχθύες ξεκινά την ορθή του πορεία! Ευνοούνται συνεργασίες, αλλά και γενικά διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, οι οποίες βελτιώνονται σημαντικά, λόγω των δικών σου καλών εκφραστικών μέσων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου! Καλό θα είναι να μην ακούς μόνο τις ανάγκες των άλλων, αλλά να εκφράζεις και τις δικές σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία από τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου σήμερα, αφού θα έχεις συντροφικότητα και ηρεμία στην σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεσαι εμφανισιακά και ομορφαίνεις! Το γεγονός αυτό, έχει ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα, να βρεις το άλλο σου μισό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι πλέον ισορροπημένος και λογικός σε επάγγελμα και χρήμα, γεγονός που σε οδηγεί σε πετυχημένες συμφωνίες και δράσεις!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Φίλε Ζυγέ, ο Ερμής από σήμερα ορθόδρομος στους Ιχθύες και εσύ ετοιμάσου για πραγματική δράση! Η ημέρα, φέρνει τρεξίματα για υποχρεώσεις, εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας! Οφείλεις πλέον να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την εύνοια της σημερινής ημέρας, όπως και την ικανότητα που έχεις για οργάνωση και προγραμματισμό! Ευνοούνται θέματα καθημερινότητας, υγείας, ομορφιάς, ευεξίας και διατροφής!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες! Είσαι ανανεωμένος εμφανισιακά και ευχαριστιέσαι τις θετικές συνέπειες αυτού! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να σε κακομάθει με περιποιήσεις και φροντίδα ο σύντροφος! Μία απόλυτα συναισθηματική και ήρεμη μέρα, που κυλά με αρμονία και ισορροπία για την σχέση σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό αναγνωρίζεται, με επαίνους και ανταμοιβές! Τακτοποιείς ευκολότερα οικονομικές εκκρεμότητες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Επιτέλους, αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ερμής στους Ιχθύες μπαίνει σε ορθή πορεία! Σήμερα λοιπόν, θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος από τους γύρω σου! Η κοινωνική σου ζωή αλλά και η φήμη σου, βελτιώνονται όλο και περισσότερο και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε όλες σου τις δραστηριότητες! Πες ναι μια φορά στην ανεμελιά και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς και μην πεις όχι σε προτάσεις εξόδου διασκέδασης!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, νέες γνωριμίες, ερωτόλογα, αλλά και την πιθανότητα έναρξης μίας νέας σχέσης! Λάμπεις και έχει όλα τα φώτα πάνω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, χορταίνεις πάθος, συναίσθημα, συντροφικότητα και βελτίωση της σχέσης σου με τον σύντροφο! Τα ερωτικά σου μπαίνουν σε νέα, βελτιωμένη τροχιά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις, αρκεί να μην μπεις στον πειρασμό για ανούσιο ανταγωνισμό! Μην κάνεις παρορμητικές αγορές σήμερα, γιατί ενδεχομένως αργότερα να το μετανιώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με τον Ερμή στους Ιχθύες από σήμερα σε πλέον ορθή πορεία, επικεντρώνεσαι σε σπίτι και οικογένεια! Είσαι πλέον σοβαρός και ώριμος και οφείλεις πλέον, να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, συναίσθημα, κατανόηση, αλληλεγγύη, αφοσίωση στους στόχους σου και σύνεση! Συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί από σήμερα ο Ερμής να μην είναι πια ανάδρομος, αλλά ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, ακόμα σε απασχολεί και πολύ πιθανόν να σε προσεγγίσει τώρα, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος διαίσθηση σου, είναι αυτή που θα σου δώσει την απάντηση και την λύση, αφού καταφέρνεις να «μαντέψεις» τις προθέσεις και τους σκοπούς του συντρόφου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχει θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, χωρίς όμως θεαματικές αλλαγές! Κάποια έξτρα έξοδα θα προκύψουν σήμερα, για το σπίτι ή την οικογένεια σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, ο Ερμής στους Ιχθύες έρχεται πλέον σε ορθή πορεία! Αυτό σε ευνοεί ιδιαίτερα, αφού μέσα από συζητήσεις και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις επιτέλους λύσεις! Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, συμπαθής, περιζήτητος και δημοφιλής! Εμπλουτίζεις τα εκφραστικά σου μέσα και την πειθώ σου, γεγονός που σε βοηθά να πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς! Ετοιμάσου επίσης, για ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται πολλές ευκαιρίες σήμερα, για νέα ερωτικά ξεκινήματα, ερωτικές γοργές εξελίξεις, φλερτ και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή ακόμα και μία νέα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο, βελτιώνεται στο έπακρο και μπορείς εύκολα να τον πείσεις, για να κάνει αυτό που επιθυμείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πες ναι, σε μία συμφωνία ή πρόταση, χωρίς δεύτερη σκέψη! Σήμερα θα βρεις λύσεις για ένα οικονομικό πρόβλημα ή εκκρεμότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, που ξεκινά και πάλι την ορθή πορεία του, ο Ερμής στους Ιχθύες, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να αποκοπείς από ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, να μιλάς μόνο ουσιαστικά και ορθά και να επικοινωνείς με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς επάνω τους! Μία βαθιά επιθυμία σου, εκπληρώνεται μετά από υπομονή και επιμονή από μέρους σου! Οργανώσου σωστά και δες τι χρειάζεσαι ουσιαστικά στην ζωή σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε κτητικότητα και ζήλια και θα δεις πως θα μπορέσεις να απολαύσεις συναισθηματική σιγουριά και βεβαιότητα, που θα έρθουν μέσα από τις πράξεις του συντρόφου σου! Αισθησιακές στιγμές και αποδείξεις αφοσίωσης, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν περίμενες καν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις την αναβλητικότητα και την αφηρημάδα, να σου προκαλέσει προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα! Η οικονομική άνοδος είναι πλέον δεδομένη!

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα επιτέλους, ο Ερμής στο Ζώδιο σου… «ισιώνει» και σταματά την ανάδρομη πορεία του! Είσαι πλέον ιδιαίτερα κοινωνικός, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, λαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, θετικές ειδήσεις και νέα, πολλές επικοινωνίες, βρίσκεις λύσεις και κάνεις χαρούμενες μετακινήσεις! Είσαι κοινωνικά περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις σκοπούς και στόχους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες γνωριμίες, αλλά και πολλές αποκαλύψεις κρυφών μέχρι τώρα, θαυμαστών! Η επικοινωνία από σήμερα, είναι το κλειδί στον έρωτα, αφού μέσα από εκεί, θα έρθει ένα νέο πρόσωπο στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, και θες να συζητήσεις κάτι ή να ζητήσεις κάτι από το σύντροφο, κάνε το σήμερα! Οι συνθήκες, σας ευνοούν ιδιαίτερα και ναι, μπορείτε να βρείτε σπουδαίες λύσεις για την σχέση σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά θα έχεις θετικά νέα, άπειρες ευκαιρίες και τύχη σε προτάσεις ή συμφωνίες σήμερα!
Πηγή: oroskopos.gr
Ζώδια 4805105957951848456
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε