Loading...

Ενημέρωση αναφορικά με το χειμερινό πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Σαρωνικού




Το χειμερινό πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών του Δήμου Σαρωνικού, λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 14:00-19:00 με τα ακόλουθα τμήματα :

·         Ζωγραφική 
·         Κατασκευές
·         Ορθοσωμία
·         Θεατρικό παιχνίδι
·         Κινητική
·         Κουκλοθέατρο
Στα παραπάνω τμήματα μπορούν αν συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 5-12 ετών.

Επιπλέον, τα 3 θεατρικά εργαστήρια του Δήμου, συνεχίζουν την καλλιτεχνική τους διαδρομή, έχοντας στο ιστορικό τους αρκετές θεατρικές παραστάσεις. Το παιδικό εργαστήρι λειτουργεί κάθε Σάββατο, 11:30-13:30 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί το εφηβικό εργαστήρι κάθε Κυριακή, 12:00-14:00.
Επίσης, άνοιξε την αυλαία του ένα νεοσύστατο παιδικό εργαστήρι στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, που στεγάζεται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου. Λειτουργεί κάθε Κυριακή απόγευμα 18:00-19:30. Το τμήμα αυτό, θα συνεχίσει τη λειτουργία του και τους καλοκαιρινούς μήνες, καθημερινά σε ωράριο ολοήμερου σχολείου, με όλες τις παραπάνω δραστηριότητες του ΚΔΑΠ, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των εργαζόμενων γονέων.
Τα θεατρικά εργαστήρια του Δήμου είναι πάντα ανοιχτά, για να δεχθούν νέα μέλη, που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το θέατρο και να εκφραστούν μέσα απ’ τη θεατρική πράξη.


Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης 
Δήμου Σαρωνικού

Βασίλης Αλεξόπουλος
Περιφέρεια Αττικής 6629160238158392715
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε