Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019


Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε βάζει στη διαδικασία να αποκτήσεις νέες γνώσεις για πράγματα που σε ενδιαφέρουν ή να πάρεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες από ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή δείχνει πως όσο εύκολα θα παίρνεις πληροφορίες τόσο εύκολα θα τις λες και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα. Πάνω σε συζητήσεις είναι πιθανόν να μεταφέρεις πράγματα τα οποία αφορούν τρίτα πρόσωπα και μπορεί να το κάνεις λόγω της παρορμητικής σου διάθεσης. Σήμερα θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός/η με αυτά που μαθαίνεις και αυτά που λες προκειμένου να μην εκθέσεις ανθρώπους.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα δικά σας ζητήματα και να μην ξεκινήσετε να ασχολείστε με θέματα τρίτων που δεν σας αφορούν. Αν είσαι ελεύθερος/η οι πολλές πληροφορίες που θα ανταλλάξεις με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει εν τέλει θα σε αποσυντονίσουν, για αυτό να είσαι φειδωλός/η!
Ταύρος
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις μία κουβέντα με τον εαυτό σου προκειμένου να δεις τι σε έχει πειράξει τις τελευταίες ημέρες γιατί μπορεί να μην είσαι σε ιδιαίτερα καλή διάθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί εσωστρέφεια όμως η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή δείχνει πως από αυτή θα βγει κάτι καλό. Η συζήτηση με τον εαυτό σου είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις σήμερα για αυτό επεδίωξε τη. Ακόμα είναι πιθανό να βρεις τον τρόπο να φέρεις υπέρ σου ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο σε απασχολεί τις τελευταίες ημέρες και σχετίζεται με έναν ασφαλιστικό οργανισμό, ένα δημόσιο φορέα ή μία τράπεζα.
Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να σαγηνεύσεις τον/τη σύντροφό σου με αυτά που θα του/ης πεις για αυτό εκμεταλλεύσου το ταλέντο σου για να τον/ην φέρεις κοντά σου! Αν είσαι ελεύθερος/η ο τρόπος που θα προσεγγίσεις αυτόν/ην που σου αρέσει και αυτά που θα του/ης πεις θα έχουν θετικά αποτελέσματα.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα για να συναντηθείς με τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε κάτι αποκλειστικά για εσάς τους δύο, να κάνεις ένα επαγγελματικό ραντεβού ή να συζητήσεις για μία νέα συνεργασία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή δείχνει ότι η ημέρα θα έχει επικοινωνιακές ανέσεις και επαφές με κόσμο! Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει δίκοπο μαχαίρι καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό πάνω στην κουβέντα να πεις πράγματα τα οποία που μπορεί να παρεξηγηθούν ή πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται να μαθευτούν. Αυτό θα πρέπει να το προσέξεις ιδιαίτερα αν έχεις κανονίσει μία συνάντηση για επαγγελματικά ζητήματα.
Σήμερα τα πολλά λόγια με τον/τη σύντροφό σου θα είναι φτώχεια για αυτό προτίμησε να πεις λίγα και καλά ώστε να μείνει και η ουσία των λεγόμενων σου. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό να σε προσεγγίσει σε προσωπικό επίπεδο κάποιος άνθρωπος ο οποίος θα έχει εξαιρετικό λέγειν!
Καρκίνος
Σήμερα θα αναλωθείς περισσότερο σε ζητήματα της καθημερινότητας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη σε προτρέπει να κανείς ένα πλάνο για την ημέρα σου που να περικλείει όλες τις μικροδουλειές που πρέπει να κάνεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να φτάσει στα αυτιά σου ένα νέο από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αν δεν σχετίζεται με κάποιο εργασιακό ζήτημα καλό θα ήταν να μην ανακατευτείς με αυτό ιδιαίτερα αν έχει να κάνει με κοινωνικό σχολιασμό! Σήμερα τα «λόγια» μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλα ζητήματα για αυτό απόφυγε τα.
Σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις ατέρμονες συζητήσεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν εκείνος/η έχει δουλειά! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην πεις πολλά σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει καθώς τα πολλά λόγια μπορεί να σε εκθέσουν.
Λέων
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε προτρέπει να εστιάσεις σε οτιδήποτε σου δίνει χαρά. Η ανάγκη σου να διασκεδάσεις θα είναι η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα και μην την αμελήσεις καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή δείχνει πως θα βρεθούν και άλλοι στην ίδια θέση με εσένα και αυτό θα είναι ένα εξαιρετικό νέο. Μέσα από συναντήσεις, συζητήσεις και κοινές ενασχολήσεις μαζί με φίλους σου θα μπορέσεις να περάσεις μία πολύ καλή και γεμάτη ημέρα. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι καλή διάθεση την οποία έχεις ήδη και αντοχές για να περάσεις καλά!
Σήμερα θα είσαι τόσο καλός με τις λέξεις και αυτό είναι εξαιρετική ευκαιρία για να πεις στο σύντροφό σου αυτά που μέχρι τώρα δεν ήξερες πώς να εκφράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει για αυτό και θα σηκώσει πολλή συζήτηση!
Παρθένος
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιδιώξεις να έρθεις κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους και αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα αρκεί να τους αφιερώσεις λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να στρέφει την προσοχή σου στην οικογένειά σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή δείχνει πως οι συζητήσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αλλά και τον χρόνο σου! Να θυμάσαι πως σήμερα μπορούν να λυθούν πολλά από τα ζητήματα που σας απασχολούν και να βρεθούν λύσεις για άλλα τόσα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ουσιαστικός διάλογος και όχι άσκοπα λόγια.
Σήμερα μία συζήτηση που θα κάνεις με τον/τη σύντροφό σου θα είναι αρκετή για να σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά στοιχεία για εκείνον/η και για τη συμπεριφορά του καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως δεν θα σε φέρουν κοντά τα λόγια με αυτόν/η που επιθυμείς αλλά οι πράξεις.
Ζυγός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου χαρίζει ευκαιρίες για να αναθερμάνεις τη σχέση με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, να κάνεις κάποιες επισκέψεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα τα οποία έχεις παραμελήσει και να περάσεις όμορφα παρέα με άλλους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως τα νέα για τους άλλους και από τους άλλους θα δίνουν και θα παίρνουν! Σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε κοινωνικό σχολιασμό για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να πεις πράγματα για τους άλλους που δεν είναι σωστά!
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να πιάσεις την κουβέντα στον/τη σύντροφό σου και να κάνεις μία εποικοδομητική συζήτηση που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις και άλλες πτυχές του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η τα πολλά λόγια μπορεί να εντυπωσιάσουν αυτόν/ην που θέλεις όμως μετά καλό θα είναι να σταματήσουν!
Σκορπιός
Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη θα σε ωθήσει να βάλεις μία τάξη. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή μπορεί να σου δημιουργήσει «επικοινωνιακό οίστρο» ικανό για διαπραγματεύσεις οι οποίες θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα. Από την άλλη όμως μπορεί να σου δημιουργήσει και την ανάγκη να μιλήσεις χωρίς ουσιαστικά να έχεις κάτι να πεις και αυτό είναι που θα πρέπει να προσέξεις. Να θυμάσαι πως αν επιδιώξεις μία οικονομική συμφωνία σήμερα οι πιθανότητες να επωφεληθείς από αυτή είναι πολύ μεγάλες.
Σήμερα οτιδήποτε και αν σου πει ο/η σύντροφός σου θα αποτελέσει κινητήριο δύναμη για εσένα και αυτό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις ξανά την πίστη στον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είναι εύκολο να συζητήσεις και να κινήσεις λίγο την κατάσταση σχετικά με μία πρόσφατη γνωριμία.
Τοξότης
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και υποδηλώνει πως είναι εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να κάνεις και τους άλλους να ασχοληθούν μαζί σου! Αυτό δεν χρειάζεται κόπο και προσπάθεια αλλά τρόπο και σήμερα θα τον έχεις. Εξαιρετικά βοηθητικό για αυτό θα είναι η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή που θα εξάρει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις σήμερα είναι τη συμμετοχή σου σε πολλές συζητήσεις, καθώς μπορεί να παρασυρθείς και τελικά οι άλλοι να σου εκμαιεύσουν πράγματα που καλό θα ήταν να κρατήσεις για εσένα.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να ασχοληθείτε ο ένας με τον άλλον και όχι με αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, σε τρίτους! Αν είσαι ελεύθερος/η το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις κάποιον/α που θέλεις.
Αιγόκερως
Σήμερα δεν θα είσαι τόσο δραστήριος/α όσο συνηθίζεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη θα σου φέρει σκέψεις οι οποίες μπορεί να σε ανησυχήσουν, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ασχοληθείς απερίσπαστος/η με οτιδήποτε άλλο. Βέβαια θα πρέπει να δεις αν αυτές οι σκέψεις είναι σενάρια που μπορεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή απλά είναι φοβίες. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις και πολλές από αυτές ενδέχεται να γίνουν σε παρασκηνιακό επίπεδο. Αν δεν θέλεις να γίνεις αντικείμενο σχολιασμού απόφυγε συνειδητά ανθρώπους που ξέρεις πως μπορούν να το κάνουν.
Σήμερα είναι πιθανόν να πάρεις μέρος σε συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν μία αναστάτωση αυτό απόφυγε να πεις πολλά για να μην δημιουργηθούν μπερδέματα. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως υπάρχει παρασκήνιο σε ένα αισθηματικό ζήτημα για αυτό κρατήστε μικρό καλάθι.
Υδροχόος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την ιδανική διάθεση για να συναναστραφείς με ομάδες ανθρώπων και να ασχοληθείτε όλοι μαζί με μία δραστηριότητα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να υπάρξουν αρκετές συζητήσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα σχετικά με μία ομάδα ή ένα σύλλογο στον οποίο δραστηριοποιείσαι. Επίσης δεν αποκλείεται να μάθεις ένα νέο σχετικά με κάποιο φίλο σου το οποίο βέβαια θα ειπωθεί με μία υπερβολή! Προσπάθησε να φιλτράρεις και αυτά που θα πεις και αυτά που θα ακούσεις ώστε να μην υπάρξουν «παρενέργειες».
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον/τη σύντροφό σου αρκεί να αφήσετε στην άκρη θέματα που δεν αφορούν τη σχέση σας αλλά αφορούν φιλικά σας πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα σου πει πολλά, καλό θα ήταν να μην τα μεταφέρεις σε τρίτους αν δεν θέλεις να μαθευτεί και μετά να βρεθείς απολογούμενος/η!
Ιχθύες
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου. Βέβαια σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε περίπτωση που έχεις κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, μία συνάντηση ή μία συζήτηση για μία νέα συμφωνία. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή δείχνει πως η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι εμφανής και αυτό μπορεί να σε παρασύρει και να μη δείξεις επαγγελματική συμπεριφορά εκεί που πρέπει. Φρόντισε να μην ξεχνάς πώς τα επαγγελματικά ραντεβού χρειάζονται συγκεκριμένη επικοινωνιακή μεταχείριση και απόφυγε τα ανώφελα λόγια καθώς μπορεί να μπερδέψουν την κατάσταση.
Σήμερα είναι πιθανόν να «φέρεις» στη σχέση σου ένα ζήτημα που σχετίζεται με τη δουλειά, όμως αν το κάνεις αυτό καλό θα είναι να ακούσεις τι έχει να πει και ο/η σύντροφός σου και να μην κάνεις μονόλογο. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε ή προσωπικές συζητήσεις με «επαγγελματικούς εταίρους».

Ζώδια 796263527495534896
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε