Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018


Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα δεν θα σε ανησυχήσει σχεδόν τίποτα καθώς θα έχεις περιορισμένο χρόνο για να χαθείς σε ατέρμονες σκέψεις! Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι πιθανόν να φέρει δουλειές τις οποίες δεν είχες υπολογίσει ή προσπαθούσες να ξεχάσεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να περάσεις στην υλοποίησή τους χωρίς να ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες για να μην το κάνεις! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως κάποιο πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον σου θα σε ξεσηκώσει να αφήσεις τις δουλειές σου για να πάτε βόλτα. Μην το κάνεις!
Σήμερα από τη μία μπορεί να γίνεις υπερβολικά αυστηρός/η με τον/τη σύντροφό σου και μετά από ένα λεπτό να κάνεις το ίδιο για το οποίο του/ης έκανες παρατήρηση! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έχει τα προσόντα να εξελιχθεί αν αποφύγεις τις παρορμητικές δράσεις.
Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι μία καλή ευκαιρία για να επενδύσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα, στους αγαπημένους σου φίλους αλλά και στα χόμπι που έχεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κρατήσει προσγειωμένο/η στην πραγματικότητα και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό, ιδιαίτερα για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα προσπαθήσει να σε παρασύρει να πεις μεγάλα λόγια και μεγάλες υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να υλοποιήσεις και θα σε κάνουν να φανείς αφερέγγυος/α. Η επιλογή είναι στο χέρι σου.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να αντιδράσεις λάθος σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με τον/τη σύντροφό σου όμως θα πρέπει να το αναγνωρίσεις διαφορετικά θα πάρει μεγάλες διαστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία ήρθε για να μείνει, πρόσεξε μην κάνεις κάτι και τη διώξεις!
Δίδυμοι
Σήμερα ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους σκέψεις σχετικές με γεγονότα που σου έχουν συμβεί και κατά τα οποία είχες αισθανθεί αδικημένος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση όμως το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα εκλογικεύσει τα συναισθήματά σου και έτσι θα αποφύγεις να γίνεις «drama queen»! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως μπορεί να αντιδράσεις υπερβολικά σε κάτι που θα σου πει ένας συνεργάτης σου ή ο/η σύντροφός σου ή ακόμα και ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου. Η ημέρα θέλει «ήπιες» αντιδράσεις ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Σήμερα από τη μία θα έχεις όρεξη να μείνεις σπίτι και να μη δεις κανέναν, από την άλλη όμως θα κάνεις παράπονα σε περίπτωση που δεν έρθει ο/η σύντροφός σου από εκεί για να σου κάνει παρέα! Αν είσαι ελεύθερος/η ο υπερβολικός ενθουσιασμός δεν θα σε βοηθήσει με μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει, ούτε όμως και η απομάκρυνση!
Καρκίνος
Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σε προτρέπει να επενδύσεις στην επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου και να συζητήσεις τις ανησυχίες σου και όλα αυτά που σε έχουν απασχολήσει προκειμένου να ακούσεις και μία δεύτερη γνώμη! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κάνεις εντύπωση στους άλλους με την ορθότητα των σκέψεων σου, αλλά και την λογική που σε διέπει. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να σε κάνει να πάρεις αψήφιστα μία εργασιακή υποχρέωση την οποία θα έπρεπε να δεις πιο σοβαρά, προκειμένου να τη διεκπεραιώσεις σωστά.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να γίνεις επικριτικός/η προς τον/τη σύντροφό σου, την ίδια όμως στιγμή εσύ δεν θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν είναι πολύ δίκαιο! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει έτσι απλά και να θυμάσαι πως δεν χρειάζονται προσπάθειες εντυπωσιασμού.
Λέων
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μία απογραφή όλων όσων έχεις καταφέρει προκειμένου να δεις τις εμπειρίες αλλά και τα υλικά αγαθά που έχεις καταφέρει να κερδίσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε βοηθά να σχεδιάσεις προσεκτικά τα επόμενα βήματά στα οικονομικά σου, καθώς θέλεις να είσαι σίγουρος/η για αυτά. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως όσο καλά θα τα πας σήμερα σε οικονομικά ζητήματα, τόσο «επικίνδυνος/η» είσαι να πάρεις εντελώς λάθος αποφάσεις στα αισθηματικά σου, για αυτό δράσε με σύνεση και προσοχή.
Σήμερα είναι πιθανόν να προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις τα συναισθήματά σου απέναντι στον/τη σύντροφό σου όμως αυτό δεν θα σε βοηθήσει κάπου τουναντίον μπορεί να δημιουργήσει και απομάκρυνση από εκείνον/η χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να θυμάσαι πως «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται»!

Παρθένος
Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επιδιώξεις επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους, στενούς συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα είναι βοηθητικό για εσένα καθώς θα δημιουργήσει μία ευνοϊκή συγκυρία για να βάλεις ακόμα πιο γερές βάσεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως μπορεί να πάρεις μία λάθος απόφαση που σχετίζεται με τους δικούς σου ανθρώπους ή με ζητήματα του σπιτιού. Καλό θα είναι να ακούσεις τις συμβουλές των ανθρώπων της οικογένειάς σου και να μην κάνεις το αντίθετο μόνο και μόνο από πείσμα.
Σήμερα αν προσεγγίσεις κάθε ζήτημα που απασχολεί εσένα και τον/τη σύντροφό σου με την προσοχή που του αρμόζει τότε η ημέρα θα είναι πολύ ευνοϊκή για να το λύσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τις παρορμητικές αποφάσεις που δεν θα βοηθήσουν καθόλου τα αισθηματικά σου ζητήματα.
Ζυγός
Σήμερα πιθανό να χάσεις προσωρινά την εξωστρέφεια σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο θα σε κάνει να αναζητήσεις την ηρεμία σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, καθώς η πολυκοσμία των τελευταίων καιρών ενδέχεται να σε κούρασε. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως το κλίμα στο σπίτι θα είναι υποστηρικτικό και οι δικοί σου άνθρωποι θα παίξουν μεγάλο και ιδιαίτερα θετικό ρόλο στη διάθεσή σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να φέρει συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, οι οποίες θα έχουν ένα τόνο υπερβολής. Πρόσεξε επίσης καθώς μπορεί να παρασυρθείς σε αρκετές αγορές που δεν είναι αναγκαίες.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές σε αυτά που θα πεις και σε αυτά που θα ψωνίσεις, διαφορετικά θα τον/ην βρεις απέναντί σου. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως όπως φερθείς σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει κάτι αντίστοιχο θα εισπράξεις.
Σκορπιός
Οι φίλοι σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις δουλειές σου σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο δείχνει πως θα βρουν τρόπο να σε ξεσηκώσουν, προκειμένου να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε ωθήσει να βρεις ευκαιρίες για να συνδυάσεις μία βόλτα με φίλους σου μαζί με μία δουλειά! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να γίνεις σπάταλος/η για τη διασκέδασή σου! Καλό θα ήταν να συγκρατηθείς καθώς αύριο που θα έχεις αλλάξει γνώμη, δεν θα σου επιστραφούν τα χρήματα που ξόδεψες!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να ασχοληθείτε με μία συλλογική δραστηριότητα παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα μία πρόσφατη γνωριμία αν θέλεις να υπάρχει εξέλιξη.
Τοξότης
Οι σκέψεις σου σήμερα θα γυρνούν γύρω από επαγγελματικά ζητήματα και η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις τη δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα να κερδίσεις αυτό που θέλεις, σε επαγγελματικό επίπεδο. Κράτησε αυτή την σκέψη στο μυαλό σου καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε παρασύρει σε κινήσεις οι οποίες δεν θα έχουν αντίκρισμα. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στην υπεραισιοδοξία σου, καθώς μπορεί να γίνει αιτία για να υποβαθμίσεις σημαντικά ζητήματα.
Σήμερα θα δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά σου όμως δεν θα είναι τόσο απλό να παραμελήσεις το/η σύντροφο σου, καθώς θα δεχτείς καταιγισμό παραπόνων! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην κάνεις καμία κίνηση χωρίς προηγουμένως να την έχει σκεφτεί, σε μία πρόσφατη γνωριμία.
Αιγόκερως
Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να αποκομίσεις πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει για αυτό και θα ξεκινήσεις την αναζήτηση στο διαδίκτυο, σε βιβλία αλλά και σε ανθρώπους που ξέρεις πως έχουν γνώσεις! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως θα κρατήσει στο σκληρό δίσκο του μυαλού σου οποιαδήποτε νέα γνώση κερδίσεις σήμερα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως το βραδάκι θα αποφασίσεις να τα αφήσεις όλα πίσω και να βγεις για ένα ποτό! Πρόσεξε καθώς υπάρχει κίνδυνος να κάνεις κατάχρηση του ποτού και μετά να αναρωτιέσαι τι έπαθες!
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν τον/ην παρακινήσεις να ξεκινήσετε μαζί ένα σεμινάριο ή μία πιστοποίηση που θεωρείς πως θα σας κάνει καλό και στη δουλειά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ανοίξεις πολλά «μέτωπα» στον αισθηματικό σου τομέα γιατί μετά δεν θα μπορείς να τα κλείσεις!
Υδροχόος
Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα με αυτά που σχετίζονται με τρίτους, όπως είναι οι τράπεζες αλλά και το δημόσιο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ευνοήσει ένα εργασιακό ζήτημα αλλά και μία υποχρέωση ρουτίνας καθώς θα σου χαρίσει όρεξη για δουλειά και μάλιστα χωρίς να παραπονιέσαι! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα αναλάβει να σε ξεσηκώσει προκειμένου να πας μία βόλτα και να δεις τους αγαπημένους σου φίλους. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς με τη διασκέδαση, αλλά πρώτα θα πρέπει να έχεις τελειώσει με τις δουλειές που έχεις ώστε να μην μπορεί κανείς να σου πει τίποτα.
Σήμερα είναι πιθανόν να πεις στο/η σύντροφο σου πως έχεις πολλές δουλειές και δεν γίνεται να βρεθείτε και τελικά να σε δει έξω παρέα με φίλους, και όπως καταλαβαίνεις δεν θα του/ης αρέσει καθόλου, για αυτό προτίμησε να είσαι ειλικρινής! Αν είσαι ελεύθερος/η φλερτ μπορεί να υπάρξει σήμερα αλλά θα έχει τη βαρύτητα που εσύ θα του δώσεις.
Ιχθύες
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα παίξουν μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις σου σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να πάρεις την επιβεβαίωση των άλλων πριν κάνεις οτιδήποτε. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ο τρόπος που θα προσεγγίσεις τους ανθρώπους που θέλεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο θα έχει τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στους στόχους σου καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη, μπορεί να σε παρασύρει και να τα αφήσεις όλα ημιτελή σκεπτόμενος/η «έλα και αύριο μέρα είναι»! Οτιδήποτε μπορείς να κάνεις σήμερα κάνε το άμεσα και μην το αφήνεις για αύριο.
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα βλέπεις ένα ζήτημα που σας απασχολεί με τον τρόπο που θέλεις εσύ και όχι όπως πραγματικά είναι. Αν είσαι ελεύθερος/η η υπερπροσπάθεια για να γίνεις αρεστός/η σε κάποιον/α που θέλεις μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ο εαυτός σου.
Ζώδια 7760731052539435759
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε