Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018


Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.
Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
Κριός
Σήμερα  είναι πιθανόν να μη νιώθεις αυτοπεποίθηση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα φέρει στο μυαλό σου διάφορες σκέψεις που σχετίζονται με τις ανασφάλειές σου. Εξαιτίας αυτών των σκέψεων είναι πιθανόν να στραφείς περισσότερο σε υλικά αγαθά και δικά σου αποκτήματα και δεν αποκλείεται να γίνεις κτητικός/η με οτιδήποτε σου ανήκει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει τους Διδύμους και υποδηλώνει πως θα αρχίσεις να ξαναβρίσκεις την καλή σου διάθεση και το κέφι σου!  Ένα τηλεφώνημα με ένα στενό συγγενή σου ή κάποιο άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο θα  είναι πολύ βοηθητικό! 
Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς το πρωί μπορεί να ξυπνήσεις με μία βαριά διάθεση, η οποία όμως δεν θα σε συντροφεύσει για πολλές ώρες! Αν είσαι ελεύθερος/η  το απόγευμα θα είναι πρόσφορο για συζητήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!
Ταύρος
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και θα  σε βοηθήσει να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις ικανότητες που έχεις, καθώς αυτό θα είναι το πιο σημαντικό «όπλο» σου για να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις. Το απόγευμα θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο των Διδύμων και η αλήθεια είναι πώς θα στρέψεις την προσοχή σου σε ένα οικονομικό θέμα.  Σήμερα θα είναι εύκολο να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς και υποχρεώσεις  και να κάνεις το σωστό πλάνο σχετικά με αυτές.  Δεν αποκλείεται να κερδίσεις κάποια έξτρα χρήματα τα οποία θα  πέσουν σαν «μάννα εξ ουρανού»! 
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς και οι δύο μαζί μπορεί να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να διευθετήσετε ένα οικονομικό ζήτημα που σας απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα θα σου δείξει το ενδιαφέρον της.
Δίδυμοι
H ανάγκη σου για απομόνωση θα είναι εμφανής από το πρωί αλλά δεν χρειάζεται να σε τρομάξει καθώς θα κρατήσει για λίγο ακόμα, όσο η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Ταύρου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον δυναμικό σου εαυτό  και πιθανόν να ξεκινήσεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα!  Σήμερα προτίμησε να περάσεις την ημέρα σου παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς αν έχεις γύρω σου κόσμο η  διάθεσή σου θα ανεβαίνει όλο και περισσότερο!  Μία συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου ή με ένα συνεργάτη σου μπορεί να γίνει η αφορμή για να μάθεις ένα καλό νέο.
Σήμερα προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς όσο περνούν οι ώρες τόσο πιο ευδιάθετος/η θα γίνεσαι! Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς και εσύ προς το πρόσωπο που σου αρέσει προκειμένου να έχεις αποτελέσματα!
Καρκίνος
Σήμερα το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσεις την ημέρα σου πίνοντας καφέ με έναν αγαπημένο σου φίλο ή να ξεκινήσεις μια συζήτηση με κάποιο συνάδελφό σου που θα αφορά προσωπικά σας ζητήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για  συζητήσεις και προσωπικές εξομολογήσεις. Το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και είναι πιθανόν να  νιώσεις ιδιαίτερα κουρασμένος/η από τις υποχρεώσεις που έχεις να φέρεις εις πέρας άμεσα.  Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς, καθώς θα είναι πάρα πολύ σημαντικό όχι μόνο για τη διάθεσή σου αλλά και για τον οργανισμό σου. 
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να  επιδιώξεις να δεις τον/τη σύντροφό σου κατά το πρώτο μισό της, καθώς  χρειάζεται να βρεις και λίγο χρόνο για εσένα και την ξεκούραση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος φίλος σου πιθανόν να σου φέρει καλά μαντάτα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Λέων
Από το πρωί στο μυαλό σου θα βρίσκονται σχέδια για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να αποδείξεις τις ικανότητές σου σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και μπορεί να σου δημιουργήσει εμμονές για οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου.  Κάνε υπομονή καθώς το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και θα είναι πιο εύκολο να σκεφτείς και λίγο εσένα.  Ένα τηλέφωνο από ένα φίλο σου θα σε ξεσηκώσει ευχάριστα για να πας μία βόλτα.  Μη βρεις τη δικαιολογία πως έχεις πολλή δουλειά, καθώς μία βόλτα θα είναι  το καλύτερο χαλαρωτικό! 
Σήμερα  σε περίπτωση που έχεις κανονίσει μία συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να αποφύγεις τον πειρασμό να μιλήσεις και σε εκείνον/η μόνο για τη δουλειά σου, καθώς το ραντεβού σας κινδυνεύει να γίνει  επαγγελματικό. Αν είσαι ελεύθερος/η ημέρα μπορεί να φέρει συζητήσεις για αισθηματικά ζητήματα από το απόγευμα και μετά.
Παρθένος
Εκμεταλλεύσου το πρωινό της ημέρας που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο για να ασχοληθείς μετά ζήτημα που σχετίζονται με εξετάσεις, με ένα σεμινάριο ή με μία έρευνα στο διαδίκτυο για κάτι που σε ενδιαφέρει.  Η συλλογή πληροφοριών εξακολουθεί να ευνοείται για αυτό άδραξε την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί για να μάθεις σημαντικά πράγματα σήμερα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και  δείχνει πως ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις τις πληροφορίες που συνέλεξες το τελευταίο διάστημα και αφορούν τη δουλειά σου. Μία επαγγελματική συζήτηση με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου ή ακόμα και ένα επαγγελματικό ραντεβού είναι πιθανό να συμβούν σήμερα.
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου με αφορμή ένα θέμα που σχετίζεται με τη δουλειά σου για αυτό προσπάθησε να ακούσεις και τη δική του/ης γνώμη  πριν την απορρίψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον για εσένα από ένα πρόσωπο που σχετίζεσαι επαγγελματικά, αλλά προς το παρόν θα είναι σε πρώιμο στάδιο.
Ζυγός
Σήμερα πιθανόν να νιώσεις έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου, όμως είναι πολύ πιθανό να ξεχάσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες και να το κάνεις με ορμή με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και εντείνει  όλα τα συναισθήματα σου.  Το απόγευμα η συναισθηματική υπερχείλιση θα αρχίσει να καταλαγιάζει καθώς το πέρασμα τη Σελήνη στους Διδύμους θα  σου υπενθυμίσει ξανά πως έχεις επικοινωνιακές ικανότητες.  Μία συζήτηση ή μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου θα αλλάξει τη διάθεσή σου από τη μία στιγμή στην άλλη, για αυτό επεδίωξε την! 
Σήμερα είναι πιθανόν να μπερδέψεις με την κυκλοθυμική σου συμπεριφορά τον/τη σύντροφό σου και αν δεν θέλεις να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να κρατήσεις χαρακτήρα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή καθώς το φλερτ ευνοείται από το απόγευμα και έπειτα.
Σκορπιός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και η αλήθεια είναι πως οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα έχουν αρκετές απαιτήσεις από εσένα, εσύ όμως δεν θα θέλεις να τους χαλάσεις χατίρι.  Το πιο πιθανό είναι να περάσεις  ένα αρκετά μεγάλο μέρος της ημέρας ασχολούμενος/η με τους συνεργάτες σου ή τον/τη σύντροφό σου καθώς η επαφή μαζί τους θα σου φτιάχνει τη διάθεση.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να  ανασυνταχθείς. Για να γίνει αυτό είναι απαραίτητη μία ενδοσκόπηση για αυτό σήμερα προσπάθησε να βρεις το χρόνο να  κάνεις μία κουβέντα με τον εαυτό σου, καθώς θα είναι το καλύτερο δώρο για εσένα. 
Σήμερα είναι πιθανόν το πρωί να θέλεις να δεις διακαώς τον/τη σύντροφό σου και το απόγευμα να προτιμήσεις την ησυχία σου, για αυτό θα πρέπει να  κανονίσεις μία συνάντηση ανάλογα με τη διάθεσή σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  μπορείς να έρθεις κοντά με μία πρόσφατη γνωριμία καθώς η διαίσθησή σου θα σε ωθήσει να βρεις το σωστό τρόπο για αυτό.
Τοξότης
Η προσοχή σου σήμερα θα είναι στραμμένη αποκλειστικά στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς εκεί μπορεί να δημιουργηθούν κάποια θέματα τα οποία θα πρέπει να διευθετήσεις.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και είναι πολύ πιθανόν να φέρει κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να χωρέσεις στο πλάνο σου.  Η πίεση και η κούραση θα είναι μέχρι το απόγευμα καθώς μετά το πέρασμά της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα αλλάξει την ενέργεια!  Μία συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου και μία συζήτηση με ένα στενό σου συνεργάτη θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και θα σου υπενθυμίσει πως οι διαπροσωπικές  σχέσεις  θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη ψυχολογία σου!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα από το απόγευμα και έπειτα για να μπορέσεις να αφιερώσεις πραγματικό χρόνο στον/τη σύντροφό σου χωρίς να βιάζεσαι, καθώς θα έχεις καταφέρει να διευθετήσεις τις δουλειές σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  στο εργασιακό σου περιβάλλον πιθανόν να αναπτυχθεί ένα νέο φλερτ το οποίο θα σε κάνει να πηγαίνεις με κέφι στη δουλειά!
Αιγόκερως
Η ημέρα θα ξεκινήσει πολύ καλά για εσένα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο σου λέει να ασχοληθείς πάνω από όλα με τον εαυτό σου, τον καλλωπισμό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα  βρει τρόπο να σου δείξει πως το διάλειμμα των προηγούμενων ημερών έφτασε στο τέλος του. Αυτή η διαπίστωση θα έρθει με μία υποχρέωση της καθημερινότητας ή κάποια αγγαρεία που θα σου ζητήσει να κάνεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ή ακόμα και με ένα εργασιακό ζήτημα με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείς. Μην τα αφήσεις για αργότερα καθώς όσο νωρίτερα ξεμπερδέψεις μαζί  τους τόσο το καλύτερο για εσένα.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να φροντίσεις να δεις τον/τη σύντροφό σου νωρίς  καθώς όσο περνούν οι ώρες τόσο ο ελεύθερος χρόνος σου μπορεί να περιοριστεί, εξαιτίας κάποιων υποχρεώσεων που θα προκύψουν. Αν είσαι ελεύθερος/η η συζήτηση με κάποιον/α που σου αρέσει θα εξελιχθεί πολύ ευχάριστα και αυτό θα είναι αρκετό για να σου φτιάξει το κέφι.
Υδροχόος
Σήμερα θα  έχεις την τάση να παίρνεις περισσότερα πράγματα στα σοβαρά από ότι χρειάζεται με αποτέλεσμα να μην αργήσουν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και μπορεί να δημιουργήσει μία ανησυχία εντός οικίας καθώς μπορεί να παρεξηγήσεις κάτι που θα σου πει ένας δικός σου άνθρωπος. Προσπάθησε να κρατήσεις τη χαλαρή διάθεση σου ακόμα και σε σοβαρές συζητήσεις ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Το  απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και η διάθεσή σου θα αρχίσει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο καθώς θα  σε ανταμείψει για την υπομονή που έκανες τις τελευταίες ημέρες! 
Σήμερα είναι μια ημέρα που θα μπορέσει να δώσει κάτι καλό σε αισθηματικό επίπεδο κατά το δεύτερο μισό της. Αν έχεις βρει ήδη τον/τη σύντροφό σου επίλεξε το βράδυ για να περάσετε  ευχάριστες στιγμές μαζί και αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να προκύψουν συζητήσεις που θα σε φέρουν πολύ κοντά με κάποιον/α!
Ιχθύες
Οι επαφές με κόσμο θα κάνουν καλό στη ψυχολογία σου σήμερα καθώς θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Σε αυτό βέβαια θα βοηθήσει και η Σελήνη η οποία βρίσκεται στον Ταύρο και θα σου χαρίσει επικοινωνιακή διάθεση ώστε να την εκμεταλλευτείς κατάλληλα! Το σκηνικό θα είναι ιδανικό μέχρι το απόγευμα, όμως μετά θα πρέπει να ασχοληθείς και λίγο με ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και είναι πιθανόν να χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου, γιατί μπορεί να χρειαστεί τη συμβολή σου σε  μία δουλειά που έχει. 
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα  για συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου «περί ανέμων και υδάτων» καθώς για οτιδήποτε άλλο είναι πιθανόν να μην είναι εύκολο να βρεθεί λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η θα ξεχωρίσεις κάποιον/α μέσα σε πολύ κόσμο! 
Ζώδια 4879570939132368932
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε