Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου δημιουργεί την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς μέσα από  συλλογικές δραστηριότητες, συναντήσεις με φίλους σου ή με το ταίρι σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να προκύψουν κάποιες «αψιμαχίες» οι οποίες σχετίζονται με συλλογικά ζητήματα και όχι με προσωπικά. Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς  μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πως οι άλλοι πηγαίνουν γυρεύοντας. Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτό το σκόπελο τότε προμηνύεται μία πολύ καλή και δημιουργική ημέρα παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους.
Σήμερα είναι πιθανόν να  διαφωνήσεις με το/η σύντροφό σου καθώς εκείνος δεν θα έχει τα ίδια σχέδια με εσένα για τη σημερινή ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και θα σε αναστατώσει ευχάριστα!
Ταύρος
Σήμερα  είναι πιθανόν να έρχονται στο μυαλό σου αναμνήσεις του παρελθόντος αλλά θα έχεις μία προτίμηση στις δυσάρεστες και όχι στις ευχάριστες, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η διάθεσή σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και υποδηλώνει πως θα σε απασχολήσουν ζητήματα που  θα σου προκαλέσουν την τάση για παράπονα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως αυτά  μπορεί να σχετίζονται με επαγγελματικά θέματα τα οποία είχαν συμβεί κατά το παρελθόν και σου έχουν  αφήσει πικρία. Οι δικοί σου άνθρωποι και οι άνθρωποι της οικογένειάς σου θα είναι οι δέκτες των παραπόνων σου, όμως πρόσεξε καθώς μπορεί να πέσεις στην παγίδα να τα γενικεύσεις, μέχρι να τα φτάσεις και σε εκείνους!
Σήμερα είναι πιθανόν  να νιώσεις την ανάγκη να επιβεβαιωθείς για τα συναισθήματα του/ης συντρόφου σου  όμως μην ξεκινήσεις τα παράπονα για να το καταφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται αποφασιστικότητα αλλά όχι «επιθετικότητα».
Δίδυμοι
Σήμερα θα προτιμήσεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να δεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο και να πιείς ένα καφέ μαζί του, παρά για να κάνεις τις δουλειές που σου έχουν απομείνει! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και τονίζει την ανάγκη σου για διάλειμμα και πρέπει να την ακούσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχει βιασύνη στις μετακινήσεις σου η οποία δεν θα σε βοηθήσει.  Ακόμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να διαπιστώσεις πως κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου δεν είναι τόσο «φίλα προσκείμενο» σε εσένα όσο πίστευες!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δραστηριοποιηθείς με το/η σύντροφό σου και να βγεις μία βόλτα μαζί του/ης ή να κάνετε οτιδήποτε, αρκεί να μη μείνετε σπίτι καθώς σίγουρα θα βαρεθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η μην κάνεις στενό μαρκάρισμα σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει γιατί μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις.
Καρκίνος
Άλλη μία ημέρα κατά την οποία τα οικονομικά σου ζητήματα θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στην ημέρα σου αλλά και στη διάθεσή σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και τονίζει την ανάγκη σου να ασχοληθείς με τα έσοδα και τα έξοδα σου προκειμένου να έχεις μία καλύτερη εικόνα τους. Ανάμεσα σε αυτά δεν αποκλείεται να βγουν και κάποιοι λογαριασμοί οι οποίοι θα διαπιστώσεις πως χρειάζονται άμεση διευθέτηση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως καλό θα ήταν να συγκρατηθείς και να μην προβείς σε άσκοπες αγορές, καθώς η ημέρα μπορεί να φέρει και κάποια έκτακτα έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν.
Σήμερα καλό θα ήταν να ασχοληθείς με το/η σύντροφό σου και με τα ζητήματα που σας απασχολούν αποφεύγοντας  συζητήσεις για οικονομικά που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση αν καταφέρεις να χαλαρώσεις.
Λέων
Άλλη μία ημέρα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δείχνει τι ωραίο που είναι να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων! Βέβαια αυτό θα πρέπει να το προσέξεις καθώς είναι πιθανό οι κυκλοθυμικές σου τάσεις να σε κάνουν να βρεθείς στο επίκεντρο αλλά για λάθος λόγους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως κάποιος συνεργάτης σου ή και το ταίρι σου μπορεί να σε εκνευρίσουν αρκετά σήμερα. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αρχίσεις να «βρυχάσαι» καθώς από εσένα και τον τρόπο που θα το διαχειριστείς θα εξαρτηθεί η έκταση που θα πάρει το ζήτημα.
Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως το ταίρι σου δεν σε προσέχει αλλά θα πρέπει να έχεις επιχειρήματα για αυτό, διαφορετικά αν του το πεις χωρίς να το στηρίζεις κάπου, θα το εκνευρίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε τις αντιδράσεις αυτού/ης που σε ενδιαφέρει πάνω σε μία συζήτηση και θα βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα.
Παρθένος
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην έχεις τα κέφια σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα  σου δημιουργεί υποτονική διάθεση και όρεξη να μην κάνεις τίποτα! Αν το καταφέρεις θα είναι καλό καθώς θα μπορέσεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για τις υπόλοιπες ημέρες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από  τον Υδροχόο υποδηλώνει πως μάλλον δύσκολα θα το καταφέρεις καθώς όλο και κάποια δουλειά  ρουτίνας θα προκύψει που δεν θα σε αφήσει να το επιτύχεις. Μην εκνευριστείς καθώς για τα νεύρα θα σπαταλήσεις μεγαλύτερη ενέργεια από ότι για τη δουλειά σου.
Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις όρεξη να δεις το/η σύντροφό σου  λόγω κούρασης για αυτό προτιμήστε να είσαι ειλικρινής μαζί του/ης για να μην βάλει στο μυαλό του οτιδήποτε άλλο. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανόν να δεχτείς ένα φλερτ από κάποιον/α που βλέπεις σε καθημερινή βάση!
Ζυγός
Σήμερα η προσοχή σου θα βρίσκεται στραμμένη στους φίλους σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα δεν θα σε αφήσει να τους παραμελήσεις. Μία συνάντηση μαζί τους για καφέ ή έστω ένα τηλεφώνημα είναι  πιθανά σενάρια της ημέρας, τα οποία θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις επαφή όσες δουλειές και να έχεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως κάποιο αισθηματικό σου θέμα θα είναι το θέμα συζήτησης ανάμεσα σε εσένα και στους φίλους σου. Πρόσεξε όμως καθώς αυτό μπορεί να γίνει και αφορμή για να διαφωνήσετε και να το πάρεις  πολύ προσωπικά. Δέξου τη γνώμη των άλλων μιας και στο τέλος εσύ αποφασίζεις!
Σήμερα είναι πιθανόν να  προκύψει μία αψιμαχία ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου για αυτό φρόντισε να μην τον/ην παραμελήσεις για να δεις τους φίλους σου! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α φίλος/η σου σε φλερτάρει ή είναι η ιδέα μου;
Σκορπιός
Σήμερα θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν εξελίξεις που δεν γίνεται να προσπεράσεις. Είναι πιθανόν να έχει έρθει κάποιος καινούργιος προϊστάμενος ή να υπάρξει μία αλλαγή σχετικά με τις αρμοδιότητες σου που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και  η αντίθεσή της με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο σου δημιουργεί νευρικότητα. Αιτία μπορεί να γίνουν και κάποιες κινήσεις των άλλων, όμως προσπάθησε να μην την αφήσεις ανεξέλεγκτη καθώς θα δημιουργήσει συγκρούσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα να μην μεταφέρεις προσωπικά θέματα στη δουλειά και το αντίθετο  γιατί κάτι τέτοιο θα σου προκαλέσει μεγαλύτερο εκνευρισμό.
Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να νευριάσεις το/η σύντροφό σου καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να κάτσεις ήσυχος/η! Αν είσαι ελεύθερος/η μη βιάζεσαι καθώς  σήμερα όποιος/α βιάζεται σκοντάφτει σε όλα τα ζητήματα που τον/ην απασχολούν.
Τοξότης
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα μπορέσεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα δεν θα σε αφήσει να μείνεις από ιδέες. Μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που δεν βλέπεις συχνά, μία μονοήμερη εκδρομή, μία μακρινή βόλτα η μια παρακολούθηση ενός πολιτιστικού δρώμενου είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως οτιδήποτε και αν  αποφασίσεις να κάνεις σήμερα δεν θα πρέπει να βιάζεσαι καθώς όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Πρόσεξε τη βιασύνη και τη νευρικότητα γιατί μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε μία καλή ημέρα.
Σήμερα  είσαι ο/η μόνος/η που μπορεί να παρακινήσει το/η σύντροφό να βγείτε έξω, να κάνετε μία βόλτα ή ακόμα και να πάτε μία εκδρομή για αυτό μην αφήσεις το ταλέντο σου ανεκμετάλλευτο. Αν είσαι ελεύθερος/η  χρειάζεται να κινήσεις τα νήματα προς κάποιον/α που σε ενδιαφέρει ώστε να ξεκινήσει κάτι.
Αιγόκερως
Σήμερα είναι πιθανόν να χρειάζεται να ασχοληθείς με κάποια ζητήματα που αφορούν οικονομικά τρίτων, όπως δάνεια, ασφάλειες καθώς και με κάποια εκκρεμότητα που έχεις με το δημόσιο τομέα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και σε προκαλεί να τα τακτοποιήσεις, καθώς αν θέλεις είναι σίγουρο πως μπορείς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως μπορεί να έχεις κάποια έξοδα τα οποία είτε δεν έχεις υπολογίσει είτε θα συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Προτίμησε να ξεμπερδεύεις μαζί τους διαφορετικά επικαλέσου τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες  που θα είναι βοηθητικές!
Σήμερα  η ημέρα μπορεί να είναι γεμάτη από  υποχρεώσεις όμως παρόλα αυτά δεν θα χάσεις την όρεξη και τον ερωτισμό σου! Αν έχεις βρει το/η σύντροφό σου προτίμησε  να διοχετεύσεις την «ένταση» προς όφελος σας και όχι για να τσακωθείς μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να τη διεκδικήσεις!
Υδροχόος
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να συμπλεύσεις με τη γνώμη των συνεργατών αλλά και του/ης συντρόφου σου, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα θα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα αν  δεν υπάρχουν διαφωνίες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως κάποια πράγματα θα σε εκνευρίσουν αρκετά με αποτέλεσμα να  είναι δύσκολο να μην διαφωνήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι διαφωνίες δεν είναι πάντα άσχημες καθώς πολλές φορές είναι η αρχή για να γίνει ένας δημιουργικός διάλογος. Μην τις φοβάσαι αρκεί να μη χάσεις την ψυχραιμία σου!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς οι λεκτικές αντιπαραθέσεις θα ανάψουν τα αίματα και αυτό θα σας βοηθήσει! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται καλή διάθεση και καθόλου νευρικότητα ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί, και εσύ σήμερα βιάζεσαι λιγάκι!
Ιχθύες
Σήμερα  το πιο πιθανό είναι να βρίσκεσαι ανάμεσα σε δουλειές και υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν και πιθανόν να έχεις πελαγώσει.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και σε προτρέπει να  ξεμπερδεύεις με οτιδήποτε έχεις αφήσει σε αναμονή, τώρα που το πήρες απόφαση! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο θα δυσκολέψει λίγο την κατάσταση καθώς είναι πιθανόν να μη νιώθεις γεμάτος/η ενέργεια για να φέρεις εις πέρας το πρόγραμμα της ημέρας. Εφοδίασε τον οργανισμό σου με «καύσιμα» όπως είναι τα φρούτα και οι βιταμίνες προκειμένου να έχεις μία χείρα βοηθείας από αυτά!
Σήμερα το πιο πιθανό είναι να θέλεις να δεις το/η σύντροφό σου για να του/ης φορτώσεις μία δουλειά που δεν προλαβαίνεις να κάνεις όμως χρειάζεται να το πεις με τακτ.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα μπορεί να μη σου αφήσει χρόνο να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα. Αυτό θα σου βγει σε καλό καθώς η κούραση δεν θα είναι καλός σύμβουλος. 
Ζώδια 7725522980866363041
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε