Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να τονίζει ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Σήμερα βέβαια θα είναι δύσκολο να ασχοληθείς μόνο με αυτά, καθώς μπορεί να προκύψει και ένα επαγγελματικό θέμα το οποίο θα σε κρατήσει αρκετά απασχολημένο/η και μακριά από το σπίτι σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι πιθανό να ανάψουν τα αίματα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες καθώς οι εντάσεις είναι πολύ πιθανές σήμερα.
Σήμερα μπορεί να τα βάλεις ακόμα και με το/η σύντροφο σου καθώς θα σου πει κάτι που δεν σου αρέσει με αποτέλεσμα να «απασφαλίσεις». Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία πιθανόν να προσπαθήσει να επέμβει αρκετά στην προσωπική σου ζωή  για αυτό κράτησε τις απαραίτητες αποστάσεις.
Ταύρος
Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να κάνεις δημόσιες σχέσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο θα σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή και έτοιμο για συζήτηση ανά πάσα ώρα και στιγμή!  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να μην καταφέρεις να είσαι διπλωμάτης σε περίπτωση που ακούσεις κάτι που δε συμφωνείς. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να φανεί και μην  προσπαθήσεις να αλλάξεις τρόπο σκέψης στους άλλους, καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τσακωθείτε.
Σήμερα είναι πιθανόν να υπάρξει μία διαφωνία ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου η οποία δεν θα σου αρέσει καθόλου, αλλά η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να την πάρεις πολύ πιο σοβαρά από όσο πρέπει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση θα γίνει αφορμή για να καταλάβεις αν και κατά πόσο ταιριάζεις με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.
Δίδυμοι
Άλλη μία ημέρα που θα σου δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα ώστε να σταματήσεις να νιώθεις ανασφαλής και «μετέωρος/η». Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι μία καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και σχετίζεται με  λογαριασμούς και λοιπές υποχρεώσεις.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει στις επιδιώξεις σου, καθώς θα σου χαρίσει υπομονή, επιμονή και την ικανότητα να καταλαβαίνεις διαισθητικά που βρίσκεται το οικονομικό σου όφελος. 
Σήμερα η ημέρα θα είναι καλή για εσένα και τον/τη σύντροφό σου, μόνο αν σταματήσεις να βλέπεις «φαντάσματα»  στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα αλλάξει την αντίληψη που έχεις μέχρι τώρα για τις σχέσεις και θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα είναι εύκολο  να παρασυρθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές οι οποίες δεν θα σε βοηθήσουν στην αλληλεπίδραση και την επικοινωνία σου με τους άλλους.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει την τάση που θα έχεις να επιβάλλεις τα θέλω σου στους άλλους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν θέματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου.  Προσπάθησε να καταπολεμήσεις αυτή την ανάγκη σου  αν δεν θέλεις προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ακόμα και αν νιώσεις πως κάποιος αγαπημένος σου άνθρωπος σε πιέζει, προσπάθησε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά αυτός είναι βέβαιο πως θα βρεθείς ζημιωμένος/η.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου σε πιέζει και αυτό θα γίνει αιτία για να έρθετε σε ρήξη, όμως θα πρέπει να προσέχεις αυτά που θα πεις αν δεν θέλεις η ρήξη να είναι οριστική. Αν είσαι ελεύθερος/η  άφησε μία νέα γνωριμία να σε πλησιάσει καθώς εσύ την κρατάς σε απόσταση.
Λέων
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις μία αδιόρατη μελαγχολία για αυτό και το μυαλό σου θα τρέξει σε ευχάριστες και γλυκές αναμνήσεις προκειμένου να καταφέρει να βρει την ισορροπία του. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δημιουργεί μία προσκόλληση στο παρελθόν  για αυτό προτίμησε έστω να προσκολληθείς  σε ευχάριστες αναμνήσεις.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει λίγο την αναπόληση σου καθώς θα φέρει δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες θα ξεκινήσουν να σε πιέζουν. Αφιέρωσε χρόνο σε εκείνες προκειμένου να τελειώνεις και μετά μπορείς να κάτσεις να χαλαρώσεις και να ταξιδέψεις με την ησυχία σου!
Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου καθώς μπορεί να σχολιάσει το γεγονός πως δεν έχεις όρεξη. Φρόντισε να του εξηγήσεις τη διάθεση που βρίσκεσαι ώστε να αποφύγεις να καυγαδίσεις μαζί του αργότερα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς με μία νέα γνωριμία αν δεν αφήσεις πίσω το παρελθόν.
Παρθένος
Άλλη μία ημέρα που θα έχεις διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές αλλά και για επαφές με τους αγαπημένους σου φίλους έφτασε, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο δίνει  το έναυσμα.  Οι συναντήσεις μαζί τους θα  δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα και θα ανεβάσουν τη διάθεση σου για αυτό μην τις αμελήσεις!  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα σου δημιουργήσει την τάση να είσαι καχύποπτος/η και θα πρέπει να το  κρύψεις, καθώς μπορεί να θίξει κάποια αγαπημένα φιλικά σου πρόσωπα. Αν δεν καταφέρεις να κατευνάσεις την καχυποψία σου τότε σίγουρα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν το καλό κλίμα της ημέρας.
Σήμερα είναι πιθανόν να πρέπει να ασκήσεις βέτο προκειμένου να μην εμπλακεί ο/η σύντροφός σου σε ένα θέμα που αφορά εσένα και τους φίλους σου, όμως θα πρέπει να το κάνεις με τακτ. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να θυμάσαι πως ίσως χρειαστεί να ρίξεις λίγο τους τόνους με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, αν θέλεις να συνεχίσει αυτό που έχει ξεκινήσει.
Ζυγός
Σήμερα είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε μία κατάσταση όπου θα αξιολογήσεις επαγγελματικές προτάσεις, υποχρεώσεις που έχεις απέναντι σε κάποιον προϊστάμενο σου και εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στη δουλειά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η, καθώς είναι πιθανό να πάρεις λάθος αποφάσεις μόνο για να αποδείξεις πως μπορείς να φέρεις εις πέρας τα πάντα. Μελέτησε τις κινήσεις σου και αποφάσισε με σύνεση και όχι με παρόρμηση επειδή βιάζεσαι να τελειώνεις.
Σήμερα το κλίμα στη δουλειά μπορεί να είναι ιδιαίτερα πειστικό όμως δεν χρειάζεται να το μεταφέρεις τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως να  μη νιώθεις έτοιμος/η να  ξεκινήσεις μία νέα αισθηματική περιπέτεια  για αυτό χρειάζεται να πάρεις το χρόνο σου.
Σκορπιός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο  και να σου δημιουργεί την ανάγκη να συλλέξεις πληροφορίες για κάτι που σε ενδιαφέρει, να ασχοληθείς με ένα εκπαιδευτικό ζήτημα και να συζητήσεις τα αποτελέσματα των «ερευνών» σου με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.  Σήμερα θα είναι εύκολο να αναμειχθεί σε συζητήσεις και να έρθεις σε επαφή με κόσμο καθώς θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής για τα δεδομένα σου!  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε φέρει σε επαφή με απόψεις εντελώς διαφορετικές από τις δικές σου που θα σου προσφέρουν μια διαφορετική οπτική. Μη βιαστείς να τις απορρίψεις για εγωιστικούς λόγους!
Σήμερα πρόσεξε με την επιλογή των θεμάτων συζήτησης με τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι πιθανόν αυτά να γίνουν αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια διαφορετικές απόψεις οι οποίες θα φέρουν συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε καθώς σήμερα θα έχεις την τάση να αντιλαμβάνεται τα πράγματα όπως  θα ήθελες να είναι.
Τοξότης
Σήμερα  προσπάθησε να αφιερώσεις έστω και λίγο χρόνο στον εαυτό σου προκειμένου να κάνεις μία ενδοσκόπηση η οποία θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις καλύτερα κάποια πράγματα.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει δυσκολίες του παρελθόντος με αποτέλεσμα η διάθεσή σου να μην είναι και η καλύτερη.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω   σε προτρέπει να αφήσεις τα ζητήματα του παρελθόντος και να ασχοληθείς με τα οικονομικά ζητήματα καθώς από εκεί μπορεί να έχεις όφελος. Η διευθέτηση θεμάτων που σχετίζονται με δάνεια, εφορία και το δημόσιο γενικότερα, ευνοείται σήμερα για αυτό μην  χάνεις χρόνο.
Σήμερα θα νιώθεις τη λίμπιντο σου αυξημένη και αυτό είναι το απαραίτητο συστατικό για να περάσεις μία ιδιαίτερα ερωτική ημέρα με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία ερωτική περιπέτεια δεν αποκλείεται να αρχίσει σήμερα όμως  κράτησε τις επιφυλάξεις σου όσον αφορά το αισθηματικό κομμάτι.
Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δημιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και να κάνεις τα «στραβά μάτια» στις απόψεις που έχουν με τις οποίες μπορεί να διαφωνείς.  Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν θα σου είναι εύκολο να  υπερασπιστείς την άποψη σου σε περίπτωση που είναι διαφορετική γιατί θα το νιώσεις σαν προδοσία προς τους αγαπημένους σου ανθρώπους.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, υποδηλώνει πως πίσω από την ανάγκη σου να ταυτιστείς με τους άλλους κρύβεται η ανάγκη σου να τους κοντρολάρεις.  Θα πρέπει να θυμάσαι πως ένας είναι ο σωστός χειρισμός  για να καταφέρεις κάτι που θέλεις, ο διάλογος.
Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η ανάγκη σου να έχεις το πάνω χέρι στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου  μπορεί να σε κάνει πιεστικό/η μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα είναι πολύ διαφορετική από εσένα και αυτό μπορεί τελικά να είναι το «κάτι» που ψάχνεις.
Υδροχόος
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετό φόρτο εργασίας στη δουλειά σου καθώς είναι πιθανό να σου ανατεθεί ένα νέο εργασιακό project ή να χρειαστεί να καλύψεις τις εκκρεμότητες που είχαν μείνει από τις προηγούμενες ημέρες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και  είναι βοηθητική προκειμένου να φέρεις εις πέρας κάθε μικρή ή μεγάλη εκκρεμότητα  που έχεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι πιθανό να πιεστείς και να σκεφτείς ακόμα και να αλλάξεις δουλειά. Ακόμα μπορεί να θέλεις να βρεις μία δικαιολογία προκειμένου να σηκωθείς και να φύγεις να πας στο σπίτι σου για σήμερα. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις επιθυμίες σου να γίνουν πραγματικότητα καθώς δεν θα σε βοηθήσουν!
Σήμερα χρειάζεται να εξηγήσεις στον/τη σύντροφό σου πως το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο, ώστε να μην περιμένει τελευταία στιγμή για να το μάθει γιατί μετά μπορεί να μην το πάρει και τόσο καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται χρόνο και εσύ σήμερα μπορεί να μην διαθέτεις ούτε για τα απαραίτητα.
Ιχθύες
Άλλη μία ημέρα που σε ευνοεί καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σου υπενθυμίζει πως ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη. Ο έρωτας με τον/τη σύντροφό σου, ο έρωτας με κάποιο χόμπι σου ή ακόμα και με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα θα σε κρατήσει απασχολημένο/η. Σήμερα μπορείς να περάσεις μία πολύ δημιουργική ημέρα αρκεί να επιλέξεις να ασχοληθείς με αυτά που αγαπάς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ίσως έχεις πιέσεις από το φιλικό σου περιβάλλον να  τους ακολουθήσεις σε μια δραστηριότητα ή έξοδο που δεν σου αρέσει. Μπορείς να αρνηθείς ευγενικά και το ζήτημα να θεωρηθεί λήξαν χωρίς εντάσεις.
Σήμερα  μπορείς να κάνεις στην αρχή και να προσπαθήσεις να δουλέψεις για τα θέματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να την «μεταμόρφωσεις». Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα αλλάξει τις τελευταίες απόψεις που είχες περί σχέσεων! 

Ζώδια 6623183605076570338
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε