Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται  σήμερα στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου θα σου δημιουργήσει σκέψεις σχετικά με τις ικανότητες και τις δυνατότητές σου. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να αναρωτιέσαι αν αξίζεις κάτι παραπάνω από αυτά που έχεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτές τις σκέψεις δεν θα φύγουν από το μυαλό σου. Προσπάθησε να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις καθώς οι κινήσεις σου μπορεί να πέσουν σαν «κεραυνός εν αιθρία» προκαλώντας εντύπωση στους άλλους. Αυτό δεν θα είναι απαραίτητα βοηθητικό για εσένα για αυτό προσπάθησε να σκεφτείς πολύ καλά πριν αποφασίσεις να κλείσεις σχέσεις, δουλειές και συμφωνίες που θεωρείς πως έχουν κάνει τον κύκλο τους.
Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι περισσότερο το τι θα ήθελες από τον/τη σύντροφό σου παρά το ότι έχεις από εκείνον/η και αυτό θα δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα χρειαστεί να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος ώστε να μπορέσεις να ξεκινήσεις κάτι νέο.
Ταύρος
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται  σήμερα στον άξονα σου, θα φέρει στο προσκήνιο τις δικές σου ανάγκες με αποτέλεσμα να εστιάσεις σε αυτές και να αδιαφορήσεις τελείως για οτιδήποτε άλλο. Είναι πιθανόν να πάρεις μία απόφαση σχετικά με μία διαπροσωπική σου σχέση την οποία σκεφτόσουν καιρό αλλά δεν ήξερες πως να την υλοποιήσεις,  σήμερα όμως είσαι αποφασισμένος/η να προχωρήσεις σε αυτή εδώ και τώρα. Οι κινήσεις σου είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα ξαφνιάσουν και τους συνεργάτες σου αλλά και τον/τη σύντροφό σου, που θα σε συμβουλεύσουν να είσαι προσεκτικός/η και εγώ με τη σειρά μου θα σε συμβουλεύσω να τους ακούσεις. Μην στηρίζεσαι σε απωθημένα του παρελθόντος για να πάρεις αποφάσεις του μέλλοντος καθώς δεν θα είναι και ο καλύτερος σύμβουλος.
Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι πως θα ήθελες να είναι η σχέση με τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα σου δημιουργήσει συναισθηματική φόρτιση κινδυνεύοντας να πάρεις αποφάσεις  για εσάς που δεν είναι οι κατάλληλες. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα θα έχει εκπλήξεις για τα αισθηματικά σου ζητήματα.
Δίδυμοι
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται  σήμερα στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου θα φέρει στο μυαλό σου σκέψεις για καταστάσεις που σχετίζονται με την καθημερινότητα και θα είναι αρκετές για να σε αγχώσουν. Είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να κάνεις σενάρια στο μυαλό σου τα οποία αφενός δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αφετέρου θα σε κάνουν να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις προκειμένου να αλλάξεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει. Πρόσεξε ιδιαίτερα αν οι αποφάσεις σου σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, τους ανθρώπους και τις υποχρεώσεις που βρίσκονται σε αυτή καθώς είναι πιθανό να θέσεις σε κίνδυνο την «ρουτίνα» σου. Αυτό μπορεί να μη σου φαίνεται άσχημο, όμως θα διαπιστώσεις πως οι συνήθειες της καθημερινότητας είναι αυτές που σε βοηθούν να νιώθεις σταθερότητα.
Σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να έρθουν στο προσκήνιο απωθημένα που έχεις από τον/τη σύντροφό σου και μάλιστα να έρθουν με έντονο τρόπο δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία αξίζει την προσοχή σου αρκεί να μην ξεκινήσεις να τη συγκρίνεις με γνωριμίες του παρελθόντος.
Καρκίνος
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται  σήμερα στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αξιολογήσεις τους ανθρώπους που απαρτίζουν το φιλικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανό να νιώσεις πως με κάποιους από αυτούς δεν σε συνδέουν πλέον κοινά στοιχεία για αυτό και θα πάρεις την απόφαση να τους απομακρύνεις από δίπλα σου. Ένα ξεκαθάρισμα είναι υγιές  αρκεί να το κάνεις υπό την επήρεια λογικής και όχι υπό την επήρεια παρόρμησης. Σίγουρα οι κινήσεις σου θα ξαφνιάσουν μία μερίδα  αγαπημένων σου ανθρώπων για αυτό φρόντισε να μπορείς να τις δικαιολογήσεις!
Σήμερα είναι πιθανόν να  εκνευριστείς σε περίπτωση που ο/η σύντροφός σου δεν έχει τις ίδιες συναισθηματικές ανάγκες με εσένα, όμως  να θυμάσαι πως αυτές οι ανάγκες δεν έχουν καμία σχέση με το αν «προτιμάτε» τα ίδια χόμπι και τους ίδιους φίλους. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανόν να χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για μία γνωριμία που έκανες μέσω κάποιου φίλου σου.
Λέων
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται  σήμερα στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κλείσεις ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου και να διευθετήσεις οριστικά κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο καθώς θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώσεις πως θέλεις να πατήσεις το κουμπί και να εξαφανιστείς από όλους και από όλα αφήνοντας τα μετέωρα. Ίσως να νιώθεις πιεσμένος/η από κάποια γεγονότα του τελευταίου διαστήματος και θα πρέπει να προσέξεις αν δεν θέλεις αυτό να γίνει αιτία για να κάνεις λάθος κινήσεις  στον επαγγελματικό τομέα. Σίγουρα θα χρειαστεί να θυσιάσεις κάποιες προσωπικές σου ανάγκες για να καλύψεις τις επαγγελματικές, για αυτό μέτρησε τι είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου με αφορμή ένα επαγγελματικό ζήτημα και τελικά να καταλήξεις στα «κακώς κείμενα» της σχέσης σας. Μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις ακόμα και αν νιώσεις πως τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να μην έχει την αποδοχή που περιμένεις από τον περίγυρό σου και αυτό θα σε επηρεάσει.
Παρθένος
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται  σήμερα στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου θα σε κάνει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, μία πιστοποίηση ή κάποιο σεμινάριο. Το να ξεκινήσεις κάτι από τα παραπάνω μπορεί να ξαφνιάσει τους γύρω σου, όμως εσύ ξέρεις πως ήταν κάτι που τριγυρνούσε στο μυαλό σου καιρό και σήμερα νιώθεις πως έφτασε η ώρα να κάνεις το πρώτο βήμα.  Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως αν όντως έχεις τη θέληση να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο τότε αυτό θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Μην κάνεις κινήσεις οι οποίες  απορρέουν από απωθημένα ή για να εντυπωσιάσεις τρίτους καθώς  χρειάζεσαι ισχυρό κίνητρο για να μην τις αφήσεις ημιτελείς.
Σήμερα είναι πιθανό να κάνεις μία πρόταση στον/τη σύντροφό σου σχετικά με ένα ταξίδι  που θέλεις να κάνετε μαζί όμως εκείνος/η μπορεί να μην έχει την ίδια γνώμη, για αυτό  χρειάζεται να έχεις επιχειρήματα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα μπορεί να σε συναρπάζει όμως αναρωτήσου αν  έχετε τις ίδιες αισθηματικές ανάγκες.
Ζυγός
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται  σήμερα στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις μακριά από όλους και από όλα και να κάνεις μία κουβέντα με τον εαυτό σου. Αφορμή για αυτό μπορεί να γίνει μία συζήτηση που είχες με κάποιο δικό σου  πρόσωπο, μία σκέψη σχετικά με ένα ζήτημα του παρελθόντος ή ακόμα και μία φωτογραφία που θα σε γυρίσει πίσω. Μία απόφαση που θα πάρεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα μπορεί να ξαφνιάσει τους γύρω σου όμως εσύ είσαι αποφασισμένος/η για αλλαγές. Η ημέρα σήμερα ίσως να μην είναι κατάλληλη για επαναστατικά σχέδια για αυτό προτίμησε να ρίξεις τους τόνους. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε και σε ένα οικονομικό ζήτημα που θα προκύψει και σχετίζεται με εκκρεμότητες του παρελθόντος.
Σήμερα η συμπεριφορά σου προς τον/τη σύντροφό σου θα αλλάζει ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχεσαι από εκείνον/η τα οποία με τη σειρά τους θα σου υπενθυμίζουν ζητήματα  της σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μη βιαστείς να  βγάλεις συμπεράσματα για μία πρόσφατη γνωριμία, καθώς θα σε εκπλήξει.
Σκορπιός
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται  σήμερα στον άξονα σου (Ταύρου- Σκορπιού) θα  σου δημιουργήσει την ανάγκη να αξιολογήσεις πρόσωπα τα οποία τους έχεις δείξει την εμπιστοσύνη σου και ανήκουν στο στενό σου περίγυρο. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να μετράς τα υπέρ και τα κατά κάποιου συνεργάτη σου ή και του/της συντρόφου σου, καθώς θέλεις να  αποκτήσεις μία ολοκληρωμένη εικόνα για σχέσεις που μέχρι τώρα  πήγαιναν με τον «αυτόματο πιλότο». Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όμως θα πρέπει να έχεις κατά νου πως οι αλλαγές μπορεί να έρθουν και από εκεί που δεν το περιμένεις χωρίς να τις έχεις προκαλέσει εσύ.
Σήμερα  ο/η σύντροφός σου θα κάνει κάποια κίνηση που μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις όμως αυτό θα είναι ένα καλό «κρας τεστ» για τη σχέση σας, αρκεί να μην βιαστείς να  βγάλεις συμπεράσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα σχέση μπορεί να  ξεκινήσει  έτσι ξαφνικά!
Τοξότης
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται  σήμερα στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια με αφορμή κάποιο θέμα που μπορεί να έχει προκύψει στο εργασιακό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως ήρθε η ώρα να  προχωρήσεις σε αλλαγές και μέσα σε αυτές να σκέφτεσαι ακόμα και την αλλαγή εργασίας. Καλό θα ήταν να μην προχωρήσεις σε τόσο σημαντικές κινήσεις εν μέσω συναισθηματικής φόρτισης. Ακόμα και η παραμικρή διαφωνία στον εργασιακό σου περίγυρο σήμερα μπορεί να σε ταράξει όμως οι αντιδράσεις σου θα είναι δυσανάλογες του μεγέθους της. Προτίμησε να ασχοληθείς με κάποια εργασιακή εκκρεμότητα που έχεις και να μην σκέφτεσαι μακροπρόθεσμες κινήσεις καθώς η ήμερα δεν θα βοηθήσει να σκεφτείς τι σε συμφέρει περισσότερο.
Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις παραμελήσει τον/τη σύντροφό σου και αυτή είναι η αλήθεια, για αυτό όσες δουλειές και αν έχεις προσπάθησε να βρεις χρόνο και για εκείνον/η ώστε να σταματήσουν και οι τύψεις που έχεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται όρεξη και εσύ σήμερα δεν θα την έχεις σε πλεόνασμα!
Αιγόκερως
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται  σήμερα στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου θα σου δημιουργήσει ανησυχίες και ανασφάλειες οι οποίες θα προέρχονται από αισθηματικά ζητήματα. Είτε είσαι ελεύθερος/η είτε βρίσκεσαι σε σχέση θα υπάρχει κάτι που σε απασχολεί και σε ανησυχεί και ψάχνεις τρόπους να το διευθετήσεις. Σκέψου το ενδεχόμενο αυτές οι σκέψεις να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή εάν ανταποκρίνονται, ίσως να τις βλέπεις περισσότερο σημαντικές από τι είναι. Προσπάθησε να αποφύγεις οποιαδήποτε τελεσίδικη απόφαση που να αφορά τα προσωπικά σου ζητήματα καθώς η βιασύνη στις σκέψεις και στις αποφάσεις σου δεν θα είναι βοηθητική για εσένα.
Σήμερα δεν είναι ευνοϊκή μέρα για να πάρεις γρήγορες αποφάσεις σχετικές με τον/τη σύντροφό σου είναι όμως μία πολύ καλή ημέρα για να δουλέψεις προκειμένου να κάνεις καλύτερη τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία ξαφνική νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει σε σημείο που θα αρχίσεις να αγχώνεσαι μήπως κάτι πάει στραβά!
Υδροχόος
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται  σήμερα στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου θα σε βάλει στη διαδικασία ανησυχίας για θέματα που απασχολούν δικούς σου ανθρώπους και συγκεκριμένα ανθρώπους της οικογένειάς σου. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να τα βλέπεις όλα μέσα από έναν μεγεθυντικό φακό με αποτέλεσμα να υπερβάλλεις και με τα συναισθήματά σου αλλά και με τις ανησυχίες σου. Κάποιος δικός σου άνθρωπος θα σε βοηθήσει να  δεις αυτά που σε αγχώνουν ως έχουν και όχι μεγαλύτερα από ότι είναι. Να θυμάσαι πως οι βιαστικές αποφάσεις δεν ωφέλησαν ποτέ κανέναν πόσο μάλλον έναν Υδροχόο σε μία ημέρα Πανσελήνου!
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την  οποία θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα έχεις την τάση να παίρνεις γρήγορες  και ξαφνικές αποφάσεις που δεν θα βοηθήσουν τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η παραδειγματίσου από τα λάθη που έκανες σε μία σχέση του παρελθόντος και μην τα επαναλάβεις  σε μία πρόσφατη γνωριμία.
Ιχθύες
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται  σήμερα στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να «μετρήσεις» τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου ώστε να δεις αν έχεις κάνει τις σωστές επιλογές. Η επαφή με κόσμο θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις για αυτό επιδίωξε τη, αρκεί να μη ξεκινήσεις να μετράς κάθε κουβέντα που θα ακούσεις λόγω της ανάγκης σου να προβείς σε ξεκαθαρίσματα άμεσα. Σήμερα μπορεί να έχεις και μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σου το οποίο δεν περίμενες να δεις και αυτή η συνάντηση μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λίγο άβολα. Αν είχατε ψυχρανθεί εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που θα σου δοθεί ώστε να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, και ύστερα να πάρεις τις τελικές αποφάσεις για την σχέση σας.
Σήμερα  θα πρέπει να διαχωρίσεις ζητήματα που σχετίζονται με τον/τη σύντροφό σου και με τρίτα πρόσωπα διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να προκύψει μπέρδεμα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να θυμάσαι πως σήμερα τα πολλά λόγια μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν, ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/η που σε ενδιαφέρει. 

Ζώδια 6320746412683061390
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε