Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σε φέρνει στο προσκήνιο καθώς η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι αρκετά απαιτητικός/η με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο  σε προτρέπει να κρατήσεις τις δυνάμεις σου για να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν 
-όπως είναι οι συλλογικές δραστηριότητες- και όχι για να  θυμώσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.  Όσο περνάει η ημέρα θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η με αυτά που λες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα θα σε κάνει απόλυτο/η με τις απόψεις σου δημιουργώντας στρατόπεδα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Σήμερα εκμεταλλεύσου την ενέργεια που θα έχεις για να βοηθήσεις τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και όχι για να εκνευριστείς μαζί του/ης, αν δεν σου κάνει κάποιο χατίρι! Αν είσαι ελεύθερος/η τα αισθηματικά σου ζητήματα χρειάζονται υπομονή και θα πρέπει να ψάξεις να τη βρεις μιας και σήμερα δεν θα την έχεις.
Ταύρος
Σήμερα θα σου έρθουν στο μυαλό διάφορες ανησυχίες με αφορμή κάτι που θα ακούσεις ή θα διαβάσεις στον Τύπο μιας και η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό ψάχνει αφορμές για να σε κάνει να ανησυχείς! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο σε προτρέπει να εστιάσεις σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να αποφύγεις να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει απολυταρχικές τάσεις. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνεις σκληρός/η με τον περίγυρο σου εξαιτίας της καχυποψίας σου. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις για να μην δημιουργηθούν εντάσεις.
Σήμερα είναι πιθανόν να προσπαθείς να βρεις τι κρύβεται πίσω από αυτά που σου λέει ο/η σύντροφός σου, αλλά το πιο πιθανό να μην κρύβεται τίποτα και απλά εσύ να είσαι καχύποπτος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα χρειαστεί ξεκάθαρες κινήσεις και όχι παρασκηνιακές.
Δίδυμοι
Σήμερα η προσοχή σου είναι εξ ολοκλήρου στραμμένη στους φίλους σου και στα θέματα που τους απασχολούν καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα φέρει στην επιφάνεια την αλτρουιστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο, υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να «τρέξεις» για ένα ζήτημα που αφορά κάποιο φίλο σου και να του προσφέρεις τη βοήθειά σου είτε σε πρακτικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.  Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως και εσύ κάποιο αντάλλαγμα θα περιμένεις σαν αναγνώριση της προσφοράς σου. «Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό» λέει μία παροιμία και αυτό δεν θα πρέπει να το  ξεχνάς.
Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις γεμάτος/η ενέργεια να δεις τον/τη σύντροφό σου αλλά στην πορεία κάπου μπορεί να το «χάσεις», ιδιαίτερα αν δεις πως ο/η σύντροφός σου δεν κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην περιμένεις πολλά από μία  γνωριμία ιδιαίτερα αν είναι πολύ πρόσφατη.
Καρκίνος
Τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα φέρει εξελίξεις που είναι αδύνατο να αγνοήσεις! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως αν τρέξεις σήμερα, θα καταφέρεις να επιτύχεις κάποιους μικρούς στόχους που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό θα σε ανεβάσει πολύ.  Όσο περνάει η ημέρα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου αλλά και με την παρόρμηση σου. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δυσκολέψει τις καταστάσεις καθώς θα σε κάνει να θέλεις πάση θυσία να καταφέρεις αυτό που έχεις κατά νου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις φιλοδοξίες σου να σε επηρεάζουν σε σημείο που να σου δημιουργούν εμμονές.
Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να δεχτείς το όχι από τον/τη σύντροφό σου για κανένα λόγο, πόσο μάλλον αν το πάρεις εγωιστικά. Προσπάθησε να το αποφύγεις για να μην δημιουργηθούν ζητήματα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία ρήξη με μία πρόσφατη γνωριμία  θα γίνει η αρχή για να κάνεις μία καινούργια!
Λέων
Σήμερα θα ψάξεις ευκαιρίες για να αποκτήσεις νέες γνώσεις σχετικές με κάποιο θέμα που σε ενδιαφέρει και θα περάσεις αρκετό χρόνο ψάχνοντας για πληροφορίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα έχει συμμάχους σε ότι και αν κάνεις, τους στενούς σου συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου!  Η ταύτιση απόψεων που θα έχεις μαζί τους θα σε βοηθήσει να νιώσεις αυτοπεποίθηση και θα είναι πολύ θετική για τις μεταξύ σας σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα μπορεί να φέρει περίεργες αντιδράσεις προκειμένου να υπερασπιστείς τις απόψεις σου στους ανθρώπους με τους οποίους θα ξεκινήσεις μια συζήτηση. 
Σήμερα  περιορίσου σε συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου που αφορούν θέματα που ξέρεις εκ των προτέρων πως η άποψή σας είναι ίδια, διαφορετικά είναι πιθανό να ξεκινήσουν διαφωνίες που θα πάρουν εκτάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να είσαι διακριτικός/η με μία πρόσφατη γνωριμία καθώς μερικές φορές το να μην κάνεις εντύπωση είναι θετικό!
Παρθένος
Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό είναι πιθανόν να νιώσεις μία συναισθηματική αναστάτωση η οποία θα σχετίζεται με απωθημένα του παρελθόντος. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο σε προτρέπει να το ρίξεις στη δουλειά καθώς θα είναι ένας καλός τρόπος για να σταματήσει το μυαλό σου να σκέφτεται πράγματα τα οποία σε ενοχλούν.  Όσο είσαι απασχολημένος/η με εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και δουλειές της καθημερινότητας τότε δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς δεν θα έχεις χρόνο να σκεφτείς οτιδήποτε άλλο! Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματιστεί με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα σε κάνει αρκετά κτητικό/η με τους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν θέματα  αν δεν το περιορίσεις.
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη το ίδιο όμως θα είναι και η  ζήλια σου, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τις συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με έντονα συναισθήματα που θα δείξουν την πορεία της.
Ζυγός
Η προσοχή σου εξακολουθεί να βρίσκεται στους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου καθώς εκείνοι θα αποτελέσουν το βαρόμετρο για κάθε απόφαση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως αξίζει να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς από αυτές θα βγεις ευνοημένος/η σε κάθε επίπεδο.  Όσο περνάει η ημέρα θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε παρασύρει σε παιχνίδια δύναμης και επίδειξης ισχύος.  Προσπάθησε να κατευνάσεις την ανάγκη σου για να μη χαλάσεις το καλό κλίμα της ημέρας.
Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι οτιδήποτε σχετίζεται με τον/τη σύντροφό σου όμως ο τρόπος που θα επιλέξεις για να  εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου είναι αυτός θα κάνει τη διαφορά (θετική ή αρνητική). Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία χρειάζεται υπομονή και επιμονή -αλλά στις σωστές ποσότητες- ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί.
Σκορπιός
Η ημέρα σήμερα θα είναι πιεστική καθώς θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις που δεν σου αρέσουν καθόλου αλλά δεν θα μπορέσεις να τις αποφύγεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το εξάγωνο της με τον Άρη  από τον Υδροχόο θα σου χαρίσει τόση ενέργεια όση χρειάζεσαι προκειμένου να τελειώνεις με τις δουλειές σου.  Προσπάθησε να μην τις αφήσεις για μετά, καθώς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα ξεκινήσει να σου δημιουργεί εκνευρισμό.  Αν θέλεις να τον αποφύγεις αφιέρωσε λίγο χρόνο για περπάτημα καθώς είναι αγχολυτικό.
Σήμερα προτίμησε να πάρεις μία ημέρα ρεπό τη σχέση σου για να χαλαρώσεις, καθώς η ημέρα θα έχει αρκετό τρέξιμο και θα είναι πολύ εύκολο να μεταφέρεις την ένταση της στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί χρόνο και σήμερα θα είναι λίγο δύσκολο να τον βρεις.
 
Τοξότης
Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να περάσεις την ημέρα όπως ακριβώς την έχεις φανταστεί και δεν θα σε νοιάξει καθόλου αν έχεις δουλειές και υποχρεώσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και θα σου δημιουργήσει μία παιχνιδιάρικη διάθεση η οποία δεν θα σε αφήσει να πλήξεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως  θα έχει συναντήσεις με άτομα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση καθώς θα κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος.  Όσο περνάει η ημέρα θα ξεκινήσεις να νιώθεις πως βαριέσαι και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα ευθύνεται για αυτό. Μην παίρνεις ως δεδομένες τις καλές στιγμές και δώσε τους την προσοχή που τους αξίζει!
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η απέναντι στο/η σύντροφο σου καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να εγείρει συναισθήματα ζήλειας και ίντριγκας. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να είσαι ειλικρινής απέναντι σε μία νέα γνωριμία διαφορετικά θα εκτεθείς.
Αιγόκερως
Τα οικογενειακά σου θέματα θα βρεθούν στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό  και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με  το σπίτι σου.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως αξίζει να τρέξεις προκειμένου να διευθετήσεις υποχρεώσεις του σπιτιού καθώς είναι σίγουρο πώς θα τα καταφέρεις.  Δώσε τους προτεραιότητα και ξεκίνησε την ημέρα σου με αυτές καθώς η ενέργειά σου θα ελαττώνεται όσο περνούν οι ώρες. Το απόγευμα το τετράγωνο θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου προκαλέσει απολυταρχικές τάσεις με αποτέλεσμα να μη δεχτείς εύκολα τη γνώμη κανενός, δημιουργώντας δυσφορία στους γύρω σου.
Σήμερα  είναι πιθανόν να ξεκινήσεις τα παράπονα στον/τη σύντροφό σου προκειμένου να σου κάνει κάτι που θέλεις όμως προσπάθησε να μην το παρακάνεις και να μην τον πιέσεις γιατί μπορεί να αντιδράσει περίεργα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην παίξεις  με κρυμμένα χαρτιά προκειμένου να καταφέρεις να κερδίσεις αυτόν/ην που σου αρέσει.
Υδροχόος
Σήμερα θα συνεχίσεις να είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η όπως ήσουν και εχθές καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη  για κουβέντα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε προτρέπει να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να κάνεις δημόσιες σχέσεις αλλά και νέες γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.  Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει συναισθηματική ένταση και θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια προκειμένου να μη γίνεις απότομος/η στις συζητήσεις που θα λάβεις μέρος.  Αν δεν τα καταφέρεις ίσως χρειαστεί να βρεις μία καλή δικαιολογία για να μην παρεξηγηθείς από αγαπημένους σου ανθρώπους.
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία δεν θα πρέπει να παρασυρθείς από τη φαινομενικά καλή διάθεση -και τη δική σου και του/ης συντρόφου σου- καθώς από κάτω μπορεί να ξεπροβάλλουν απωθημένα και παράπονα με αφορμή μία συζήτηση. Αν είσαι ελεύθερος/η  κράτησε τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής για εσένα και μην αφήσεις να εμπλακούν σε αυτά τρίτα πρόσωπα.
Ιχθύες
Η ημέρα θα ξεκινήσει με οικονομικές ανησυχίες απόρροια των υπολογισμών σου καθώς πιθανό να διαπιστώσεις πως το ταμείο είναι μείον. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως η θέλησή σου να καταφέρεις να κερδίσεις κάτι θα είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στις σωστές κινήσεις. Από αυτή τη θέληση θα ευνοηθεί ιδιαίτερα ο οικονομικός τομέας για αυτό μην το βάζεις κάτω. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα σου δημιουργήσει εμμονή με τα χρήματα και τα υλικά αγαθά.  Προσπάθησε να μην την αφήσεις ανεξέλεγκτη καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε μία συμφωνία όπου θα δεις τα θετικά, αλλά δεν θα δεις καθόλου τα αρνητικά.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αν νιώσεις συναισθηματικά αδύναμος/η μπορεί να πεις λόγια που θα πληγώσουν τον/τη σύντροφό σου ακόμα και αν δεν  τα εννοείς. Αν είσαι ελεύθερος/η  μη βιαστείς να αποφασίσεις σχετικά με μία πρόσφατη γνωριμία καθώς δεν την έχεις γνωρίσει ακόμα.
Ζώδια 5014842461897508
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε