Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου υπενθυμίζει τις ευαισθησίες σου και σίγουρα δεν θα νιώθεις και πολύ άνετα με αυτές. Το  εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  σε προτρέπει να κοιτάξεις και επαγγελματικά ζητήματα καθώς εκεί υπάρχει το ενδεχόμενο να σου προκύψει μία ευκαιρία. Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να επιτύχεις αυτά που θέλεις  και το μόνο που μένει είναι να ακούς τη διαίσθησή σου. Προτίμησε να ασχοληθείς με τη δουλειά σου καθώς είναι ένας τρόπος να επικεντρωθείς κάπου και να ξεχάσεις τις ευαισθησίες που σε «ταλαιπωρούν».
Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι τι θέλει να πει ο/η σύντροφος σου πριν καν μιλήσει και αυτό είναι ένα ισχυρό ατού σου, εκμεταλλεύσου το. Αν είσαι ελεύθερος/η  το ενδιαφέρον σου για κάποιον/α θα ξεκινήσει λόγω της αποδοχής που θα έχει από τον κοινωνικό σου περίγυρο.
Ταύρος
Σήμερα θα ασχοληθείς περισσότερο με κάποιο ζήτημα που αφορά ένα κολλητό σου φίλο παρά με τα δικά σου θέματα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς θα τονίσει τη διάθεση σου να προσφέρεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να πείσεις τους φίλους σου να κάνετε μία εκδρομή προκειμένου να αλλάξετε παραστάσεις.  Επίσης αν υπάρχει κάποιο  πρόσωπο που  σε αφορά σε αισθηματικό επίπεδο στο φιλικό σου περιβάλλον, άδραξε την ευκαιρία που θα έρθει για να κάνεις αισθητή  την παρουσία σου.
Σήμερα  μπορείς να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να σε ακολουθήσει στο πρόγραμμα της ημέρας καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα σου χαρίζει εξαιρετική πειθώ. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  φιλική σχέση μπορεί να μεταμορφωθεί σε ερωτική από τη μία στιγμή στην άλλη.
Δίδυμοι
Σήμερα αυτό που θα σε νοιάζει περισσότερο από τα υπόλοιπα θα είναι οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς δεν θα σε αφήσει να τις ξεχάσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνεις κάποιες κινήσεις ματ στη δουλειά σου. Ένα επαγγελματικό ραντεβού, μία συνέντευξη ή ένας στόχος που θα καταφέρεις να πιάσεις θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσουν να δείξεις τι αξίζεις. Άκουσε και τη διαίσθησή σου καθώς θα είναι ένα σημαντικό εργαλείο για εσένα, που θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο στις αποφάσεις σου.
Σήμερα  είναι πιθανό να ακούσεις καλά λόγια για τον/τη σύντροφό σου από το περιβάλλον σου και θα νιώσεις περήφανος/η για αυτό, βέβαια μπορεί να νιώσεις και μικρά τσιμπήματα ζήλιας! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία συνάντηση μετά τη δουλειά με αυτόν/η που σε ενδιαφέρει θα φέρει ευχάριστα γεγονότα.
Καρκίνος
Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε νέες πληροφορίες για πράγματα που σε ενδιαφέρουν αλλά και σε νέα που θα φτάσουν στα αυτιά σου και σχετίζονται με τον περίγυρό σου.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί μία γλυκιά περιέργεια για οτιδήποτε δεν γνωρίζεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως τα νέα θα έρθουν  μέσω ενός στενού σου συνεργάτη ή του/ης συντρόφου σου. Βέβαια είναι πιθανόν να πάρεις και πληροφορίες οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όμως η ισχυρή διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις και να διαχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου  καθώς αν το θέλεις μπορείς να τον/ην κάνεις να περάσει υπέροχα δίπλα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε τι υπάρχει πίσω από τις λέξεις που λέει αυτός/η που σε ενδιαφέρει και θα καταλάβεις…
Λέων
Σήμερα μπορεί να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη καθώς  η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς σου δημιουργεί συναισθηματική αναταραχή με αφορμή απωθημένα και παράπονα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μία καλή ιδέα για να σταματήσεις να σκέφτεσαι και να αναλώνεσαι σε αρνητικές σκέψεις, είναι να το ρίξεις στη δουλειά. Η εργασιοθεραπεία βοηθά λοιπόν και μάλιστα θα συνδυάσει και το «τερπνόν μετά του ωφελίμου», καθώς και θα φέρεις τις δουλειές σου εις πέρας αλλά και δεν θα αφήσεις το μυαλό σου να τρέχει όπου θέλει. Πρόσεξε γιατί μπορεί να είσαι λίγο παραπάνω καχύποπτος/η από ότι χρειάζεται, σε σημείο παρεξηγήσεως.
Σήμερα  να θυμάσαι πως αν αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου θα βγεις κερδισμένος/η με κάθε τρόπο, για αυτό επεδίωξε μια συνάντηση. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα νιώσεις αμέσως μία «σπίθα» κατά τη γνωριμία σου με κάποιον/α και αυτό είναι σημάδι που δεν πρέπει να αγνοήσεις.
Παρθένος
Η ημέρα πιθανόν να είναι γεμάτη ραντεβού είτε προσωπικού είτε επαγγελματικού χαρακτήρα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς σου φωνάζει να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι μια πολύ καλή ημέρα για να πείσεις τους άλλους για κάτι που θέλεις, καθώς θα έχεις αυτή την ικανότητα. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς πως ήρθε η ώρα να κάνεις και ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σου, όμως προσπάθησε να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και να δεις πραγματικά ποιοι αξίζει να είναι δίπλα σου και ποιοι όχι.
Μία συζήτηση που θα κάνεις με τον/τη σύντροφό σου είναι πιθανόν να σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα  σχέση θα ξεκινήσει από μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα.
Ζυγός
Σήμερα είναι πιθανόν να προτιμήσεις να μην κάνεις τίποτα και να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς όμως η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς μάλλον θα έχει κάποιες δουλειές για εσένα. Εκμεταλλεύσου σωστά το χρόνο σου ώστε να τις διευθετήσεις και να μην τρέχεις τελευταία στιγμή. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς και με κάποιες δουλειές του σπιτιού. Σίγουρα δεν θα είναι και ότι καλύτερο για εσένα, αλλά  δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις φέρεις εις πέρας καθώς θα το πάρεις προσωπικά!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα  για να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να τελειώνει με κάποιες υποχρεώσεις που έχει και τις πηγαίνει από ημέρα σε ημέρα χωρίς  αποτέλεσμα. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να γοητεύσεις κάποιον/α που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον!
Σκορπιός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να τονίζει την καλλιτεχνική σου φύση και την ανάγκη σου για δημιουργικές δραστηριότητες. Ποτέ δεν είναι αργά να βρεις ένα νέο χόμπι και να το ακολουθήσεις πίστα καθώς είναι  ένας τρόπος για να διοχετεύσεις τα συναισθήματα και τις ιδέες σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως κάποιος/α που θα κάνει την εμφάνισή του/ης στο στενό σου περιβάλλον, θα σε γοητεύσει και θα σε μαγνητίσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πάρε την ευκαιρία αν όμως είσαι δεσμευμένος/η κράτησε αποστάσεις καθώς θα είναι πειρασμός.
Σήμερα  μπορείς να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να ξεκινήσετε μαζί μία ενασχόληση η οποία θα βοηθήσει  τη σχέση σας και θα εξάρει τα δημιουργικά σας ταλέντα. Αν είσαι ελεύθερος/η χρησιμοποίησε το φλερτ σου για να πλησιάσεις το αντικείμενο του πόθου σου! 
Τοξότης
Σήμερα αν δεν έχεις δουλειές θα προτιμήσεις να περάσεις όλο το χρόνο σου στο σπίτι και αν έχεις δεν θα βλέπεις την ώρα να γυρίσεις, να δεις τους δικούς σου και να κάτσεις στον καναπέ. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και σε κάνει σπιτόγατο/α πράγμα που δεν συνηθίζεις, όμως σήμερα θα το χρειαστείς για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε κάνει να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να σου πουν και ένα ευχάριστο νέο που σχετίζεται με ένα οικονομικό ζήτημα και να κλείσει όμορφα η ημέρα!
Σήμερα προτίμησε να μείνεις σπίτι με τον/τη σύντροφό σου καθώς  αν είστε οι δυο σας θα περάσετε καλύτερα από ότι αν είστε με παρέα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  συζήτηση με  κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα θα αρχίσει να σου αλλάζει τρόπο που τον/η βλέπεις και θα σου τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον.
Αιγόκερως
Σήμερα όσες δουλειές και να έχεις θα βρεις χρόνο να πιείς και ένα καφέ με κάποιον γνωστό  που θα συναντήσεις ή θα βάλεις και στο πρόγραμμα μία επίσκεψη σε κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σε βοηθά να ανακτήσεις την επικοινωνία με τους γύρω σου την οποία έχεις χάσει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως σήμερα θα είναι εύκολο να μαγνητίσεις οποιονδήποτε συναντήσεις και αυτό θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Επίσης θα πρέπει να θυμάσαι πως είναι εξίσου εύκολο να καταλάβεις τις προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σου χωρίς καν να μιλήσουν, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις κακοτοπιές.
Μία επίσκεψη με τον/τη σύντροφό σου σε κάποιο αγαπημένο συγγενικό σας πρόσωπο είναι μία καλή ευκαιρία για να βγείτε έξω, για αυτό αν έχεις μία τέτοια πρόταση μην την αρνηθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το περιβάλλον σου  αλλά προσπάθησε να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να μην μπερδευτείς από αυτά που θα σου πουν οι άλλοι.
Υδροχόος
Άλλη μία ημέρα κατά την οποία θα σε ταλαιπωρήσουν τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς τις τελευταίες ημέρες είσαι αποφασισμένος/η να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις. Η πληρωμή λογαριασμών θα γίνει η αγαπημένη σου δραστηριότητα σήμερα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς κάνει επιτακτική την ανάγκη να ξεμπερδεύεις με αυτούς και να δεις τι σου μένει. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως με κάποιο τρόπο θα βρεθείς κερδισμένος/η. Αυτό μπορεί να γίνει είτε άμεσα με μία  εισροή χρημάτων στο ταμείο σου είτε έμμεσα μέσω μιας καλής οικονομικής διευθέτησης η οποία θα είναι υπέρ σου. Οτιδήποτε και αν κάνεις άκουσε και τη διαίσθησή σου καθώς θα παίξει μεγάλο ρόλο στα δρώμενα.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς ο ερωτισμός που υπάρχει διάχυτος την ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει πολύ να έρθετε κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που θα συναντήσεις σήμερα  και ανήκει  στις πρόσφατες γνωριμίες σου, θα σου δείξει τις προθέσεις του/ης.
Ιχθύες
Σήμερα προτεραιότητα θα έχουν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε αφήσει να  τις παραμελήσεις μιας και είναι επέκταση του εαυτού σου. Μέσα από κάποιο στενό σου συνεργάτη ή ακόμα και από τον/τη σύντροφό σου θα δεις δικά σου γνωρίσματα τα οποία μπορεί να είναι και μερικά που σε εκνευρίζουν! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως από τους ανθρώπους γύρω σου θα έρθει μια  βοήθεια σε δικά σου ζητήματα. Ένας φίλος σου θα σου δείξει πως είναι εκεί για  οτιδήποτε χρειαστείς και αυτό θα είναι ανακουφιστικό. Η ενασχόλησή σου με τους άλλους θα είναι πολύ βοηθητική και για τη διάθεσή σου αρκεί να εστιάσεις στα θετικά τους γνωρίσματα και όχι σε αυτά που σε εκνευρίζουν.
Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να αλλάξεις προς το καλύτερο τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να συζητήσεις αυτά που σε ενοχλούν. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό να νιώσεις γοητευμένος/η από  κάποιο/α φίλο/η σου αλλά καλύτερα να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. 

Ζώδια 1234157712460325928
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε