Loading...

Καλημέρα! Για να δούμε τι σχεδίασαν οι πλανήτες για μας σήμερα Τετάρτη!


Κριός

Κριέ,στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό.Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή γιατί έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Στα αισθηματικά σου,η σχέση σου σε απασχολεί ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μίλησε μαζί του και μην αποφεύγεις να του πεις όσα σκέφτεσαι.
Ταύρος
Ταύρε,στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες πολύ θετικές εξελίξεις θα σου δώσουν κουράγιο. Δώσε σημασία στους συνεργάτες που σήμερα θα σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή.Στα αισθηματικά σου,τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις που αφορούν το μέλλον σας.
Δίδυμοι
Δίδυμε,η δουλειά σου είναι σε μια πολύ καλή φάση και πραγματικά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα. Τα έχεις καταφέρει περίφημα και αυτό φαίνεται. Απομένει να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να κάνεις όλα όσα θέλεις και απαιτούν χρήματα.Τα αισθηματικά σου,είναι σε μια καλή μέρα, και οι  συζητήσεις με το σύντροφό σου θα είναι εποικοδομητικές και θα σου δώσουν την ώθηση να κάνεις μαζί του μια νέα αρχή.
Καρκίνος
Καρκίνε,στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες συζητήσεις αλλά και ενδιαφέρουσες επαφές που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά γιατί η σημερινή μέρα σε παρασύρει σε σπατάλες.Στα αισθηματικά σου,είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πας ένα βήμα παρακάτω την σχέση σου.
Λέων
Λέοντα,στη δουλειά σου κάθε αλλαγή θα είναι προς όφελός σου και όλα όσα επιθυμείς μπορούν να συμβούν. Να είσαι όμως συγκρατημένος και συγκροτημένος στις κινήσεις σου, για να μην πάρεις ρίσκα. Τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα αν τελειώνεις με χρέη του παρελθόντος.Στα αισθηματικά σου,χρειάζεται λίγη προσοχή, γιατί μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τον σύντροφό σου χωρίς να υφίσταται σοβαρός λόγος.
Παρθένος

Παρθένε,στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν κάποια έκτακτα ζητήματα, αλλά αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με επιτυχία σε ό,τι κι αν προκύψει. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, καθώς τα έξοδα που έχεις κάνει σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.Στα αισθηματικά σου,είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάσταση της σχέσης σου.
Ζυγός 
Ζυγέ,η εργασία σου πηγαίνει μια χαρά και δεν έχεις προβλήματα χάρη στις σωστές βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η θέση σου. Αν τα οικονομικά σου είναι στάσιμα, μην αγχώνεσαι. Όσο δεν αυξάνονται τα έξοδα, τα καταφέρνεις μια χαρά.Στα αισθηματικά σου,η γοητεία σου λειτουργεί σαν καταλύτης σήμερα στη σχέση σου και διαλύει κάθε σύννεφο. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις μια πολύ ωραία μέρα με το αγαπημένο σου πρόσωπο.
Σκορπιός
Σκορπιέ,στα επαγγελματικά σου, κάποιες καθυστερήσεις ή και αδιέξοδα θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν σήμερα, αλλά αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου όλα θα λήξουν όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλά.Στα αισθηματικά σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου.
Τοξότης
Τοξότη,στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Νέες συνεργασίες αλλά και συμφωνίες θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια σε κάποια ζητήματα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή γιατί τα έξοδα αυξάνονται.Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν προβλήματα και μίλησε για σχέδια που κάνεις μαζί με τον σύντροφό σου.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,στα επαγγελματικά σου έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πώς να προγραμματιστείς. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή .Στα αισθηματικά σου,μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τη σχέση σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις.
Υδροχόος
Υδροχόε,στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Οικονομικές συναλλαγές αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων, ευνοούνται.Στα αισθηματικά σου,θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για τον σύντροφό σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις ξεκάθαρα και με απόλυτη ειλικρίνεια μαζί του.
Ιχθείς
Ιχθύ,στα επαγγελματικά σου, η ευελιξία που σε χαρακτηρίζει θα σε βγάλει και σήμερα ασπροπρόσωπο. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε σχέση με τα οικονομικά σου.Τα αισθηματικά σου,θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μην εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σας και μην τραβάς από τα μαλλιά λεπτομέρειες, που χαλούν την διάθεση και των δύο σας.

ΠΗΓΗ
Ζώδια 3376352341838871636
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε