Loading...

Επίθεση με τραυματία πυροσβέστη από Ρομά στα Μέγαρα - Άγνοια δηλώνουν στην ΕΛ.ΑΣ


Σε άμεσο κίνδυνο τέθηκε η ζωή ενός πυροσβέστη, ηλικίας 27 ετών, όταν στις 9 το βράδυ της Δευτέρας κλήθηκε μαζί με συναδέλφους του να κατασβέσουν φωτιά που ξέσπασε σε ξερά χόρτα στην περιοχή Βλυχός Μεγάρων, όπου βρίσκεται και καταυλισμός Ρομά.
Μόλις η παρουσία των πυροσβεστών έγινε αντιληπτή, δεκάδες άτομα κάθε ηλικίας, ξεκίνησαν να εκτοξεύουν κατά των πυροσβεστών πέτρες, σπασμένα μπουκάλια και ξύλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο πυροσβέστης, όπως φαίνεται και στην αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε το Newpost.
Ένα ακόμη όχημα εγκλωβίστηκε δεχόμενο επίθεση με αντικείμενα με τον οδηγό να το απομακρύνει την τελευταία στιγμή, αποτρέποντας τα χειρότερα. Οι πυροσβέστες μάταια καλούσαν προς ενίσχυση τους αστυνομικούς, οι οποίοι, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, ανέφεραν πως «δεν μπορούν να επιχειρήσουν στο σημείο».
Το μόνο που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν να μεταβούν στο κτίριο της πυροσβεστικής και να ενημερωθούν για το συμβάν. Ο άτυχος πυροσβέστης μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο όπου του έκαναν ράμματα πάνω από το δεξί μάτι και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.
Η αστυνομία για πολλοστή φορά αδυνατεί να παρέμβει σε ένα «σκληρό θύλακα» παραβατικότητας όπως ο καταυλισμός των Ρομά στο Βλυχό, ενώ εντύπωση προκαλεί πως άγνοια για το συμβάν δηλώνουν στην ΕΛ.ΑΣ.
Περιφέρεια Αττικής 7713901978819214858
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε