Loading...

Μπακογιάννη:Δεν αποκλείω οι πρόωρες εκλογές να γίνουν πολύ πριν τον Μάιο


Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών πολύ πριν από τον Μάιο του '19 η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για το αν βλέπει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες δήλωσε.
« Εγώ δεν αποκλείω οι πρόωρες εκλογές να γίνουν πολύ πριν τον Μάιο. Βλέπω μια κυβέρνηση η οποία παραπαίει, βλέπω μια κυβέρνηση της οποίας δεν βγαίνει κανένα ζήτημα, ούτε στην οικονομία, ούτε στην εξωτερική πολιτική. Δυστυχώς στην εξωτερική πολιτική τα πράγματα είναι πολύ δυσκολότερα. 'Αρα, δυσκολεύομαι πάρα πολύ να δε πως μια εξαιρετικά εύθραυστη πλειοψηφία θα μπορεί να αντέξει μέχρι τον Μάιο. Μια πλειοψηφία η οποία βασίζεται μόνο στο συνδετικό κρίκο που λέγεται εξουσία. Είναι κολλημένοι στην καρέκλα τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι βουλευτές οι οποίοι υποστηρίζουν έχουν τη διάθεση να συνεχίσουν βλέποντας τη δημοσκοπική κατρακύλα των ΑΝΕΛ».
Ερωτηθείσα για το αν η ΝΔ προετοιμάζει τα ψηφοδέλτια της για τα Χανιά δήλωσε.
« Η ΝΔ ετοιμάζει ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα και βεβαίως και στα Χανιά και να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι τα Χανιά στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πάντα η πρώτη του προτεραιότητα».
Απαντώντας άλλη ερώτηση για το αν η ίδια θα είναι υποψήφια στα Χανιά η κ. Μπακογιάννη απάντησε: «Παιδιά κάθε πράμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο. Προ στιγμήν βρίσκομαι στα Χανιά για να κάνω διακοπές να δω φίλους οπότε στην πρώτη φάση θα κάνω αυτό. Από εκεί και πέρα όταν ληφθούν οι αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη τότε θα είμαι πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα, όπου με τάξει».
Πολιτική 677132548469175684
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε