Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 17/7/2018


Καλημέρα! Για να δούμε τι σχεδιάζουν η πλανήτες για σήμερα Τρίτη!

Κριός
Κριέ,στη δουλειά σου, φίλε Κριέ κάποιες υποχρεώσεις πρέπει να λυθούν χωρίς πολλές καθυστερήσεις και πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά, όσο κι αν σε κουράζει κάτι τέτοιο. Τα οικονομικά σου απαιτούν δραστικές αλλαγές, για να δεις τα έσοδα σου να αυξάνονται.Στα αισθηματικά σου,το άγχος και η πίεση δεν σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις στη σχέση σου. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για εσένα και τον σύντροφό σου.
Ταύρος
Ταύρε,τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο απαιτητικός με τη δουλειά σου αλλά και με τους συνεργάτες σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται,όμως μην κάνεις περιττά έξοδα.Στα αισθηματικά σου,θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Σκέψου αν έχει δίκιο, πριν εκνευριστείς.
Δίδυμοι
Δίδυμε,στη δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις.Στα αισθηματικά σου, η στάση που θα έχεις σήμερα απέναντι στον σύντροφό σου θα είναι αδιάφορη και απόμακρη, άνευ λόγου και αιτίας. Αντί να απομακρύνεσαι, σκέψου τρόπους για να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και να πλησιάσεις τον σύντροφό σου.
Καρκίνος
Καρκίνε,στη δουλειά σου,  αρκετές νέες ιδέες θα σου ανοίξουν το δρόμο προς την υλοποίηση των στόχων σου και θα μπορέσεις να βρεθείς πιο κοντά στην επιτυχία που αναζητάς. Μην φοβάσαι τόσο πολύ το ρίσκο και βάλε νέους και υψηλότερους στόχους. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις συμφωνίες και τα ανοίγματα και προτίμησε να περιορίσεις τα έξοδά σου.Στα αισθηματικά σου,είναι μια καλή μέρα για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις .
Λέων
Λέοντα,στα επαγγελματικά σου θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες, που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου.Στα αισθηματικά σου,συζητήσεις θα σε οδηγούν σε εντάσεις, ενώ βλέπεις ότι σε καταπιέζουν κάποια πράγματα στη σχέση σου. Καλό είναι να  περάσεις αυτή την έντονη ημέρα όσο πιο χαλαρά και ήρεμα γίνεται, με τον σύντροφό σου.
Παρθένος
Παρθένε,στον τομέα της δουλειάς σου η ημέρα θα είναι έντονη και η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι κάπως δύσκολη. Θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις, αλλά πρέπει να εξετάσεις καλά όλα τα δεδομένα προτού πάρεις αποφάσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να σταθεροποιούνται. Στα αισθηματικά σου,απόφυγε τις εντάσεις και τις χωρίς λόγο διαφωνίες με το ταίρι σου και θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται αισθητά.
Ζυγός
Ζυγέ,Στα επαγγελματικά σου, έχεις τη δύναμη και την όρεξη να ασχοληθείς με ρουτινιάρικες εργασίες που αφορούν το αντικείμενό σου και αυτό είναι καλό, γιατί θα σου στρώσει το δρόμο να ασχοληθείς αργότερα με τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε να αποφύγεις περιττά έξοδα.Στα αισθηματικά σου,μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις που δηλητηριάζουν τη σχέση σου και πληγώνουν τον ερωτισμό σου.
Σκορπιός
Σκορπιέ,Στον επαγγελματικό σου χώρο θα πετύχεις λίγα πράγματα, αν αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει και το αποτέλεσμα θα είναι να ξεφύγεις αρκετά από τους στόχους σου. Άφησε στην άκρη τις σκέψεις που αφορούν τα οικονομικά σου και φρόντισε απλώς να είσαι ήρεμος. Έτσι θα βρεις λύσεις σε όλα τα ζητήματα.Στα αισθηματικά σου,μπορεί να προκληθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις.Φρόντισε να μην δώσεις συνέχεια, για να μπορέσεις να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ και να ξεκουραστείς όσο μπορείς. Σου χρειάζεται.
Τοξότης
Τοξότη,στη δουλειά σου θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, γιατί ήδη έχεις αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτική διαχείριση, για να μείνουν σε μια ισορροπία.Στα αισθηματικά σου,θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια στην άκρη!
Αιγόκερως
Αιγόκερε,Στη δουλειά σου, απόφυγε τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον γιατί ακόμα δεν έχεις τελειώσει με εκκρεμότητες του παρόντος. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μια καλή μέρα για να καλύψεις χρέη και υποχρεώσεις. Στα αισθηματικά σου,μην γίνεσαι ανταγωνιστικός με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σου αρνητικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα.
Υδροχόος
Υδροχόε,στη δουλειά σου, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και τα σχέδια που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον έρχονται πιο κοντά και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Προσοχή στις σπατάλες που κάνεις, γιατί θα σε βγάλουν από το οικονομικό σου πλάνο.Στα αισθηματικά σου,μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας.
Ιχθείς
Ιχθύ,στη δουλειά σου, θα έχεις μια δύσκολη μέρα και μόνο με ωριμότητα και ηρεμία θα ανταποκριθείς σε όσες δυσκολίες θα προκύψουν μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή και καλό είναι να αποφύγεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο .Τα αισθηματικά σου,είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου.
Ζώδια 4590453945279115990
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε