Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 4/7/2018


Καλημέρα ! Για να δούμε τι σχεδιάζει για σήμερα το σύμπαν!

Κριός
Κριέ,η εργασία σου  αρκετή φόρτιση και οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις χρειάζονται και τη βοήθεια των συνεργατών σου. Συζήτησε μαζί τους για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.Στα αισθηματικά σου,είναι καιρός να κουβεντιάσεις ανοιχτά για το τι ζητάς από τη σχέση σου και τον σύντροφό σου.
Ταύρος
Ταύρε,τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και αν μείνεις πιστός στο πρόγραμμά σου, θα έχεις τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Στα αισθηματικά σου,σήμερα η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εκμεταλλεύσου τη και θα περάσεις μια υπέροχη βραδιά με το ταίρι σου.
Δίδυμοι
Δίδυμε,οι επαγγελματικές σου σχέσεις χρειάζονται ειλικρίνεια για να συντηρηθούν σε καλά επίπεδα. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτό που ακριβώς θέλεις από τους συνεργάτες σου για να έχεις αγαστές συνεργασίες.Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν.Στα αισθηματικά σου,ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση θα έχουν σήμερα τον πρωτεύοντα ρόλο στην αισθηματική σου ζωή και θα σε παρασύρουν σε ειδυλλιακές στιγμές με τον σύντροφό σου.
Καρκίνος
Καρκίνε,στη δουλειά σου οι ικανότητες που έχεις θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση, καθώς θα προκύψουν ζητήματα που χρειάζονται την προσοχή σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια καλή σειρά. Στα αισθηματικά σου,βρες το χρόνο να σκεφτείς πώς θα κάνεις μια έκπληξη στον σύντροφό σου. Η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση και πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα.
Λέων
Λέοντα,στη δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις.Τον τελευταίο καιρό, κάνεις περιττά έξοδα,οπότε προσπάθησε να κάνεις μια σχετική οικονομία.Στα αισθηματικά σου,σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ηρεμήσεις λίγο το μυαλό σου και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις, που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου.
Παρθένος

Παρθένε,τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.Στα αισθηματικά σου,έλα πιο κοντά στον σύντροφό σου, μίλησέ του για όλα αυτά που αισθάνεσαι και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν.
Ζυγός
Ζυγέ,τα επαγγελματικά σου είναι στην καλύτερη φάση τους και μπορείς να κάνεις ότι αλλαγές θεωρείς απαραίτητες για να πάνε ακόμα καλύτερα.Τα οικονομικά σου,χρειάζονται υπομονή και θα βρεις τρόπους να τα ισορροπήσεις. Στα αισθηματικά σου, άφησε στην άκρη σκοτούρες και προβλήματα και βρες χρόνο να αφιερώσεις στο σύντροφό σου.
Σκορπιός
Σκορπιέ,μπορείς να φανείς σήμερα ψύχραιμος στη δουλειά σου,και θα δεις ότι θα ανταμειφθείς για την υπομονή που δείχνεις, αλλά και για την εργατικότητά σου. Μείνε σταθερός και μην κάνεις νέες συμφωνίες για συνεργασίες ή οικονομικές συναλλαγές. Τα έσοδα σου αυξάνονται. Στα αισθηματικά σου,α μπορέσεις να περάσεις όμορφα αν αποφασίσεις να ηρεμήσεις κάνοντας μια χαλαρή βόλτα με τον σύντροφό σου, μακριά από τα προβλήματα.
Τοξοτής
Τοξότη,η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά, αν βάλεις κι εσύ μπροστά για να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που είχες αφήσει στάσιμα. Νέες  συνεργασίες μπορούν να σου λύσουν τα χέρια. Ακόμα και τα οικονομικά σου ευνοούνται, αφού θα σου γίνουν προτάσεις που θα αλλάξουν την οικονομική σου κατάσταση. Στα αισθηματικά σου,θα πρέπει να ηρεμήσεις μέσα στη σχέση σου και να μην μεταφέρεις όλα σου τα προβλήματα εκεί. Μόνο έτσι θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ, που θα σε χαλαρώσει.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,ηδουλειά σου έχει αρκετές εντάσεις που προέρχονται κυρίως από συνεργασίες προβληματικές. Κάνε τις απαραίτητες συζητήσεις, όσο δύσκολο κι αν είναι. Τα έξοδά σου ίσως να είναι αυξημένα, αλλά η οικονομία που έχεις κάνει μέχρι τώρα θα σε βοηθήσει να τα καλύψεις.Στα αισθηματικά σου,οι εντάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις μόνος και απογοητευμένος. Μην παραδίδεις τα όπλα και βρες τον τρόπο να πλησιάσεις τον σύντροφό σου.
Υδροχόος
Υδροχόε,η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις να την μελετήσεις πολύ καλά.Τα αισθηματικά σου,θα κινηθούν σε καλά επίπεδα σήμερα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου και δείξε συγκατάβαση.
Ιχθείς
Ιχθύ,στα επαγγελματικά σου, θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, πολύ κούραση, αλλά και εσύ θα νιώθεις ότι μερικά πράγματα δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που θα ήθελες.Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να προσέχεις τα απρόοπτα έξοδα που μπορεί να έρθουν.Στα αισθηματικά σου,μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν τα δεις με περισσότερο ενδιαφέρον  και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις που έχεις.
Ζώδια 2616584153238647522
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε