Loading...

Επανεκλογή Ρόκα στη ΔΗΜΤΟ Μάνδρας-Ειδυλλίας


Και πάλι πρόεδρος! Ο δυναμικός Κώστας Ρόκας επανεξελέγη επικεφαλής στη τοπική Μάνδρας-Ειδυλλίας της Νέας Δημοκρατίας και είναι έτοιμος στη δεύτερη θητεία του να συνεχίσει το έργο και τις δράσεις που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια. Πέραν του προέδρου, επανεξελέγη και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο. Ένα δείγμα του ότι η ομάδα είναι καλή, έχει πολλή χημεία μεταξύ της και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των κεντροδεξιών πολιτών από την ευρύτερη περιοχή.

Χθες, μάλιστα, κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ της γαλάζιας τοπικής, πέραν της στοχοθεσίας και των δράσεων που θα ακολουθηθούν, ορίστηκαν και οι θέσεις ευθύνης του καθενός, βάσει του καταστατικού του κόμματος. 

Αναλυτικά:
Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Ρόκας
Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Παπακωνσταντίνου,
Αντιπρόεδρος καιΥπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας: Θανάσης Μαλιώρης
Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Μίλιος
Υπεύθυνος Στρατηγικού σχεδιασμού και Επικοινωνίας: Μελέτιος Σκορδάς
Υπεύθυνος Παραγωγικών και Επιστημονικών φορέων: Γιάννης Τσακάλης
Υπεύθυνη Οικονομικών: Μαρία Γεροχρήστου
Υπεύθυνη Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Σεβαστή Λινάρδου-Κρίκη
Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων: Αγγελική Μίλιου
Υπεύθυνος Εργαζόμενων Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα: Θανάσης Βιολέτης

Αναφορικά με την εκλογή συνέδρων από την εν λόγω τοπική, εξελέγησαν ο πρόεδρος Κώστας Ρόκας και ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Μίλιος. Στο προσεχές συνέδριο της ΝΔ, θα είναι εκ των εκπροσώπων της Δυτικής Αττικής.

Πρόκειται για μια μάχιμη τοπική, με νέους και αξιόλογους ανθρώπους. Δουλειά, συνεργασία και προσφορά. Με αυτό το τρίπτυχο θα συνεχίσουν. Οι οιωνοί προβλέπονται θετικοί.

Πολιτική 6737011910984908134
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε