Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 17 Μαΐου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ 
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και τονίζει ακόμα περισσότερο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα αλλά και την ανάγκη σου να μοιραστείς τα νέα που ξέρεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη το απόγευμα θα είναι εξαιρετικά βοηθητική και ευνοϊκή για να κάνεις νέες γνωριμίες και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αν έχεις κατά νου να βγεις μία βόλτα για ψώνια χρειάζεται να είσαι συγκρατημένος/η καθώς ενδέχεται να ξοδέψεις πολλά σε ρούχα, αξεσουάρ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση σου.
Σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και είναι κρίμα να μην πάρεις τον/τη σύντροφό σου για να κάνετε μία βόλτα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου θα εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό.
ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες σχετικά με τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου και τις δεξιότητές σου. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να κυριαρχήσουν διαφορετικά εσύ ο/η ίδιος/α θα υποβαθμίσεις τον εαυτό σου και όλα αυτά που σε κάνουν ξεχωριστό/η. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα ενόψει καλοκαιριού ή να έχεις ξαφνικά έσοδα τα οποία δεν περιμένεις και σίγουρα θα καλύψουν την ανασφάλεια που νιώθεις!
Σήμερα προτίμησε να ασχοληθείς με κάτι παρέα με τον/τη σύντροφό σου και να αφήσεις για λίγο τα χρήματα και τις έννοιες που απορρέουν από αυτά στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε κάνει να νιώσεις πως οι μετοχές σου ανεβαίνουν.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα βρεις την ευκαιρία να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στο περιβάλλον σου και στους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν σε προσωπικό επίπεδο. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη  θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες. Μέσα από αυτές τις γνωριμίες που θα κάνεις, εκτός από προσωπικά ωφελημένος/η μπορεί να βρεθείς και επαγγελματικά. Αυτό που χρειάζεται είναι να είσαι σε ετοιμότητα προκειμένου να δεις την κατάλληλη ευκαιρία για να επιτύχεις ένα στόχο σου.
Σήμερα  θα έχεις την ικανότητα να γοητεύσεις  όποιον άνθρωπο  βρεθεί δίπλα σου αλλά αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η ικανότητα σου μπορεί να γίνει αιτία παρεξηγήσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η ημέρα θα είναι με το μέρος σου όσον αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα για αυτό μην ανησυχείς!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα θα ψάχνεις ευκαιρία για να αγχωθείς καθώς ακόμα και αν ξυπνήσεις με κέφι  θα προσπαθήσεις να βρεις κάτι για να ξεκινήσεις  να ανησυχείς! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και είναι «υπεύθυνη» για τις φοβίες και τις σκέψεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα με όλους ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα βοηθήσει να ξεκινήσει μυστικά μία αισθηματική ιστορία. Αν έχεις ήδη μία ανοιχτή υπόθεση που αφορά  αισθηματικά ζητήματα καλό θα ήταν να την κλείσεις και να μην ανοίξεις και δεύτερη παράλληλα.
Σήμερα το ταίρι σου θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να καταλάβει το λόγο που έχεις απομακρυνθεί από εκείνο για αυτό φρόντισε να τον πείσεις και να μη βρει κάτι μεμπτό να σου προσάψει! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία ίσως χρειαστεί να μείνει μυστική για κάποιο διάστημα.
ΛΕΩΝ
Μία βόλτα με φίλους σου θα είναι το καλύτερο αγχολυτικό για εσένα σήμερα για αυτό όση δουλειά και αν έχεις προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην προσωπική σου ζωή και σε αυτά που σε κάνουν χαρούμενο/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να ευνοεί φιλικές συναθροίσεις και συναναστροφές με ανθρώπους που σας δένουν κοινοί σκοποί, κοινές αναμνήσεις και κοινή πορεία. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη το απόγευμα θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για να γοητεύσεις τα πλήθη και να  καταλάβεις πως τα βλέμματα των άλλων είναι στραμμένα επάνω σου! Μία ερωτική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και θα προσθέσει αλατοπίπερο στην ημέρα.
Σήμερα το ταίρι σου  ενδέχεται να ζηλέψει λίγο παραπάνω μιας και η αυξημένη δημοτικότητα σου  αλλά και η έντονη γοητεία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη σε εκείνο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία ενδέχεται να ξεκινήσει μέσω ενός καλού του φίλου και η εξέλιξη θα είναι θετική!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα σταματήσουν να σε απασχολούν ούτε και σήμερα μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους έχει ανάγκη από  κοινωνική αναγνώριση και επαγγελματικές επιτυχίες! Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα φέρει στο προσκήνιο και τις προσωπικές σου ανάγκες πέρα από τις επαγγελματικές γεγονός που θα σε «ταράξει» καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις καιρό να τις ακούσεις. Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για εσένα καθώς αυτό θα είναι το καύσιμο που θα γεμίσει τις μπαταρίες σου και θα βοηθήσει στη γενικότερη ψυχολογία σου.  Είναι πιθανόν να νιώσεις και το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και αυτό αν μη τι άλλο θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.
Σήμερα το ταίρι σου θα προσπαθήσει να σου θυμίσει πως έχεις και προσωπικές ανάγκες πέρα από τις επαγγελματικές και καλό θα ήταν να το ακούσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα νέο φλερτ θα ξεκινήσει να αναπτύσσεται μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα βρεις ευκαιρία να κανονίσεις μία συνάντηση με ανθρώπους που ανήκουν στο ευρύτερο περιβάλλον σου αλλά και να βρεθείς σε μέρη που σου φέρνουν αναμνήσεις και σε κάνουν να ταξιδεύεις πίσω σε αυτές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το απόγευμα η σύνοδος θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα τονίσει την ανάγκη σου για όμορφες σκέψεις παρέα με όμορφους ανθρώπους σε όμορφα μέρη! Σήμερα προσπάθησε να κρατήσεις συνειδητά απόσταση από οτιδήποτε σε αγχώνει, σε εκνευρίζει και σε γεμίζει με αρνητική ενέργεια προκειμένου να μπορέσεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου.
Σήμερα  είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις το ταίρι σου και να ξεκινήσεις για μία βόλτα παρέα και με αγαπημένους σας ανθρώπους! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ σου θα έχει επιτυχία σήμερα για αυτό βρες τρόπο και στόχο για να το εξασκήσεις! 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα  είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με τις αναμνήσεις σου και τα συναισθήματα που απορρέουν από αυτές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σε κάνει έντονα συναισθηματικό/η και με μία τάση να τα βλέπεις όλα «άσπρο-μαύρο». Όσο περνάει η ημέρα η διάθεσή σου θα αρχίσει να μαλακώνει καθώς η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου και να ασχοληθείς με αυτές. Πέρα από αυτά η μέρα σήμερα μπορεί να φέρει και κάποια χρήματα τα οποία δεν περιμένεις και σίγουρα θα  βοηθήσουν τις ανάγκες σου.
Η ημέρα θα είναι πολύ ερωτική για εσένα και τον/τη σύντροφό σου και μία καλή ιδέα θα είναι να του κάνεις ένα δείπνο έκπληξη πολλά υποσχόμενο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε διεκδικήσει με πάθος και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή τη θέση θα δώσει προτεραιότητα στα ζητήματα των άλλων και μετά σε αυτά που απασχολούν εσένα. Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα ευνοήσει κάθε απόπειρα νέας γνωριμίας και επαφής με ανθρώπους που έχεις επιλέξει με αποτέλεσμα να νιώσεις πραγματικά τυχερός/η! Νέες συμφωνίες, συμβόλαια και κέρδη μέσα από αυτά είναι πάρα πολύ πιθανά σήμερα για αυτό αν έχεις κάτι που σχετίζεται  προσπάθησε να το διευθετήσεις όσο μπορείς πιο άμεσα αν θέλεις να έχεις κέρδος από αυτό.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους θα ευνοήσει κάθε αισθηματικό ζήτημα. Αν είσαι ελεύθερος/η και μία νέα γνωριμία  έχει τις πιθανότητες με το μέρος της για να γίνει και η επόμενή σου σχέση. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα η αλήθεια είναι ότι θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες είτε δεν πρόλαβες να κάνεις εχθές είτε εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά σου, όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό καθώς δεν πρόκειται να χάσεις το κέφι σου.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη το απόγευμα είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να  προωθήσεις τις ικανότητές σου και να κερδίσεις σε ένα εργασιακό ζήτημα. Εκτός από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις αξίζει να θυμάσαι πως έχεις και προσωπικές/ αισθηματικές ανάγκες  και η Αφροδίτη από αυτή τη θέση θα σου θυμίσει πως χρειάζεται να βρεις την ισορροπία.
Ο/η σύντροφός σου θα είναι το δεξί σου χέρι για τις υποχρεώσεις σου και αυτό όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται θα σας φέρει και κοντά σαν ζευγάρι. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ στο εργασιακό περιβάλλον απαγορεύεται αλλά σήμερα για εσένα επιτρέπεται καθώς θα διαπιστώσεις το ενδιαφέρον κάποιου/ας προς το πρόσωπό σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα επιθυμείς να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που έχεις επιθυμήσει και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να φέρνει στην επιφάνεια όλα τα δημιουργικά σου ταλέντα! Το απόγευμα η σύνοδος θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα τονίσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου να βρεις μία καλλιτεχνική ενασχόληση η οποία θα σε βοηθήσει για να εκφράσεις κατά κύριο λόγο τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ένα χόμπι που έχεις ή που θέλεις να ξεκινήσεις μπορεί να γίνει και η αφορμή  για μία νέα γνωριμία καθώς θα  παρατηρήσεις πως υπάρχουν κι άλλοι που έχουν τις ίδιες ανάγκες με εσένα.
Σήμερα οτιδήποτε και να κάνεις αν δεν δεις τον/τη σύντροφό σου δεν θα καταφέρεις να νιώσεις γεμάτος/η, καθώς η ήμερα θέλει έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να κρυφτείς!
ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα θα παρατηρήσεις πως ακόμα και αν δεν έχεις κάποιο λόγο για να αγχώνεσαι εσύ παρόλα αυτά θα βρεις έναν προκειμένου με εξυπηρετήσεις τις ανησυχίες σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και είναι πιθανό να δημιουργήσει μία αναστάτωση εντός οικίας που ενδέχεται να ξεκινήσεις εσύ με τις αντίστοιχες σκέψεις που κάνεις.  Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να εστιάσεις περισσότερο στις δικές σου ανάγκες και όχι τις ανησυχίες. Θέματα  που σχετίζονται με τη διακόσμηση στο σπίτι ευνοούνται καθώς και θα σε κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένο/η αλλά και θα φέρουν αλλαγές που έχεις ανάγκη.
Σήμερα  θα διαπιστώσεις πως η επαφή με τον/τη σύντροφό σου θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την ψυχολογία σου καθώς θα βρει τρόπο να σε χαλαρώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτό που έχεις ανάγκη είναι η συναισθηματική ασφάλεια για αυτό προσπάθησε να προσανατολιστείς στις  κατάλληλες επιλογές. 

Ζώδια 4860512424183265917
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε