Loading...

Στον απόηχο του Πάσχα τα ζώδια- Πώς θα κυλήσει η ημέρα


Μετά τη ξεγνοιασιά του Πάσχα, επιστροφή για τους περισσότερους στην καθημερινότητα. Πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα, σύμφωνα με τα ζώδια; 

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα ενδεχομένως να μην είστε ιδιαιτέρως δεκτικοί και ανεκτικοί, δε θα θελήσετε πιέσεις και δεσμεύσεις. Σε περίπτωση που υπάρχουν καταστάσεις ή συνθήκες που σας δυσανασχετούν, καλό θα είναι να τις χειριστείτε με μέθοδο και όχι με αντιδραστικά ξεσπάσματα. Η συνετή σκέψη θα σας βοηθήσει να αυτοσυγκρατηθείτε, αποφύγετε τις εγωκεντρικές ενέργειες, κινηθείτε πατώντας γερά στο έδαφος. Σε τόνωση θα βρίσκονται η αισιοδοξία ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας, επιχειρείστε να υλοποιήσετε τα σχέδια και τους προγραμματισμούς σας, ωστόσο προετοιμαστείτε και για το ενδεχόμενο να βρείτε κάποιες δυσκολίες στο δρόμο σας, μη πειστείτε πως όλα θα είναι εύκολα και απλά. Σε οικογενειακά θέματα εσείς που θέλετε να κατευθύνετε την πορεία των γεγονότων, κρατήστε στάση διπλωματική και συγκαταβατική, προσπαθήστε να δικαιολογήσετε κάποιες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα οικονομικά σας ζητήματα, η στάση σας δεν θα πρέπει να είναι επιπόλαια. Επιρρεπείς θα είστε σε αγορές και περιττά έξοδα προσπαθήστε να περιορίσετε τις σπατάλες, χαλιναγωγήστε τάσεις υπερκατανάλωσης. Θα σας συμβούλευα να αποφύγετε υπόγραφες δανείων και οικονομικών συμφωνιών, η υπεραισιοδοξία σας ίσως να σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και επιλογές. Στις επαφές σας θα είστε επικοινωνιακοί, προσπαθήστε να σκεφτείτε και να πράξετε με κατανόηση, στις προσωπικές σας υποθέσεις περιορίστε τάσεις κτητικότητας. Στον οικογενειακό σας τομέα σε συνάντηση που θα υπάρξει επιχειρήστε να λύσετε τα αρνητικά ζητήματα, στοχεύστε στη συνεννόηση και στην ισορροπία. Για να τερματιστούν οι εντάσεις ίσως θα πρέπει να περάσετε σε αναθεωρήσεις σχετικά με τις βλέψεις και τις απαιτήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε, κάποιες συνήθειες ενδεχομένως να τις βρείτε καταπιεστικές και να θελήσετε να απαλλαγείτε από αυτές. θα καταφέρετε να διαφοροποιήστε τις καταστάσεις ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις απότομες εξάρσεις, ίσως να θεωρήσετε κάποιες καταστάσεις αδιέξοδες λόγω του ότι θα νιώσετε πως δεν μπορούν να σας καταλάβουν με αποτέλεσμα να εμφανίσετε τάσεις φυγής. Σε επαγγελματικά θέματα θα χρειαστεί να κοπιάσετε και να κινηθείτε μεθοδικά, σας δίνω τη συμβουλή να μην αλλάξετε τους πρωταρχικούς σας στόχους. Εσείς οι τσακωμένοι προσπαθήστε να τερματίσετε αρνητικά οικογενειακά σας ζητήματα, στις συζητήσεις σας μιλήστε με ειλικρίνεια, θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τα γεγονότα αρκεί να μπορέσετε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα αποφύγετε να δώσετε έκταση σε διαφωνίες και γενικότερα σε καταστάσεις που θα ελλοχεύουν κίνδυνο παρεξηγήσεων. Οι συνθήκες μάλλον δε θα είναι κατάλληλες για ξεκαθαρίσματα, ενδεχομένως να υπάρχει έλλειψη κατανόησης. Σε θέματα εντάσεων θα είναι λάθος αν παρατραβήξετε το σκοινί, καλό θα είναι να περιορίσετε τις παρορμητικές αντιδράσεις και ενέργειες. Ίσως να είστε αρνητικοί σε ανοίγματα επαγγελματικά ή οικονομικά, δε θα είστε σε θέση να αποφασίσετε, θα αδυνατείτε να καταλάβετε σκοπούς και βλέψεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας ανοιχτεί συναισθηματικά, ίσως να πρόκειται για οικογενειακό άτομο που ουσιαστικά θα θελήσει από εσάς υποστήριξη και συμπαράσταση. Δείξτε την συγκαταβατική και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, μιλήστε με ειλικρίνεια, φανερώστε ανοιχτά αυτό που σκέπτεστε.
ΛΕΩΝ
Σήμερα ενδεχομένως να είναι κάπως δύσκαμπτη η στάση σας, οι σκέψεις σας δεν θα είναι εναλλακτικές, προσοχή στην κάθετη και απόλυτη στάση. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από καταστάσεις πίεσης, ο τρόπος συμπεριφοράς και ομιλίας σας δεν θα πρέπει να γίνει απότομος. Τολμηρή θα είναι η στάση σας στα ενδεχόμενα που θα υπάρξουν εργασιακά ή οικονομικά, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας. Δεν θα απορρίψετε τις προτάσεις που θα λάβετε, θα μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τις προδιαγραφές και να πράξετε αναλόγως με τις μελλοντικές προοπτικές που θα υπάρξουν. Αν θέλετε να βρεθεί λύση σε συγκεκριμένο οικογενειακό σας θέμα, θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά και με συναισθηματική κατανόηση. Προστατευτική θα είναι η στάση σας σε άτομα που τα θεωρείτε αδύναμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και οικονομικού ρίσκου, προσπαθήστε οι ενέργειες και οι επιλογές σας να είναι προσγειωμένες. Καλό θα είναι τα βήματα σας να είναι επιφυλακτικά, η στάση σας θα είναι αποφασιστική ωστόσο δεν θα πρέπει να κινηθείτε βιαστικά ή αγχωμένα. Στις σχέσεις σας θα επιτύχετε συναισθηματική ισορροπία και σταθερότητα, θα φανείτε ομιλητικοί, εκφραστικοί και συγκαταβατικοί, σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με συμφιλιωτικό τρόπο. Εσείς που νιώθετε δυσαρεστημένοι ή κάπως στρεσαρισμένοι μη κλειστείτε στον εαυτό σας, ξεδιπλώστε σκέψεις και συναισθήματα, μιλήστε σε άτομα που νιώθετε πως μπορούν να σας καταλάβουν.

ΖΥΓΟΣ
Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να οριοθετήσετε συναισθήματα κτητικότητας και καχυποψίας, δεν θα πρέπει να αφήσετε το εαυτό σας να εγκλωβιστεί στις εσωτερικές σας εμμονές. Ίσως να υπάρξουν τάσεις απομόνωσης απόρριψης και εσωστρέφειας. Θα είναι λάθος αν προσκολληθείτε σε αρνητικές σκέψεις, ελλοχεύει κίνδυνος να δημιουργήσετε αδιέξοδα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν. Καλό θα είναι να μη κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας, φανερώστε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας στα πρόσωπα που ξέρετε πως θέλουν να σας βοηθήσουν. Μια συζήτηση σας σχετικά με θέμα που σας δημιουργεί αμφιβολίες θα δώσει φως στις αρνητικές πτυχές της σκέψης σας. Έρχεται άνοιγμα σε επαγγελματικό ζήτημα που σας αγχώνει και που ως τώρα δε σας άφηνε να οργανώσετε τα μελλοντικά σας πλάνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τη στάση σας, προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην τακτική που θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας, σε επαγγελματικά θέματα αποφύγετε την οξύθυμη συμπεριφορά και αντίδραση. Ανάγκη σας θα είναι να κυριαρχήσετε, να πείσετε και να εισακουστείτε, ωστόσο το επιτυχημένο αποτέλεσμα θα απαιτεί επιχειρηματολογία και μέθοδο, η απαιτητικότητα και οι εκνευρισμοί θα σας στοιχίσουν. Πάθος θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε την πώρωση, φανείτε συγκαταβατικοί και όχι απόλυτοι. Θα βγει στην επιφανεια η αυθόρμητη και εκδηλωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα προσεγγίσετε, θα γνωριστείτε με καινούργια άτομα, ωστόσο αν θέλετε να κερδίσετε τις συμπάθειες αποφύγετε την έπαρση και την αυτοπροβολή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα στην προσπάθεια σας να απεγκλωβιστείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας κυρίως της εργασιακής ίσως να βγάλετε μια αψυχολόγητη ή αλλοπρόσαλλη στάση, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Ανάγκη σας θα είναι να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, θα ψάξετε να βρείτε τον τρόπο να αποστασιοποιηθείτε από αγχωτικές ή πιεστικές καταστάσεις. Σας δίνω τη συμβουλή να διεισδύσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, να τα πείτε με τον εαυτό σας, μόνο έτσι θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Εσείς οι κοινωνικοί βγείτε έξω, διασκεδάστε και μιλήστε με τους φίλους σας. Ζητήματα οικογενειών υποθέσεων προσπαθήστε να τα χειριστείτε με χαλαρότητα, αποφύγετε τον εγωιστικό τρόπο σκέψης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα βγει στην επιφάνεια η αντιδραστική ίσως και κάπως εγωκεντρική πλευρά του χαρακτήρα σας, οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστες. Ενδεχομένως να είναι αυστηρή η κριτική που θα ασκήσετε, θα εντοπίσετε τα ελαττώματα και τις αδυναμίες των τρίτων, ωστόσο καλό θα είναι να μην κάνετε τα στραβά μάτια και στα δικά σας αρνητικά ή προβληματικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Προσπαθήστε να φανείτε δίκαιοι και συγκαταβατικοί, δείξτε προσοχή στο ύφος που θα μιλήσετε και στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε. Εσείς οι απογοητευμένοι ή δυσαρεστημένοι περιορίστε τις σκοτεινές σας σκέψεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους φοβίες και υποσυνείδητες ανασφάλειες, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε και οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις. Για σήμερα ασχοληθείτε με τη διασκέδαση σας, αφήστε σκέψεις και προβληματισμούς για τις επόμενες μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, σήμερα δε θα θελήσετε να κρύψετε ή να καμουφλάρετε λόγια ή καταστάσεις. Με αντιδραστικότητα και παρόρμηση θα εναντιωθείτε σε καταπιεστικές καταστάσεις, προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε στον εργασιακό σας χώρο. Βασική σας ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, δεν θα αντέξετε τις ψυχαναγκαστικές ενέργειες ή συνήθειες, αν σας στριμώξουν τα γεγονότα η στάση σας θα είναι σπασμωδική. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη σύνεση και την ψυχραιμία σας, σκεφτείτε αισιόδοξα, στοχεύστε στην ισορροπία, αποφύγετε τις υπερβολές. Στις οικονομικές σας υποθέσεις θα πρέπει να λείπουν οι επιπολαιότητες, προσοχή να μην μετανιώσετε λίγο αργότερα για τυχόν βιαστικές επιλογές. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε και να κινηθείτε μεθοδικά.

ΙΧΘYΕΣ
Χαλιναγωγείστε τα εσωτερικά σας σκαμπανέβασμα, τα αισθήματα σας θα έχουν έκταση. Προσοχή ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος, αποφύγετε την υπερβολή, κρατήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπημένο επίπεδο. Ενδέχεται να σας παρασύρει η έπαρση, το πάθος, η έλξη, καλό θα είναι οι κουβέντες σας και οι αποφάσεις σας να είναι προσγειωμένες. Ενισχυμένη θα είναι η ανάγκη σας να οραματιστείτε, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε, ωστόσο προσοχή στην έκταση της απαιτητικότητα σας, προσπαθήστε να μείνετε στη σφαίρα του εφικτού. Αν σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές κινήσεις να το κάνετε, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας, ενεργείστε με σύνεση και όχι με ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό. Κινηθείτε διαλλακτικά και σκεφτείτε με συγκατάβαση σε εργασιακό σας θέμα ή σε άλυτο ως τώρα προσωπικό σας ζήτημα.

πηγή: peristerinews.gr
Ζώδια 3920743913042511733
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε