Loading...

Ο Δήμος Σαρωνικού συμμετέχει στην έκθεση τροφίμων και ποτών FOODEXPO 2018


Με δικό του περίπτερο συμμετέχει ο Δήμος Σαρωνικού στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, FOODEXPO 2018, που διοργανώνεται από τις 10 έως 12 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Στο περίπτερο του Δήμου Σαρωνικού θα βρίσκεται στη θέση D62 και D64, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου χώρου όπου θα είναι συγκεντρωμένα όλα τα περίπτερα των Δήμων της Ανατολικής Αττικής. 
Περιμετρικά του περιπτέρου, θα φιλοξενηθούν δωρεάν τα σταντ επτά τοπικών παραγωγών, οι οποίοι υπέβαλαν σχετικό αίτημα, ενώ στο κέντρο του θα βρίσκεται σταντ τουριστικής προβολής του Δήμου Σαρωνικού. 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης δήλωσε σχετικά«Ο Δήμος μας για πρώτη φορά δίνει το παρών, ως εκθέτης, σε μια από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις, στον τομέα των τροφίμων και ποτών. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την τοπική παραγωγή και τα προϊόντα μας, αλλά και ευρύτερα την τουριστική ταυτότητα της περιοχής μας. Καλούμε, όλους τους επαγγελματίες του Δήμου να επισκεφθούν το περίπτερό μας, να ενισχύσουν την παρουσία μας και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες δικτύωσης και προβολής που παρέχει η έκθεση.»
Περιφέρεια Αττικής 322608306414825331
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε