Loading...

Τα ζώδια της Πέμπτης 8 Μαρτίου 2018


zodia new

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*
pappas-konstantinos-zodia
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή σίγουρα σας δίνει διαύγεια ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε νέες ιδέες και η Αφροδίτη σήμερα θα βοηθήσει τις σχέσεις σας, με περισσότερη αισιοδοξία μπορείτε να βελτιώσετε κάθε κατάσταση.
Κριός
Μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα τις σχέσεις σας σήμερα, σκεφτείτε τον τρόπο πώς να τις ενισχύσετε αλλά και να εκφράσετε σωστά τα συναισθήματά σας. Η διαίσθησή σας βοηθάει αρκετά σήμερα, δώστε ένα ενδιαφέρον στίγμα στη μέρα σας και προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη κάποια πράγματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με οικονομικά θέματα αλλά και εκκρεμότητες.
Ταύρος
Η διάθεσή σας σήμερα βοηθάει τις σχέσεις σας αλλά και γενικότερα τη συναναστροφή σας με τους άλλους, μπορείτε να περάσετε καλές στιγμές με όσους αγαπάτε αλλά και να βελτιώσετε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και ιδιαίτερα συνεργασίες. Η ομαδική διάθεση σήμερα μετράει και μπορεί να φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα, όπως και οι ειλικρινείς συζητήσεις.
Δίδυμοι
Σήμερα μην αμελήσετε άτομα που αγαπάτε, βρείτε χρόνο για να βρεθείτε μαζί τους, συζητήστε περισσότερο επιθυμίες αλλά και ιδέες που μπορεί να έχετε, σίγουρα μπορείτε να πάρετε σήμερα καλές συμβουλές. Ακόμα κι αν αρκετά σας απασχολούν στα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να μοιράσετε σωστά το χρόνο σας, προσέξετε μόνο περιττά έξοδα.
Καρκίνος
Διώξτε σήμερα το άγχος, έτσι κι αλλιώς έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης αλλά και την αποφασιστικότητα για να προχωρήσετε θέματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα αν έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας. Βάλτε τα σχέδια σας σε δράση αλλά και αξιοποιήστε νέες ιδέες. Στα συναισθηματικά σας σήμερα εκπέμπετε την σωστή ενέργεια αλλά έχετε και την κατάλληλη διάθεση ώστε να βελτιώσετε σχέσεις αλλά και να ξεκαθαρίσετε θέματα μέσα σε αυτές.
Λέων
Εστίασε περισσότερο σε όσα θέλετε να πετύχετε και ιδιαίτερα σε ότι μπορεί να σας δώσει σήμερα ασφάλεια που το χρειάζεστε. Κάποια ευαισθησία μπορεί να επηρεάσει αποφάσεις αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους, προσεγγίστε τα πάντα με αρκετή προσοχή και αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες, ιδιαίτερα αν αφορούν τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σας.
Παρθένος
Μοιραστείτε σήμερα τα συναισθήματά σας μόνο με όσους εμπιστεύεστε και που μπορούν να σας κατανοήσουν, αν έχετε άγχος προσπαθήστε να το διαχειριστείτε σήμερα και αποφύγετε αυτό να μεταφερθεί στις σχέσεις σας. Αν κάποια πράγματα στα επαγγελματικά σας είναι περίπλοκα, προσπαθήστε να δείξετε μία σταθερή στάση αλλά και να τηρήσετε όσα πρέπει να κάνετε, αποφεύγοντας τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σήμερα.
Ζυγός
Εστιάστε σήμερα σε όσα μπορείτε να πετύχετε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που με περισσότερη ηρεμία μπορείτε να προχωρήσετε σχέδια και να βάλετε αρκετά πράγματα σε τάξη, οικονομικά θέματα πρέπει να τα χειριστείτε όμως με προσοχή. Μπορούν να βελτιωθούν οι προσωπικές σας σχέσεις, η ευαισθησία που μπορείτε και εκδηλώνετε αλλά και η κοινωνικότητά σας βοηθάει πολύ και είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε εσείς το βήμα για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας απασχολούν.
Σκορπιός
Αν σας απασχολούν κάποια ζητήματα μέσα σε προσωπικές σας σχέσεις σήμερα μπορείτε να εμβαθύνετε σε αυτά και να κατανοήσετε τον τρόπο να τα ξεπεράσετε, όμως αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα. Καλύτερα να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας αλλά και τα συναισθήματά σας σήμερα και προσέξετε αρκετά τις αντιδράσεις σας όχι μόνο στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και στον τομέα των επαγγελματικών σας, που είναι σημαντικό να δείξετε αυτό το διάστημα τον καλύτερό σας εαυτό.
Τοξότης
Η ψυχολογία σας σήμερα μπορεί να επηρεαστεί αρκετά γι’ αυτό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να ανοιχτείτε σε άτομα που μπορούν να σας κατανοήσουν αλλά και να σας συμβουλέψουν πως να κινηθείτε σε θέματα που αντιμετωπίζετε. Στα επαγγελματικά σας δυσκολίες σας απασχολούν όμως σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για αποφάσεις, αλλά για εξέταση νέων προοπτικών που μπορεί να υπάρχουν σε αυτό τον τομέα.
Αιγόκερως
Σήμερα μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα θέματα σχέσεων αλλά και τα αισθήματα των άλλων απέναντί σας και αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά, ώστε να αντιμετωπίσετε σωστά θέματα μέσα σε προσωπικές σας σχέσεις και η καλή διάθεση θα βοηθήσει στην ομαλοποίηση καταστάσεων. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο αλλά και να κάνετε νέες επαφές που θα βοηθήσουν νέα σας σχέδια με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, μπορείτε να προχωρήσετε σήμερα καλύτερα ορισμένα ζητήματα.
Υδροχόος
Σήμερα προτιμήστε τη συντροφιά όσων μπορούν να σας κατανοήσουν αλλά και να εκτιμήσουν τις προσπάθειες που κάνετε, είναι η καλύτερη στιγμή ώστε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας περνώντας περισσότερο χρόνο μαζί, εστιάσετε σε θέματα που θέλετε πλέον να βελτιώσετε. Στα επαγγελματικά σας φροντίστε η αλληλεπίδραση με τους άλλους να είναι αρμονική και μην αμελήσετε ζητήματα που πρέπει να ολοκληρώσετε.
Ιχθύες
Ο δυναμισμός αλλά και ο τρόπος που μπορείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα τα πράγματα σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει σε προσωπικά σας ζητήματα και να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά σας, η επιθυμία σας να προχωρήσετε είναι έντονη, μπορείτε να κάνετε θετικές αλλαγές σε αυτό τον τομέα, σκεφτείτε προσεκτικά τα βήματά σας και προχωρήστε με αισιοδοξία.
*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»
Ζώδια 5024628435652483832
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε