Loading...

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τρίτη 6 Μαρτίου)


ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και εσύ θα είσαι περισσότερο κοινωνική και εξωστρεφής σήμερα. Είναι η ιδανική περίοδος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα σε συμβουλέψουν και θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Προσοχή στις σχέσεις σου με τα συγγενικά σου πρόσωπα και το περιβάλλον σου γενικότερα.
ΤΑΥΡΟΣ   
Η είσοδος του Ερμή στον Κριό θα φέρει θετική επιρροή σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Σημαντικό όμως να εκμεταλλευτείς κατάλληλα αυτήν την εύνοια και να μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Ήρθε ο καιρός να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και για την προσωπική σου ζωή. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει, το μέλλον είναι δικό σου. Η διαίσθησή σου θα αποδειχθεί ένας πολύτιμος σύμμαχος.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό, τον κυβερνήτη σου και πολλές θετικές εξελίξεις θα έρθουν στη ζωή σου. Η ημέρα σου θα είναι γεμάτη όμορφες στιγμές με τους συνεργάτες σου. Ευνοείται η επικοινωνία και τώρα είναι η στιγμή να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αλλαγές και στα αισθηματικά σου, πολύ πιθανό να γνωρίσεις κάποιον ξεχωριστό.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Κριού και θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου. Ωστόσο, θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά, όμως θα δεις τους κόπους σου να πιάνουν τόπο. Μικρά προβλήματα στη σχέση σου θα βελτιωθούν και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις καλύτερα θεμέλια για το μέλλον σου. Απέφυγε τα περιττά έξοδα.
ΛΕΩΝ
Μία όμορφη ημέρα η σημερινή με πολλές προκλήσεις, στις οποίες όμως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Σε απασχολεί πολύ μία προαγωγή ή μετάθεση, θα δεις σύντομα ότι θα πετύχεις τον σκοπό σου. Κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν. Ευκαιρία να προγραμματίσεις ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου, θα κάνει καλό στη σχέση σας. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει επισημοποίηση της σχέσης σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σου είναι σε σταθερό επίπεδο και σε απασχολούν περισσότερο τα οικονομικά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και μην δημιουργήσεις νέες. Έχεις οφειλές που δεν μπορούν να μένουν άλλο ανεξόφλητες. Βάλε ένα πρόγραμμα και σιγά σιγά τα πράγματα θα φτιάξουν. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείς και να αξιολογήσεις κάποιες επενδύσεις, που θα σου αποφέρουν μελλοντικό κέρδος. Ασχολήσου περισσότερο και με την ερωτική σου ζωή και τη σχέση σου με τον σύντροφό σου.
ΖΥΓΟΣ
Ευκαιρία να επικοινωνήσεις καλύτερα με τους συνεργάτες σου σήμερα και να ολοκληρώσεις ένα έργο που σε ταλαιπωρεί καιρό. Άξιζε όμως ο κόπος γιατί η ανταμοιβή θα είναι μεγάλη. Είναι η κατάλληλη στιγμή να λύσεις θέματα που σε απασχολούν στην προσωπική σου ζωή. Σημαντικό να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου και να αναλύσεις τα θέλω σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δουλειά σου σε απασχολεί πολύ σήμερα και το πιεστικό σου πρόγραμμα δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις. Πρέπει όμως να δώσεις σημασία στην υγεία σου και να μην παραμελείς τον εαυτό σου. Αν είσαι άνεργη, το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια καινούργια εργασία. Ευνοϊκά τα πράγματα και στην προσωπική σου ζωή.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Δημιουργική η σημερινή ημέρα για εσένα σήμερα. Θα καταφέρεις σπουδαία πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο και θα λάβεις την προβολή που αναζητούσες. Σταδιακά θα βελτιωθούν και τα οικονομικά σου. Στα αισθηματικά σου φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια των πλανητών είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, θα δεις όμορφες καταστάσεις να συμβαίνουν στη ζωή σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όλο σου το ενδιαφέρον σήμερα θα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένειά σου. Ένα οικογενειακό πρόβλημα απαιτεί την προσοχή σου και με τις κατάλληλες κινήσεις θα καταφέρεις να το αντιμετωπίσεις. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια ανακαίνιση, ή να μετακομίσεις, τώρα είναι η ευκαιρία να το πραγματοποιήσεις. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, μπορεί να αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να την επισημοποιήσεις. Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου. Σκέψου τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευνοείται η επικοινωνία σήμερα αγαπημένη μου και όλα θα είναι καλύτερο στο εργασιακό σου περιβάλλον. Το ίδιο όμως και στη ζωή σου. Το κινητό σου θα πάρει… φωτιά. Θα λάβεις κλήσεις και μηνύματα από φίλους και με ευχαρίστηση θα δεχτείς τις προτάσεις σου. Σημαντικό να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Στη σχέση σου αντιμετώπισες δυσκολίες, ίσως ένα ταξιδάκι να σου κάνει καλό. Τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου και σχεδίασέ το.
ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ερμής στον Κριό θα επηρεάσει περισσότερο τα οικονομικά σου. Τα… πολύπαθα οικονομικά σου. Ευκαιρία να εφαρμόσεις ένα καινούργιο οικονομικό πρόγραμμα ώστε να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Απέφυγε τα περιττά έξοδα και κινήσου με σύνεση. Στα επαγγελματικά σου, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια καινούργια συνεργασία, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές αυτό το διάστημα. Θετικές αλλαγές θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή…
Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr
Ζώδια 4510737794600606517
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε