Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 9 Μαρτίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να βρεθείς με συγγενείς και ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δεν είναι βοηθητικό για να διαφημίσεις τις γνώσεις σου, τις δεξιότητες σου και τον εαυτό σου γενικότερα. Οι επαφές με τους γύρω σου θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας σήμερα καθώς οι διαφορετικές απόψεις που θα πέσουν στο τραπέζι μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Μην αφήσεις την παρόρμηση και τον εκνευρισμό σου να επικρατήσει γιατί θα δώσεις λάθος δείγματα για εσένα!
Κάτι που θα πεις μπορεί να ακουστεί διφορούμενο προς τον/τη σύντροφό σου και θα πρέπει να προσέξεις καθώς μετά θα χρειαστεί να τον/την πείσεις πως δεν είσαι ελέφαντας. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τι θα πεις σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει!
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα ξυπνήσεις με μια διάθεση να τα βάλεις με όλους καθώς οι αναμνήσεις που θα φέρει η Σελήνη από τον Τοξότη δεν θα είναι ευχάριστες και θα σου δημιουργήσουν μια γενικότερη δυσθυμία! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δεν είναι βοηθητικό για να προσπαθήσεις να βρεις το δίκιο σου ή να βρεις συμμάχους. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες καλύτερα να αποφύγεις τις διεκδικήσεις καθώς η ημέρα δεν είναι ελπιδοφόρα. Κράτησε στάση αναμονής σε σημαντικά ζητήματα και προσπάθησε να βρεις την αυτοκυριαρχία σου μακριά από συναισθηματικές υπερβολές.
Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις έντονο το αίσθημα της ζήλειας αλλά αν επιρρίψεις ευθύνες στο ταίρι σου για αυτό θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε τις πολλές ερωτήσεις σε αυτόν που σε ενδιαφέρει για να μη φανείς πιεστικός/η.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη τονίζει τις σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου και φέρνει τα θέλω τους σε προτεραιότητα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δεν είναι βοηθητικό για στενές επαφές αλλά ούτε και νέες συμφωνίες ή συνεργασίες. Σήμερα δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο να επικοινωνήσεις και μπορεί τα λόγια σου αλλά και οι πράξεις σου να παρεξηγηθούν. Προσπάθησε να τηρήσεις σιγή ιχθύος και να μην εμπλακείς σε κανένα θέμα αν δεν σε αφορά άμεσα διαφορετικά θα βρεθείς "κατηγορούμενος/η".
Σήμερα δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να πείσεις το ταίρι σου για οτιδήποτε για αυτό προτίμησε να μην ανοίξεις "δύσκολα" θέματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε πως θα διαφημίσεις τον εαυτό σου στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι μικρές υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα είναι αρκετές και σήμερα για αυτό θα είναι δύσκολο να βρεις ελεύθερο χρόνο να ξεκουραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα χρειαστεί να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα προκειμένου να καταφέρεις να τελειώνεις με οτιδήποτε σου έχει ανατεθεί. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα εντείνει την κούραση που θα έχεις ούτως ή άλλως και κατά συνέπεια τον εκνευρισμό σου. Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει και εντάσεις με άτομα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα! 
Σήμερα οι υποχρεώσεις σου θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό για αυτό καλύτερα να ζητήσεις μια ημέρα ρεπό από τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να μην το μεταφέρεις στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τις αντιδράσεις σου προς αυτόν/η που σε ενδιαφέρει αν δεν θέλεις να ψάχνεις δικαιολογίες μετά!
ΛΕΩΝ
Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να ασχοληθείς μόνο με οτιδήποτε μπορεί να σου φτιάξει το κέφι καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη απεχθάνεται τα άγχη και τις υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα σε κουράσει καθώς θα διαπιστώσεις πως δεν θα είναι εύκολο να βρεις το κέφι σου ακόμα και αν ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Αν καταφέρεις να απομακρύνεις τη σκέψη σου από παρελθοντικά γεγονότα τότε σίγουρα θα μπορέσεις να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση. 
Το ταίρι σου θα σου δείχνει το δάσος και εσύ θα εστιάζεις στο δέντρο σήμερα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν νεύρα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει τόσο σε αισθηματικά ζητήματα καθώς θα έχεις μια τάση να δείξεις κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφή και με μια τάση για παράπονα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα εντός οικίας καθώς οι δικοί σου άνθρωποι θα ακούσουν τα περισσότερα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκονται στους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα παράπονα σου στους οικείους σου, και αν το κάνεις δεν θα το κάνεις με τον κατάλληλο τρόπο. Απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις και να πεις λόγια "εν βρασμώ" καθώς είναι σίγουρο πως μετά θα τα μετανιώσεις! 
Σήμερα ούτε ο/η σύντροφός σου θα γλιτώσει τα παράπονα όμως σημασία έχει ο τρόπος που θα του τα πεις και όχι τόσο το περιεχόμενο. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί αν χαλαρώσεις και το αφήσεις στο σύμπαν!
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί περισσότερο σε θέματα που έχουν οι γύρω σου παρά σε οτιδήποτε απασχολεί εσένα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να τονίζει τους δεσμούς με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα φέρει κάποιες υποχρεώσεις που πιθανό να μην υπολόγιζες και αυτό θα είναι αρκετό για να εκνευριστείς με όλους και όλα! Προσπάθησε να ανακτήσεις τη ψυχραιμία σου για να μην την πληρώσουν άνθρωποι που δεν φταίνε!
Το χαλασμένο τηλέφωνο μπορεί να είχε πλάκα ως παιχνίδι όμως δεν θα είναι καθόλου ωραίο για εσένα και τον/τη σύντροφό σου και αν δεν θέλετε να λάβετε μέρος σε αυτό κρατήστε θέματα της σχέσης σας μόνο για εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε μη δώσεις λάθος δείγματα σε αυτόν/ην που σου αρέσει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα ξυπνήσεις με την έννοια που είχες και τις προηγούμενες ημέρες δηλαδή να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου θέματα διαφορετικά δεν θα καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη  και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση σε σχέση με τα οικονομικά σου. Είναι πιθανό να βάλεις λάθος προτεραιότητες και να ξοδέψεις χρήματα εκεί που δεν χρειάζεται ή να μην ξοδέψεις ούτε για τα απαραίτητα. Προσπάθησε να επαναφέρεις τη λογική σου σκέψη αν θέλεις να βρεις άκρη!
Μια διαφωνία με το ταίρι σου σχετική με οικονομικά ζητήματα μπορεί να προκύψει σήμερα και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στις αντιδράσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το ενδιαφέρον σου προς αυτόν/ην που θέλεις μπορεί να δημιουργήσει πίεση για αυτό κράτησε τις κατάλληλες αποστάσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου φέρνει στην επιφάνεια κάθε σκέψη σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να κρυφτείς ακόμα και αν το θέλεις. Σήμερα τα συναισθήματα σου θα καθρεφτίζονται στα θέλω σου, στις εκφράσεις σου και στους άλλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα επηρεάσει τις προσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να εκφράσεις με τον κατάλληλο τρόπο αυτά που σκέφτεσαι. Η διπλωματία είναι μια καλή λύση για να καταφέρεις να μη δημιουργήσεις αντιπάθειες και εντάσεις όχι μόνο στις σχέσεις σου αλλά και στο σπίτι σου.
Το ταίρι σου μπορεί να παρεξηγήσει τις προθέσεις σου σήμερα για αυτό θα πρέπει να το βοηθήσεις να τις καταλάβει χωρίς να εκνευριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μη δώσεις διφορούμενα δείγματα σε μια νέα γνωριμία αν δεν θέλεις να μπερδέψεις την κατάσταση!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα το πιο πιθανό είναι να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη θα σε κάνει να ταυτιστείς όχι μόνο με τους δικούς σου φόβους αλλά και με τους φόβους των άλλων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να εξωτερικεύσεις αυτά που σε απασχολούν. Καλό θα ήταν να αφήσεις σημαντικές αποφάσεις και να μη βγάζεις συμπεράσματα σχετικά με τους ανθρώπους γύρω σου καθώς είναι πολύ πιθανό να πέσεις έξω και να δημιουργήσεις εντυπώσεις που δεν είναι θετικές.
Ο εκνευρισμός που θα έχεις σήμερα οφείλεται κατά κύριο λόγο στις ανησυχίες σου για αυτό απόφυγε να ζητήσεις τα ρέστα από τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε αισθηματικές προσεγγίσεις για αύριο που θα είσαι σε μεγαλύτερη φόρμα!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι κοινωνικές και συλλογικές δραστηριότητες με φίλους, συναδέλφους και ομοϊδεάτες σου θα αποσπάσουν την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να βοηθά τις φιλικές και κοινωνικές συναθροίσεις όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα ανακόψει λίγο τη φόρα σου. Είναι πιθανό να παρατηρήσεις πως δύσκολα θα βρεις σημείο επαφής με τους άλλους σήμερα ακόμα και με εκείνους που μέχρι πρότινος ταυτιζόσουν απόλυτα. Μην ανησυχείς το φαινόμενο είναι προσωρινό για αυτό κάνε υπομονή για μια ημέρα!
Σήμερα εσύ θα θέλεις κάτι συγκεκριμένο και το ταίρι σου θα θέλει κάτι τελείως διαφορετικό με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια διαφωνία με αυτόν/ην που θέλεις μπορεί να σε εκνευρίσει και εκείνος/η να κάνει απλά ένα τεστ.
ΙΧΘΥΕΣ
Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς είσαι αποφασισμένος/η να τις επιτύχεις με κάθε τρόπο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν θα είναι βοηθητικό καθώς μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις που θα σου κοστίσουν. Καλύτερα να αφήσεις τα σημαντικά  πλάνα για άλλη ημέρα καθώς σήμερα μπορεί να υπερτιμήσεις τις ικανότητες σου και να υποτιμήσεις τους επαγγελματικούς ανταγωνιστές σου.
Μια διαφωνία σχετική με κάποιο επαγγελματικό ζήτημα είναι πιθανή με τον/τη σύντροφό σου και θα εξαρτηθούν πολλά από τον τρόπο με τον οποίο θα τη διαχειριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μια λάθος επιλογή είναι πιθανή σήμερα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

Ζώδια 577124233952394281
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε