Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 28 Μαρτίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό που βρίσκονται στο ζώδιό σου, είναι εξαιρετικό για να ασχοληθείς με ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Οι επιλογές σου μπορεί να αποτελέσουν έκπληξη για τους άλλους αλλά και για εσένα καθώς θα έχουν ένα στοιχείο διαφορετικότητας. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα φέρει δουλειές και υποχρεώσεις. Προσπάθησε κατά το πρώτο μισό της ημέρας να αξιοποιήσεις την καλή σου διάθεση και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου προκειμένου να έχεις όρεξη και για τις δουλειές αργότερα.
Σήμερα το ταίρι σου θα σου φτιάξει τη διάθεση καθώς είναι πιθανό να κάνει κάτι που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει εκεί που δεν το περιμένεις -ακόμα και μέσα στον εργασιακό σου χώρο- καθώς σήμερα όλα είναι πιθανά.
ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικογενειακά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και σε προτρέπει να κοιτάξεις τα "εν οίκω". Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό  μπορεί να σου φέρει μία ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημά σου με μία δραστηριότητα που να μπορείς να την κάνεις από το σπίτι σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει πως ήρθε η ώρα για να κοιτάξεις εσένα και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν, όπως ένα χόμπι σου η μία δραστηριότητα παρέα με αγαπημένους σου φίλους.
Η ημέρα θα είναι άκρως ερωτική και αν την εκμεταλλευτείς θα περάσεις πολύ καλά με τον/τη σύντροφό σου κυρίως κατά το δεύτερο μισό της. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από τις επαφές και τις συναντήσεις σου με ανθρώπους του φιλικού και όχι μόνο περιβάλλοντος σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ημέρα θα ξεκινήσει με αρκετά τηλεφωνήματα, προτάσεις για καφέ, συζητήσεις και τελικά συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη από το Λέοντα θέλει κόσμο για να αισθανθεί καλά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει τη διάθεση σου καθώς θα φέρει συναντήσεις με φίλους που θα σε βοηθήσουν να περάσεις υπέροχα! Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και πιθανόν να  προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις στο σπίτι τις οποίες δεν θα μπορέσεις να παραβλέψεις. Αν έχεις κατά νου  μία βόλτα ή να δεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο προτίμησε να το κάνεις στο πρώτο μισό της ημέρας που θα είσαι πιο χαλαρός/η.
Σήμερα πάρε το ταίρι σου και ασχοληθείτε με μία εξωτερική δραστηριότητα ή μια βόλτα στη φύση καθώς ημέρα τις ευνοεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω κάποιου γνωστού σου και θα σε ξαφνιάσει  ευχάριστα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν τις προηγούμενες ημέρες πραγματικά ασχολήθηκες με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις τότε σήμερα η μέρα θα είναι πιο χαλαρή για  εσένα, διαφορετικά θα χρειαστεί να τρέξεις προκειμένου να προλάβεις να τις τακτοποιήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό θα βοηθήσει επαγγελματικά ζητήματα αλλά και οικονομικές δοσοληψίες που θα απορρέουν από τη δουλειά σου.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σε παρακινήσει να αφήσεις οτιδήποτε σε αγχώνει και να κάνεις δημόσιες σχέσεις, καθώς η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα αυξηθεί κατακόρυφα.
Πάρε το ταίρι σου και κάνετε μία επίσκεψη σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο καθώς η επικοινωνιακή σας διάθεση ευνοεί συναντήσεις με φίλους γνωστούς και συγγενείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το επαγγελματικό ή μέσα από το στενό σου περιβάλλον.
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να προβάλλεις εδώ και τώρα τις ανάγκες σου  και τα συναισθήματά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό θα  φέρει  ευνοϊκές συγκυρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και για να συμβούν γεγονότα μέσα στην ημέρα σου που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και  είναι πιθανόν να αρχίσεις να νιώθεις μία γενικότερη ανησυχία. Επεδίωξε να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα καθώς το πιο πιθανό είναι η ανησυχία σου να πηγάζει από εκεί.
Σήμερα θα έχεις αρκετές ιδέες για δραστηριότητες παρέα με τον/τη σύντροφό σου αλλά καλύτερα να επενδύσεις σε αυτές που δεν θα χρειαστούν πολλά χρήματα για να γίνουν! Αν είσαι ελεύθερος/η μία εξέλιξη σχετική με κάποιο αισθηματικό σου ζήτημα θα σε χαροποιήσει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Λέοντα αναμοχλεύοντας ανησυχίες και φόβους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε κάνει να αφήσεις όλα όσα σε ανησυχούν πίσω σου έτσι ξαφνικά εκπλήσσοντας ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό! Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σταματήσεις να ασχολείσαι με υποθέσεις καθώς θα δείξεις προσοχή στις πράξεις. Οι πρώτοι άνθρωποι που θα βρεθούν στο στόχαστρο της προσοχής σου θα είναι οι έμπιστοι σου συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου καθώς έχεις "επενδύσει" επάνω τους και θέλεις να είσαι σίγουρος πώς το αξίζουν. Πρόσεξε γιατί ενδέχεται να γίνεις λίγο υπερβολικός/η και αυτό δεν θα είναι  βοηθητικό για να καταφέρεις  αυτό που θέλεις.
Προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να κάνεις μία βόλτα με το ταίρι σου καθώς η διάθεσή σου όσο περνάει η μέρα θα γίνεται και καλύτερη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω ενός συνεργάτη σου και να αποτελέσει την έκπληξη της ημέρας.
ΖΥΓΟΣ
Το πρωινό θα σε βρει συζητώντας με συναδέλφους σου, οργανώνοντας κάτι σε μία ομάδα που ανήκεις ή κάνοντας κους-κους με αγαπημένους σου φίλους! Η Σελήνη  που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα εξακολουθεί να ευνοεί συλλογικές δραστηριότητες και φιλικές συναθροίσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει εκπλήξεις μέσα από φιλικά σου πρόσωπα που αν μη τι άλλο θα  δώσουν χρώμα στην ημέρα σου. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα σου χτυπήσει το "καμπανάκι" καθώς η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι χρόνο για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις μακριά από την πολυκοσμία.
Σήμερα το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα σου επιστήσει την προσοχή καθώς το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών σου ήταν γεμάτο δραστηριότητες αλλά αρκετά κουραστικό. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει κυριολεκτικά από εκεί που δεν την περιμένεις!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δίνη των επαγγελματικών σου ζητημάτων έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου τις τελευταίες ημέρες και η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα  κάνει ακόμα πιο έντονα αυτό το φαινόμενο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό θα σου χαρίσει "ουρανοκατέβατες" ιδέες που θα είναι απόλυτα συνυφασμένες με τις ανάγκες σου και θα μπορέσεις να τις  επικοινωνήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και είναι μία καλή ευκαιρία για να αφήσεις για λίγο τα επαγγελματικά άγχη, και να ασχοληθείς με τους φίλους σου που έχεις παραμελήσει!
Το δεύτερο μισό της ημέρας θα σου ανεβάσει τη διάθεση και είναι μία καλή ευκαιρία για να αφιερώσεις πραγματικό χρόνο στον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και μετά να περάσει σε πιο προσωπικό επίπεδο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκμεταλλεύσου το πρωινό που η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα για να ασχοληθείς με κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα, να συλλέξεις πληροφορίες σχετικά με κάτι που σε απασχολεί ή απλά να "αδειάσεις" το μυαλό σου προκειμένου να χαλαρώσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως θα έρθουν ευχάριστα γεγονότα σχετικά με αισθηματικά ζητήματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα που δεν γίνεται να πάρουν αναβολή.  Προσπάθησε να τα τακτοποιήσεις  πριν καταφέρουν να σε αγχώσουν!
Προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς τότε θα έχεις  καλύτερη διάθεση και λιγότερες υποχρεώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα βρει τρόπο να σε εκπλήξει ευχάριστα αρκεί να της αφήσεις «ελεύθερο χώρο» για να το κάνει!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα δημιουργώντας σου την ανάγκη να τακτοποιήσεις τα συναισθήματά σου και να συνειδητοποιήσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες που απορρέουν από αυτά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να πάρεις το ρίσκο και να πάρεις αποφάσεις που έπρεπε να τις είχες πάρει καιρό αλλά  όλο το  ανέβαλες. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου δημιουργώντας σου την ανάγκη να βγεις έξω, να κάνεις μία βόλτα ή να χαθείς στις όμορφες αναμνήσεις που έχεις προκειμένου να χαλαρώσεις.
Μία κουβέντα με το ταίρι σου θα σε γυρίσει σε αναμνήσεις του παρελθόντος που θα είναι ευχάριστες για σένα -όπως ένα ταξίδι- και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει η αφορμή για να κανονίσετε και ένα νέο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο μίας σχέσης.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ημέρα εξακολουθεί να φέρνει σε προτεραιότητα τα "θέλω" των συνεργατών σου ή του/ης αγαπημένου σου συντρόφου. Η Σελήνη  βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα σε προτρέπει να δώσεις προσοχή στους "αγαπημένους σου άλλους" και ύστερα σε εσένα. Το τρίγωνο που σχηματίζει την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει ευχάριστες καταστάσεις μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει  στο ζώδιο της Παρθένου και θα παρατηρήσεις πως σιγά-σιγά θα νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να βρεις χρόνο για εσένα.
Το πρώτο μισό της ημέρας ενδείκνυται περισσότερο για να επικοινωνήσεις με τον/τη σύντροφό σου καθώς οι ανάγκες σας θα ταυτίζονται και θα είναι πιο εύκολο να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να έρθει έτσι ξαφνικά στη ζωή σου και πολύ γρήγορα να εξελιχθεί  σε σχέση!
ΙΧΘΥΕΣ
Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καλά κρατούν καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα όμως η σημερινή ημέρα θα σε ανταμείψει για την κούραση των προηγούμενων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δώσει ευκαιρίες για να "στριμώξεις" λίγη διασκέδαση στη ρουτίνα της καθημερινότητας! Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα φροντίσει να σε χαλαρώσει από τις υποχρεώσεις που είχες, καθώς θα φέρει στο διάβα σου τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου που θα προθυμοποιηθούν να βάλουν ένα χεράκι!
Μία ιδέα που θα έχει ο/η σύντροφός σου πιθανόν να δώσει λύση σε κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί για αυτό άκουσε τον/ην με προσοχή σήμερα χωρίς να βιάζεσαι να μιλήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα δώσει χρώμα στην ημέρα σου! 

Ζώδια 671573315727015295
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε