Loading...

ONLINE ο κατάλογος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικού



Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο κατάλογος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων είναι πλέον online, μπορεί δηλαδή να αναζητήσει κανείς τεκμήρια της συλλογής και να ενημερωθεί για την κατάσταση δανεισμού του τεκμηρίου που αναζητά, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθεί τη Βιβλιοθήκη. 

Ο κατάλογος περιλαμβάνει την κύρια συλλογή (έντυπο υλικό, οπτικοακουστικό υλικό), τις ειδικές συλλογές Μαρίας Μιχαήλ – Δέδε και Χρίστου Πέτρου Ν. Μεσογείτη. Προς το παρόν πλήρως καταλογογραφημένο είναι μέρος της συλλογής, όπως: Κοινωνικές Επιστήμες, Γλώσσα, Φυσικές Επιστήμες, Τέχνες, Ελληνική και Ξένη Πεζογραφία, Τοπική Ιστορία και η ειδική συλλογή της Μαρίας Μιχαήλ – Δέδε. Το υπόλοιπο μέρος της συλλογής (υπόλοιπες θεματικές κατηγορίες, καθώς επίσης και το Παιδικό Τμήμα) είναι μερικώς καταλογογραφημένο.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τον κατάλογο της Βιβλιοθήκης απευθείας στην διεύθυνση http://kalivialibrary.openabekt.gr/ μέσω της ιστοσελίδας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων Δήμου Σαρωνικού http://www.kalivialibrary.gr/ κάνοντας κλικ στην "Αναζήτηση", στο Section "Online Κατάλογος".


Περιφέρεια Αττικής 6408610275964673693
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε