Loading...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε με μεγαλύτερη διαύγεια το πώς και το γιατί της κάθε ενέργειάς σας. Μην επιτρέψετε σε άτομα του περιβάλλοντός σας να ανακατευτούν στα μελλοντικά σχέδιά σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο εξωτερικό περιστατικό να σας απογοητεύσει.
ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε την ενέργειά σας αμείωτη και μην επιτρέψετε να σας την απορροφήσουν. Πάρτε θέσεις και αποφάσεις για να σημειωθούν εξελίξεις στις συνεργασίες και στον αισθηματικό τομέα. Δεν αποκλείεται να κληθείτε να αποφασίσετε οριστικά για κάποια θέματα.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα είναι ιδανική για διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, μετακινήσεις και νέες δραστηριότητες. Αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα έχουν ισχύ για μεγάλο διάστημα. Γνωρίζετε πια καλύτερα τις ανάγκες σας, οπότε τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στον αισθηματικό τομέα και θα σημειωθεί ένταση στον εργασιακό χώρο σας, καθώς κάποιοι συνεργάτες σας θα σας δυσκολέψουν αρκετά. Θα σας απασχολήσουν θέματα οικογένειας και του στενού περιβάλλοντός σας.
ΛΕΩΝ: Η μέρα θα είναι γεμάτη περιστατικά γύρω από τις επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις σας, που άλλα θα σας αγγίζουν και άλλα θα σας αφήνουν αδιάφορους. Ακόμα σας λείπουν τα υλικά μέσα για να υλοποιήσετε κάτι που επιζητείτε έντονα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρειάζεται να δώσετε προτεραιότητα στις οικογενειακές υποθέσεις σας, ρυθμίζοντας παράλληλα κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες που έχετε, οι οποίες σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα και τους επιμέρους διακανονισμούς σας.
ΖΥΓΟΣ: Οι συναναστροφές σας θα παίξουν τον βασικότερο ρόλο στη ζωή σας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας και υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις, οι διαπραγματεύσεις και οι νέες δραστηριότητές σας θα σας ωθήσουν να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν ισχύ για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις και αδιέξοδα.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην πιέζετε και μην αγνοείτε τους συνεργάτες σας, γιατί θα μπλοκάρετε τα σχέδιά σας. Οπλιστείτε με υπομονή για να αντεπεξέλθετε σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Ατομα του περιβάλλοντός σας θα σπεύσουν να σας δώσουν τις οδηγίες τους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας θα είναι ραγδαίες. Ανασυνταχθείτε και εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας δοθεί. Μην αφήσετε τις κινήσεις των άλλων να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές ή αποφάσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο στον αισθηματικό ή τον οικονομικό τομέα, αλλά προσπαθήστε να προστατέψετε τα συμφέροντά σας και την υγεία σας. Ο χρόνος θα βοηθήσει στην αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημιάς έγινε τον τελευταίο καιρό.
ΙΧΘΥΕΣ: Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες και μερικές αντιξοότητες θα προκαλέσουν φόβο ή πανικό. Πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και να μη βιαστείτε να αντιδράσετε. Μελετήστε σωστά οικονομικές συναλλαγές, αποφάσεις, κινήσεις και επαφές.

Ζώδια 3760196624018104170
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε