Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Ομορφιές και… εντάσεις!

ΚΡΙΟΣ ♈ 
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης αναδεικνύει τις ικανότητές σου και θα σε βοηθήσει να επικυρώσεις μια επαγγελματική συμφωνία, αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδιά σου μια συγκεκριμένη προοπτική. Παράλληλα όμως, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να σε εκθέσουν οικονομικά και καλό είναι να περιορίσεις τις ορέξεις σου, πριν βρεθείς σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, αν τύχει να κερδίσεις κάτι, παρ’ το και… φύγε, αφού η τύχη σου μπορεί να «γυρίσει» απότομα και σε βάρος σου!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και βρεθείς πολύ… κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να θυμάσαι ότι δεν πρόκειται για μια σχέση «της σειράς», όσες διαφορές κι αν υπάρχουν μεταξύ σας. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε να περάσεις καλά, χωρίς να δίνεις δικαιώματα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Η Σελήνη κι ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και ρήξεις στο περιβάλλον σου, ίσως μάλιστα βρεθείς κι εσύ «απέναντι» σε ένα ισχυρό πρόσωπο ή σε έναν συνεργάτη σου που αυθαιρετεί. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης διευρύνει τους ορίζοντες της επικοινωνίας αλλά και της επιμόρφωσής σου, ενώ δεν αποκλείεται να διαφωτιστείς πλήρως για τις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια αλλά και οι αγορές αξεσουάρ.
Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου μπορεί να συμβάλλει στο ξέσπασμα μιας συναισθηματικής «θύελλας», που είναι εύκολο να σε παρασύρει σε κινήσεις ή επιλογές «υψηλού ρίσκου». Επειδή όμως στον έρωτα το κάθε τι έχει την αξία του, κοίταξε να το… διασκεδάσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Με την σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης να σε στηρίζει οικονομικά, η διεκπεραίωση μιας σχετικής υπόθεσης θα μπορούσε να είναι το κύριο μέλημά σου, αφού σίγουρα είσαι σε θέση να πετύχεις το καλύτερο για σένα, εκμεταλλευόμενος/η τις γνωριμίες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ωφεληθείς από μια γενικότερη ρύθμιση. Παράλληλα όμως, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό σε καλούν να πάρεις άμεσες αποφάσεις στην δουλειά σου, επινοώντας «πατέντες», ενώ ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς κι από ένα οξύ, αλλά περαστικό, θέμα υγείας.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, όλα παραπέμπουν σε μια ερωτική επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρόνια, κάτι μάλιστα που μπορεί να συμβεί σε ταξίδι. Επιπλέον, ενδέχεται να λάβεις ένα δώρο-απόδειξη του έρωτα που κάποιος/α τρέφει για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης βάζει σε πρώτο πλάνο τους «άλλους» και σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε συνεργασίες ή συμφωνίες που στοχεύουν σε αμοιβαία οφέλη και σου ανοίγουν νέους δρόμους. Επιπλέον, φαίνεται να αποδίδει η διαπραγμάτευσή σου με ένα «ισχυρό» πρόσωπο. Παράλληλα όμως, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό προοιωνίζονται εντάσεις ή προστριβές με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, αναζήτησε μια συμβιβαστική οδό, αφού το θέμα σου θα «ξεφουσκώσει» γρήγορα.
Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα έχεις την τάση να καλύψεις ανάγκες και διαθέσεις που είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους -για παράδειγμα τον ρομαντισμόμε τη φιληδονία- φρόντισε, ωστόσο, η «σαλάτα που θα γευτείς» να σου αφήσει εν τέλει και κάποια συμπεράσματα για το τι πραγματικά αποζητάς.

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό «απειλούν» να σε φέρουν στα πρόθυρα μιας σημαντικής ρήξης ή διαφωνίας με τους άλλους, είτε πρόκειται για οικείους σου είτε για άτομα που έχουν «λόγο» στην καριέρα σου. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης μπορεί να συμβάλλει σε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση ή τη ρύθμιση ενός θέματος σχετικού με τα εργασιακά σου. Επιπλέον, ευνοούνται οι επαφές με μεσαία στελέχη ή υπαλλήλους, με σκοπό μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.
Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, ενδέχεται να τα «τσουγκρίσεις», ενώ στην καλύτερη περίπτωση θα χρειαστεί να «σταθείς» στον άνθρωπό σου, που περνάει δύσκολα. Αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι οι «αμαρτωλοί» πειρασμοί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης εξυπηρετεί άριστα τις φιλοδοξίες σου για να πετύχεις κάτι ξεχωριστό, που ταυτόχρονα θα αναδεικνύει τις δημιουργικές σου δυνατότητες και θα προσελκύσει πλήθος… θαυμαστών! Ωστόσο, υπάρχει και η «παγίδα» του να αναλωθείς σε κατά βάση ανούσιες υποθέσεις ή ατέρμονες συζητήσεις με κύριο αντικείμενό τους το τι κάνει ο ένας και ο άλλος. Παράλληλα, με την Σελήνη και τον Άρη στον Σκορπιό, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η στις κινήσεις και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η είναι πιθανόν να προκύψει μια νέα γνωριμία και παρότι οι προτεραιότητές σου είναι συνήθως επαγγελματικές, ίσως τελικά να βρεις χρόνο και γι’ αυτήν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να της προσδώσεις έναν ακόμη πιο επίσημο χαρακτήρα!

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης συνηγορεί σε ευχάριστες μεταβολές στο οικείο σου περιβάλλον, αλλαγές επίπλων ή διαρρύθμισης, αλλά και σε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Πολύ πιο σημαντική, ωστόσο, μπορεί να είναι μια συμφωνία ή ρύθμιση για ένα περιουσιακό σου θέμα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό ίσως σε φέρουν σε οικονομικό αδιέξοδο, ιδιαίτερα αν έχεις «ποντάρει» τα πάντα σε μια υπόθεση και δεν πάρεις έγκαιρα το «μήνυμα» ότι η τύχη σου εξανεμίστηκε!
Ερωτικά
Φαίνεται να βρίσκεσαι σε δίλημμα, έχοντας να επιλέξεις ανάμεσα σε μια «κλειστή» σχέση με όλα τα υπέρ και τα κατά της και σε μια άλλη που χαρακτηρίζεται από μια επικοινωνιακά καλή «χημεία», χωρίς ωστόσο να σε διασφαλίζει ως προς την σταθερότητα ή τη διάρκειά της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνουν πολύ πιο απαιτητικό/η και πιεστικό/η, με κίνδυνο να χαλάσεις τις σχέσεις σου και με άτομα που έχουν όλη την καλή πρόθεση να σε υποστηρίξουν. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης αναμένεται να προσδώσει στις επαφές και τις μετακινήσεις σου έναν ευχάριστο χαρακτήρα, αλλά ίσως είναι πολύ πιο ουσιώδεις οι βοήθειες που θα λάβεις σε θέματα που αφορούν τόσο στην επιμόρφωσή σου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής, όσο και σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας.
Ερωτικά
Οι «πειρασμοί» εναλλάσσονται διαρκώς, ίσως μάλιστα προκύψει και κάποιο «καυτό» ερωτικό επεισόδιο στη ζωή σου. Αν όμως δυσκολεύεσαι να καταλήξεις στο τι σου ταιριάζει τελικά, μην το ζορίζεις και κυρίως μην υπόσχεσαι πράγματα που αύριο θα τα έχεις… ξεχάσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης σε καλεί να ενεργοποιηθείς, ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί. Ίσως μάλιστα να προβείς σε αγορές που θα σε ευχαριστήσουν ή λάβεις ένα υπέροχο δώρο. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό σε προτρέπουν να έχεις «μάτια και στην πλάτη», αφού μια γυναίκα δημιουργεί παρασκηνιακές καταστάσεις σε βάρος σου. Επιπλέον, καλό είναι να κόψεις «μαχαίρι» κάθε συνήθεια που επιβαρύνει τον οργανισμό σου.
Ερωτικά
Ίσως δημιουργηθεί ένα «θέμα» με ένα άτομο του εργασιακού σου περιβάλλοντος που φαίνεται να παίζει έναν «ύποπτο» ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Αν μάλιστα διαβλέπεις «αρπακτικές» προθέσεις, οι υποψίες σου μπορεί να μην είναι υπερβολικές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προσόντα σου και αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου από τους άλλους. Ίσως μάλιστα λάβεις και μια τιμητική διάκριση. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να δικτυωθείς με σημαίνοντα πρόσωπα ή κύκλους που θα συμβάλλουν στην επέκταση των δραστηριοτήτων σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό προκαλούν «αναταράξεις» στις φιλικές σχέσεις σου κι εδώ είναι που πρέπει να θυμάσαι ότι «όσοι ανακατεύονται με τα πίτουρα, τους τρώνε οι κότες»!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχει κέφια και σου επιτρέπει να ατενίσεις το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά, έχοντας απαλλαγεί -έστω και προσωρινά- από περιττούς καημούς! Για το επόμενο διάστημα, λοιπόν, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, χωρίς μπερδέματα και πισωγυρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά

Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθούν να κινητοποιηθείς προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου να πετύχεις άμεσα τους στόχους σου, μπορεί όμως να επέλθει και μια ρήξη με ένα «ισχυρό» παράγοντα, που νιώθει ότι απειλείται από τις ενέργειές σου. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης σου εξασφαλίζει μια κρυφή υποστήριξη από ένα πρόσωπο που έχει βλέψεις για σένα και μένει να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. Επιπλέον, σηματοδοτεί την ένταξή σου σε ένα πρόγραμμα διατροφής.
Ερωτικά
Η «παρασκηνιακή» εκδήλωση ενδιαφέροντος προς το πρόσωπό σου από ένα «αξιοπρόσεκτο» άτομο είναι βέβαια ένας… πειρασμός. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να μην αδικήσεις αυτόν/η που αποδεδειγμένα σε αγαπά και στέκεται στο πλάι σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και σου ζητά να συμμετάσχεις σε μια κοινή προσπάθεια. Επιπλέον, μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου, αρκεί να μην αναλωθείς αποκλειστικά και μόνον σε «κουτσομπολίστικα» θέματα. Παράλληλα όμως, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό σε καλούν να είσαι πιο προσεκτικός/η στις κινήσεις και τις μετακινήσεις σου, έχοντας τον νου σου και στο τι πράττουν οι… άλλοι!
Ερωτικά
Η «καλοκαιρία» που επικρατεί στα προσωπικά σου μπορεί να έχει και… όμορφες συνέπειες, ειδικά αν είσαι μόνος/η και ψάχνεις για ταίρι. Αλλά και ως δεσμευμένος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς πιο κοντά με τον άνθρωπό σου και να διασκεδάσετε, μόνοι ή με παρέα.
astrology.gr


Ζώδια 4383103832952751894
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε