Loading...

Τα ζώδια σήμερα 30/12


Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30/12
ΚΡΙΟΣ
Η διάθεση σου θα γίνει ιδιαίτερα εξωστρεφής σήμερα και θα αγαπάς όλο τον κόσμο! Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα σε παρακινήσει να αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο της ημέρας σε αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Επεδίωξε να τους πάρεις ένα τηλέφωνο, να τους συναντήσεις και να βγείτε για ένα καφέ προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα σας! Αν έχεις στο ημερήσιο σου πρόγραμμα μια βόλτα στα μαγαζιά καλύτερα να μην το κάνεις καθώς κινδυνεύεις να παρασυρθείς από περιττές αγορές!
Μια βόλτα με τον/τη σύντροφό σου στα μαγαζιά μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα για την τσέπη σας για αυτό καλύτερα να την αποφύγεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα εντυπωσιαστεί από το επικοινωνιακό σου ταλέντο!
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα το κύριο σου μέλημα είναι οι οικονομικοί σου πόροι για αυτό και θα επιδιώξεις να ασχοληθείς με τη διευθέτηση των οικονομικών θεμάτων καθώς και λογαριασμών. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και τα υλικά αγαθά θα είναι η πιο σημαντική επιδίωξη για εσένα σήμερα. Πρόσεξε μην περάσεις στο άλλο άκρο και ξεκινήσεις να κάνεις αποταμίευση αγνοώντας κάποιες ανάγκες σου που χρειάζονται χρήματα για να επιτευχθούν! Αν βρεις τη μέση οδό ανάμεσα στη σπατάλη και τη φιλαργυρία τότε θα έχεις καταφέρει να ξοδέψεις μόνο αυτά που χρειάζεται.
Σήμερα προκειμένου να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια ενδέχεται να γίνεις κτητικός/η με το ταίρι σου και σίγουρα αυτό δεν θα του αρέσει και πολύ! Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις την ανασφάλεια σου να επηρεάσει μια νέα γνωριμία.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και πιθανό να σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις και σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά σου. Είναι πιθανό να σηκωθείς με κέφι και όρεξη να κατακτήσεις τον κόσμο και μετά από λίγο να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς ούτε και με την πιο απλή υποχρέωση της καθημερινότητας. Εστίασε σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και μην αναλώνεσαι σε πράγματα που δεν σου αρέσουν καθώς είναι ο μόνος τρόπος να κρατήσεις το ενδιαφέρον σου σε υψηλά επίπεδα!
Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα σε παρακινήσει να κάνετε κάτι μαζί αλλά εσύ ενδέχεται να είσαι απότομος/η μαζί του χωρίς να φταίει. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε να μην σαμποτάρεις μόνος/η σου τον εαυτό σου σε μια γνωριμία που θα κάνεις σήμερα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα η διαίσθηση σου δουλεύει τέλεια και μπορείς να εντοπίσεις ανθρώπους που σε επιβουλεύονται ακόμα και χωρίς να κάνεις τίποτα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και σου εφιστά την προσοχή καθώς οι ίντριγκες καλά κρατούν. Βέβαια από την άλλη είναι πολύ πιθανό να το παρακάνεις με αποτέλεσμα να βλέπεις παντού εχθρούς. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τη διαίσθηση σου από τους φόβους και τις ανησυχίες σου διαφορετικά δεν θα βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Αν το καταφέρεις τότε μπορείς να εμπιστευτείς απόλυτα αυτό που θα σου έρθει σαν πρώτη σκέψη σήμερα.
Η καχυποψία σου θα δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου γι αυτό προσπάθησε να εκλογικεύσεις τις ανησυχίες σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει διακριτικά και αυτό θα είναι το καλύτερο.
ΛΕΩΝ
Οι υποχρεώσεις που είχες και το τρέξιμο για δουλειές που προέκυπταν πάντα τελευταία στιγμή δεν σε άφηναν να περάσεις χρόνο με τους αγαπημένους σου φίλους. Σήμερα όμως που η Σελήνη μπήκε στους Διδύμους όχι μόνο σε προτρέπει να δεις τους φίλους σου και να κανονίσεις μια συνάντηση, αλλά σου το «επιβάλλει». Η ημέρα είναι ευνοϊκή και για να ασχοληθείς με κάποιο σύλλογο ή με κάποια ομάδα που είσαι ενεργό μέλος καθώς όχι μόνο θα περάσεις καλά αλλά θα κάνεις και νέες γνωριμίες. Αν επιδιώξεις να αποκτήσεις συμμάχους στα σχέδια σου, να ξέρεις πως σήμερα μπορείς να το καταφέρεις.
Παρακίνησε τον/τη σύντροφό σου για να βγείτε μια βόλτα με τους φίλους σας καθώς θα περάσετε πολύ καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η μια βόλτα με τους φίλους σου για ένα ποτό μπορεί να γίνει η αφορμή για να κάνεις νέες γνωριμίες!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέματα καριέρας και επαγγελματικές φιλοδοξίες θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και η προσοχή σου θα είναι αποκλειστικά σε αυτά. Είσαι αποφασισμένος/η να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να καταφέρεις να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και αυτό θα κάνεις. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου σήμερα για αυτό πρόσεξε πολύ και τις κινήσεις και τη συμπεριφορά σου εντός του επαγγελματικού σου χώρου. Είναι πιθανό να μπεις στον πειρασμό να πάρεις μέρος σε ένα πηγαδάκι αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το κάνεις!
Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να παραπονεθεί πολύ καθώς θα διαπιστώσει πως όλοι είναι σε εορταστική διάθεση και εσύ ασχολείσαι ακόμα με τα επαγγελματικά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να έρθει να σε βρει στον επαγγελματικό σου χώρο!
ΖΥΓΟΣ
Η ημέρα που περίμενες έφτασε καθώς σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα νιώσεις τη ευεργετική της επίδραση στη ψυχολογία σου. Είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να συναντήσεις ανθρώπους του περιβάλλοντος σου, να ανταλλάξετε τα νέα σας και να κανονίσετε το πρόγραμμα των προσεχών ημερών. Είναι πολύ πιθανό να κανονίσετε ακόμα και ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό ώστε να αλλάξετε παραστάσεις! Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά, αρκεί να είσαι παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους.
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να οργανώνεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου και αυτό θα είναι αρκετό για να σας φτιάξει τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να έρχεται από μακριά και θα σε ξετρελάνει!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα ακόμα και μια μικρή αφορμή μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τις ανασφάλειες σου και να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα φέρει στο μυαλό σου ιστορίες του παρελθόντος με αποτέλεσμα να διαθέσεις την ενέργεια σου σκεπτόμενος/η πως θα ήταν τα πράγματα αν είχαν πάρει διαφορετική τροπή. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να μπορέσεις να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου και να αφήσεις τις αναμνήσεις πίσω στο παρελθόν χωρίς να τις κουβαλάς μαζί σου στο παρόν και να τις αναμοχλεύεις.
Η λίμπιντο σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα σήμερα και θα ήταν μια καλή ιδέα να περάσεις χρόνο με τον/τη σύντροφό σου εντός κρεβατοκάμαρας αλλιώς είναι πολύ πιθανό να διοχετεύσεις την ένταση σου σε καβγάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου για να μαγνητίσεις αυτόν/ην που θέλεις!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι η επιβεβαίωση των κοντινών σου ανθρώπων για οτιδήποτε και να κάνεις καθώς θα αποτελέσουν το βαρόμετρο των αποφάσεων σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και σε κάνει να ενεργείς με βάση τι θέλουν και τι θα πουν οι άλλοι και όχι με αυτά που θέλεις εσύ. Αν το παρακάνεις τότε θα περάσεις όλη την ημέρα σου σκεπτόμενος/η αυτό και δεν θα είναι εύκολο να ενεργήσεις όπως επιθυμείς. Όλα χρειάζονται ένα μέτρο για αυτό σήμερα προσπάθησε να σκεφτείς πρώτα τα «θέλω» σου και τις ανάγκες σου και μετά των υπόλοιπων.
Σήμερα θα δείξεις τη αδυναμία που έχεις στον/στη σύντροφό σου αλλά μην το παρακάνεις αν δεν θέλεις να ξεκινήσει να σου ζητάει χατίρια! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην προσπαθήσεις να δείξεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι για να αρέσεις σε αυτόν/η που θέλεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα χρειάζεται να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα καλό πρωινό καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Διδύμους θα φέρει αρκετές δουλειές και έκτακτες υποχρεώσεις. Ενδέχεται να προκύψουν και έκτακτες υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής αλλά και αγγαρείες δικών σου που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Οι ημέρες αυτές είναι πιο απαιτητικές καθώς όλοι έχουν μπει σε ετοιμασίες για το νέο έτος για αυτό προσπάθησε να κατανοήσεις το βεβαρυμμένο σου πρόγραμμα. Προσπάθησε να μην αφήνεις το χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος και ιεράρχησε τις δουλειές σου ώστε να καταφέρεις να τελειώσεις έστω με τις πιο επείγουσες.
Ζήτησε από τον/τη σύντροφό σου να σε βοηθήσει με τις δουλειές που έχεις καθώς πρέπει να τα μοιράζεστε όλα ακόμα και τις υποχρεώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η ο χρόνος σου για νέες γνωριμίες και αισθηματικά ζητήματα θα είναι περιορισμένος/η σήμερα!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ημέρα προμηνύεται ιδιαίτερα καλή για εσένα και τις επιδιώξεις σου και θα φανεί από το πρωί! Η Σελήνη μόλις μπήκε στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και δεν θα σε αφήσει να πλήξεις ούτε στιγμή. Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής στον περίγυρο σου και όλοι -ιδιαίτερα οι φίλοι σου- θα ξεκινήσουν να αναζητούν την παρέα σου. Εκμεταλλεύσου την εξωστρεφή σου διάθεση και κανόνισε συναντήσεις και βόλτες με τους ανθρώπους που επιθυμείς! Η ενασχόληση σου με κάποιο καλλιτεχνικό σου χόμπι θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση για αυτό επεδίωξε τη!
Ο έρωτας θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στην ημέρα σου και αν έχεις σύντροφο επένδυσε σε εκείνον/η και αφιέρωσε του/της χρόνο! Αν είσαι ελεύθερος/η έχει μεγάλες πιθανότητες να εμφανιστεί στο προσκήνιο κάποιος/α που θα σε ενθουσιάσει!
ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα θα σε απασχολήσουν θέματα του σπιτιού καθώς πιθανό να έχεις κατά νου κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση , ή να ετοιμάζεσαι για ένα οικογενειακό τραπέζι που έχεις οργανώσει με τους δικούς σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα φέρει μια μικρή ή μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι λόγω διαφωνιών ακόμα και για ασήμαντα πράγματα. Απόφυγε να εκνευριστείς καθώς έτσι θα εντείνεις τις διαφωνίες και θα δημιουργήσεις μεγαλύτερες εντάσεις. Να θυμάσαι πως ο διάλογος μπορεί να λύσει τα πάντα και επεδίωξε τον αν δεις πως η κατάσταση γίνεται περίεργη!
Σήμερα θα περάσεις καλύτερα με το ταίρι σου εντός οικίας για αυτό προτίμησε να μείνετε μέσα παρέα με μια καλή ταινία. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν θα είσαι εξωστρεφής σήμερα και αυτό θα δυσκολέψει τις νέες γνωριμίες.
Ζώδια 5619357925609750879
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε