Loading...

Με γιορτινή εκδήλωση αποχαιρέτησε το 2017 η ΔΗΜ-ΤΟ Σπατών-Αρτέμιδος της ΝΔ




Με μία εγκάρδια εκδήλωση αποχαιρέτησε τη χρόνια που φεύγει και ανανέωσε το ραντεβού της για το 2018, η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Σπατών-Αρτέμιδος της Νέας Δημοκρατίας. Προτού δύσει το τρέχον έτος, οι ιθύνοντες της γαλάζιας -και πάντοτε δραστήριας- τοπικής, αποφάσισαν να συγκεντρωθούν μετά των φίλων και των μελών του κόμματος στην περιοχή, και να πραγματοποιήσουν έναν απολογισμό του 2017· έναν απολογισμό δράσεων, συναντήσεων και όσων προηγήθηκαν εν γένει σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Μέσα σε γιορτινό κλίμα, τα περίπου 100 άτομα που παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση, άκουσαν με προσοχή τον δυναμικό πρόεδρο της τοπικής, Ανδρέα Βλάχο. Ο κος Βλάχος, αφού ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο που έδωσε το «παρών», εκθείασε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος από την ευρύτερη περιοχή, για το γεγονός ότι συμμετέχουν ενεργητικά και συμβάλλουν με κάθε δύναμή τους στις δράσεις της τοπικής. Στη συνέχεια, μετέφερε τις ευχές των βουλευτών και των πολιτευτών της Περιφέρειας Αττικής ενώ ο ίδιος ευχήθηκε να αποτελέσει το 2018 «χρόνια ανάταξης και Αναστάσης της πατρίδας μας».






Λίγα λόγια, από την πλευρά τους, απηύθηναν στο κόσμο ο αντιπρόεδρος της τοπικής Μάνος Λυκούργος και ο γραμματέας της, Γιάννης Παραχεράκης. Ακόμα, παρών στην εκδήλωση ήταν ο Κωνσταντίνος Δέδες, νομικός και συντονιστής ομάδας ιδιωτικών επενδύσεων, επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας του τομέα ανάπτυξης της ΝΔ και γνωστό στέλεχος της κεντροδεξιάς στην Αττική. Ο κος Δέδες ευχήθηκε ενόψει του νέου έτους «να έχουμε υγεία, που είναι το ύψιστο αγαθό» και πρόσθεσε ότι η «ασφάλεια και η ευημερία του τόπου θα επέλθουν με την αλλαγή της κυβέρνησης».


Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν νόστιμους κουραμπιέδες και μελομακάρονα, ενώ στα πηγαδάκια που στήθηκαν, όλοι συμφώνησαν πως το 2018 θα αποτελέσει εκλογικό έτος, Όπως, επίσης, κοινός τόπος μεταξύ των λεχθέντων, ήταν ότι η ζημιά, σε εσωτερικό και εξωτερικό επίπεδο που προκάλεσαν στη χώρα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θα θέσει αρκετά εμπόδια στον πρόεδρο της ΝΔ και τότε πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην προσπάθειά του να καταστήσει και πάλι την πατρίδα μας, μια κανονική χώρα.

Είναι πραγματικότητα πάντως, πως όποιος επισκέπτεται την εν λόγω τοπική αντιλαμβάνεται το κλίμα αισιοδοξίας και συνάμα τη δυναμικότητα των μελών της. Αναμφίβολα, αν λειτουργούσαν έτσι όλες οι γαλάζιες τοπικές, η κεντροδεξιά θα διατηρούσε πολύ μεγαλύτερα ερείσματα στη κοινωνία.

Πολιτική 219194469604148187
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε