Loading...

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου)


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα έχεις διάθεση να δοκιμάσεις νέα πράγματα για να ανέβει η αδρεναλίνη σου. Τα όνειρά σου είναι πολλά και επιθυμείς να τα ακολουθήσεις, όμως κάτι σε κρατάει πίσω. Υπάρχει μία σειρά δεσμεύσεων που δεν σε αφήσει να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα για εσένα. Διευθέτησέ τα ανοιχτά ζητήματα, ειδικά τώρα που διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Ακολούθησε την καρδιά σου και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα στα αισθηματικά σου. Ξεκαθάρισε ότι σε απασχολεί και δώσε προσοχή στα οικονομικά σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Μια ξαφνική έκπληξη μπορεί να σου φέρει απροσδόκητα χρήματα ή κάποια αλλαγή στα ερωτικά σου. Ωστόσο, πρέπει να είσαι ανοιχτή στα… καλούδια που σου επιφυλάσσει το Σύμπαν και να προσέξεις να μην σου περάσουν απαρατήρητα. Απόλαυσε τις φευγαλέες απολαύσεις της ημέρας. Στάσου στο πλευρό του συντρόφου σου και δείξε τα συναισθήματά σου. Πιθανή βελτίωση στα οικονομικά σου αλλάζει τη διάθεση, όμως η σημερινή θετική δυναμική δεν θα διαρκέσει, οπότε προσπάθησε να την αξιοποιήσεις στο έπακρο για όσο έχεις την ευκαιρία.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξεκίνησες την εβδομάδα πολύ δυναμικά, όμως αυτή η ενέργεια φθίνει όσο περνάνε οι μέρες. Για αυτό φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Δεν είναι κακό να δίνεις σημασία στον εαυτό σου που και που, χωρίς ωστόσο να παραμελείς τη δουλειά σου ή να μην ασχολείσαι με τους αγαπημένους σου. Βρες μία ισορροπία και όλα θα βελτιωθούν. Όταν πρόκειται να δαπανήσεις την ενέργειά σου επέλεξε την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Ακριβώς επειδή μπορείς, δεν σημαίνει ότι πρέπει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα οικονομικά σου είναι σήμερα στο επίκεντρο. Είναι ένα ζήτημα που θα σε απασχολήσει περισσότερο από κάθε τι άλλο και παρότι όλα είναι υπέρ σου σήμερα, εσύ δεν είσαι και τόσο πρόθυμη να ρισκάρεις. Ζύγισε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των επιλογών σου, όμως μην ξεχνάς ότι οι πιθανότητές σου για επιτυχία αυξάνονται ανάλογα με την επένδυση χρόνου και ενέργειας. Η τύχη ευνοεί τον τολμηρό αλλά μόνο όταν δεν την πιέζεις.
ΛΕΩΝ
Σήμερα είσαι πρόθυμη να δεχτείς όλα όσα σου φέρει η μέρα σου, νιώθεις έτοιμη να τα αντιμετωπίσεις με ένα δυνατό χαμόγελο. Όμως δεν πρόκειται να μείνεις με σταυρωμένα χέρια και να περιμένεις τις εξελίξεις, θα δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου. Θα έχεις τον χρόνο να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου ή με τους φίλους σου. Προσοχή στα οικονομικά σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η απόλαυση της γαλήνης και της ησυχίας στο σπίτι ακούγεται σαν μια λαμπρή ιδέα, αλλά δεν μπορείς να αποφύγεις τη φασαρία, που φαίνεται να σε ακολουθεί. Ευτυχώς έχεις ανθρώπους γύρω σου που θα σε στηρίξουν για να… βγάλεις την ημέρα. Από φύση σου βέβαια διαθέτεις τη δύναμη να ρυθμίσεις τις καταστάσεις και σίγουρα θα βρεις το χρόνο για να απολαύσεις μερικές στιγμές μοναξιάς, που τόσο πολύ επιθυμείς. Γέμισε τις μπαταρίες σου, αυτό θα σε βοηθήσει πολύ και στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Μην αμελήσεις τις υποχρεώσεις σου, τακτοποίησε λογαριασμούς που τρέχουν.
ΖΥΓΟΣ
Οι γύρω σου μπορεί να σε απογοητεύσουν σήμερα, καθώς απρόσμενα απομακρύνονται από τις υποχρεώσεις τους. Ωστόσο, δεν μπορείς να βρεις κάποιο σφάλμα στις πράξεις τους, επειδή ζυγίζουν τις δικές τους ανάγκες παράλληλα με τις ανάγκες όλων των άλλων. Κατά έναν περίεργο τρόπο, αυτή η κατάσταση που σε ενοχλεί, είναι αυτή που θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τα δικά σου θέλω και όνειρα, χωρίς την παρέμβαση τρίτων. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο απέφυγε τις σπατάλες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα σε αμφισβητήσουν οι συνεργάτες σου εξαιτίας κάποιων γεγονότων που θα συμβούν. Διατήρησε την υπερηφάνεια σου και την ψυχραιμία σου, μην θέσεις σε κίνδυνο τις αρχές σου. Επανεκτίμησε τις κινήσεις σου και σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν. Απόλαυσε την στοργή του συντρόφου σου και δώσε μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου. Ζύγισε τις επιλογές που θα σου παρουσιαστούν για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Love is in the air σήμερα, ωστόσο θα καταφέρεις να παραμείνεις συγκεντρωμένη και πατάς γερά τα πόδια σου έτσι ώστε να ανταποκριθείς στις ανάγκες της ημέρας. Ο ερωτισμός σου ωστόσο δεν κρύβεται. Δεν θα περάσει απαρατήρητος από κανέναν. Ιδανική ημέρα για νέες γνωριμίες. Συνέχισε την καλή οργάνωση στα οικονομικά σου, αποδίδει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρόλο που κάποια από τα όνειρά σου δεν εξυπηρετούν πλέον τα συμφέροντά σου, εσύ δεν μπορείς να τα αφήσεις πίσω σου. Η φαντασία σου οργιάζει σήμερα και δεν έχεις υπομονή. Ωστόσο θα έχεις μία πολύ παραγωγική ημέρα. Εκμεταλλεύσου τις ιδέες που θα έχεις και εφάρμοσέ τις τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Κινήσου με σύνεση στα οικονομικά σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το να ονειρεύεσαι για το μέλλον είναι ένα από τα αγαπημένα σου χόμπι. Ωστόσο, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας θα προσγειώσουν απότομα στην πραγματικότητα. Παρόλο που οι φίλοι σου είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν αν χρειαστεί, το πιο έξυπνο πράγμα που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να εμπιστευτείς τη δική σου διαίσθηση. Αυτό που νιώθεις ότι είναι το σωστό, αυτό είναι.
ΙΧΘΕΙΣ
Οι κόποι σου και οι ώρες που αφιέρωσες στη δουλειά σου, επιτέλους θα αναγνωριστούν από τους συναδέλφους σου και αυτό σε χαροποιεί ιδιαιτέρως. Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση και γίνε ακόμη πιο δημιουργική στο γραφείο. Μην αφήσεις όμως τη δουλειά να σε παρασύρει πάρα πολύ και παραμελήσεις τον σύντροφό σου. Να είσαι ταπεινή στη σχέση σου και μην κάνεις ανούσιες συζητήσεις. Σύντομα θα δεις περισσότερη βελτίωση στα οικονομικά σου.
Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr
Ζώδια 3814944411332515855
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε