Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 12 Δεκεμβρίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να τονίζει τα θέματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες προτρέποντας σε να ασχοληθείς με αυτές. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει ηγετικές τάσεις και είναι πολύ πιθανό να κάνεις τα πάντα προκειμένου να αποδείξεις πως οι σκέψεις/ιδέες/πράξεις σου είναι οι σωστές χωρίς αμφιβολία! Η ανάγκη σου να υπερισχύσεις μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και κόντρες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον για αυτό θα πρέπει να την κατευνάσεις αν δεν θέλεις να ανοίξεις μάχες!
Σήμερα θα μπεις στον πειρασμό να κάνεις επίδειξη ισχύος στο/στη σύντροφό σου αλλά θα δημιουργήσεις εντάσεις χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία δεν θα δείξει τις προθέσεις της αμέσως για αυτό πρέπει να είσαι υπομονετικός/η.
ΤΑΥΡΟΣ
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας καλά κρατούν και σήμερα με αποτέλεσμα να μην έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει εμμονές με τις δουλειές που έχεις αναλάβει με αποτέλεσμα να εκνευριστείς με όποιον/α ανακατευτεί! Πρόσεξε καθώς η πρόθεση των άλλων δεν θα είναι για να σε καθυστερήσουν αλλά για να σε βοηθήσουν για αυτό δεν θα πρέπει να εκνευριστείς. Η τελειομανία που θα σε πιάσει μπορεί να σε κάνει να περάσεις αρκετή ώρα με δουλειές που θα μπορούσες να είχες τελειώσει στο μισό χρόνο!
Το ταίρι σου θα έχει σχέδια για απόψε και πριν εκνευριστείς εξήγησε του τι είναι αυτό που θέλεις εσύ και μην περιμένεις να το καταλάβει μόνο του. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει ανταγωνιστικά αλλά θα πρέπει να χαλαρώσεις για να την απολαύσεις!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θέλεις απλώς να περάσεις καλά για αυτό και δεν πρόκειται να ασχοληθείς με τίποτε άλλο πέρα από αυτό! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο  Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει εμμονές με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι με όλους. Δεν υπάρχει λόγος να φέρεις στο μυαλό σου παρελθοντικά γεγονότα καθώς δεν θα σε βοηθήσουν κάπου, το αντίθετο θα συμβεί. Μην τα βάλεις με τους φίλους και το/η σύντροφο σου για θέματα που είχαν συμβεί κάποτε αν δεν θέλεις να χαλάσεις τη διάθεση σου.
Σήμερα μπορεί να ξεκινήσεις μια διαφωνία με το ταίρι σου και μάλιστα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο απλά για να εκτονωθείς! Αν είσαι ελεύθερος/η θα κάνεις τα πάντα για να καταφέρεις να πλησιάσεις αυτόν/η που θέλεις αλλά το μεγαλύτερο προσόν θα είναι η ειλικρίνεια!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα οι οικογενειακές αναταράξεις μπορούν να ξεκινήσουν ακόμα και από μια απλή συζήτηση! Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να τα βάλεις με όλους ιδιαίτερα με τους δικούς σου! Αιτία θα είναι μια διαφωνία καθώς σήμερα όποιος/α τολμήσει να διαφωνήσει μαζί σου είναι καταδικασμένος/η! Προσπάθησε να λύσεις οτιδήποτε σε απασχολεί και σχετίζεται και με θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου, με διάλογο και όχι με βιαστικές κινήσεις που το μόνο που θα κάνουν είναι να εντείνουν το ήδη περίεργο κλίμα.
Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα πληρώσει τα σπασμένα αλλά αν το ζορίσεις πολύ μπορεί να αντιδράσει με τρόπο που δεν περιμένεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μη γίνεις απαιτητικός/η και ανυπόμονος/η με μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία.
ΛΕΩΝ
Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να συνεχίζει να σε προτρέπει να επικοινωνήσεις! Βέβαια το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ταράξει τα ύδατα ιδιαίτερα σε περίπτωση που οι επαφές με αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς και γνωστούς δεν πάνε όπως τις περιμένεις. Κάποιος από αυτούς μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη από τη δική σου αλλά για εσένα σήμερα αυτό θα είναι αρκετό για να κηρύξεις πόλεμο! Προσπάθησε να θυμηθείς την αυτοκυριαρχία σου και μην αφήσεις το θυμό σου να σου δημιουργήσει αναστάτωση για ανούσια πράγματα και θέματα γοήτρου.
Σήμερα θα είσαι ο/η καλύτερος/η σύντροφος του κόσμου σε περίπτωση που το ταίρι σου δεν σου φέρει καμία αντίρρηση διαφορετικά τα πράγματα θα αλλάξουν! Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε διακριτική στάση προς αυτόν/ην που θέλεις...
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι οικονομικές δοσοληψίες και οι τακτοποιήσεις λογαριασμών συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό σε προτρέπει να τα βάλεις σε μια τάξη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει διαφωνίες με τους φίλους αλλά και το/η σύντροφο σου με αφορμή κάποιο οικονομικό θέμα. Δεν θα είναι εύκολο να δεχτείς τη γνώμη των άλλων όμως προσπάθησε να μη γίνεις σκληρός/η καθώς αφενός μπορεί να έχεις άδικο και αφετέρου δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να πείσεις τους άλλους πως έχεις δίκιο.
Η ανασφάλειά σου θα σε κάνει ιδιαίτερα κτητικό/η με το ταίρι σου αλλά σίγουρα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για την καλύψεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις από κάποιον/α που θα γνωρίσεις σήμερα και δώσε του/ης χρόνο...
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα επιδιώξεις να βρεθείς και να συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και κυρίως αυτά που τους έχεις εμπιστοσύνη, όπως είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να δεχτείς εύκολα τη γνώμη των άλλων. Μάλιστα θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να τους πείσεις πως έχουν άδικο! Πρόσεξε να μην το παρακάνεις καθώς η συμπεριφορά σου θα εγείρει εντάσεις που θα διαταράξουν το καλό κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες.
Σήμερα οι απόψεις με τον/τη σύντροφό σου δεν θα συγκλίνουν και αυτό θα γίνει η αφορμή για να εκνευριστείς αλλά ο εκνευρισμός σου θα είναι δυσανάλογος των θεμάτων που θα υπάρξουν. Αν είσαι ελεύθερος/η θα προσπαθήσεις να πείσεις αυτόν/η που θέλεις πως του είσαι απαραίτητος/η όμως μπορεί να το κάνεις με λάθος τρόπο!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα νιώθεις μια ανησυχία η οποία θα μπλοκάρει τις θετικές σου σκέψεις με αποτέλεσμα να κάνεις τα χειρότερα σενάρια για οτιδήποτε και αν σε απασχολεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, πιθανό να δημιουργήσει συγκρούσεις με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον. Μπορεί να είσαι αρκετά καχύποπτος/η και αυτή η στάση σου να προσβάλλει τους άλλους! Προσπάθησε να μη δώσεις δικαιώματα με τη συμπεριφορά σου καθώς ενδέχεται οι άλλοι να μην κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια!
Η καχυποψία σου θα δημιουργήσει αποστάσεις στη σχέση σου, όμως θα είναι άδικο για το ταίρι σου να περιμένεις να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας. Αν δεν έχεις βρει τον/την κατάλληλο μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις γιατί δεν θα σε βοηθήσουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ενδιαφέρον σου για ζητήματα των φίλων σου συνεχίζεται αμείωτο καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα τονίσει τους δεσμούς μεταξύ σας. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω πιθανό να σε κάνει αδιάκριτο/η με δικά τους θέματα, με αποτέλεσμα να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου! Προσπάθησε να προσέξεις τον τρόπο που θα πεις αυτό που θέλεις καθώς θα είναι ένα ακόμη θέμα που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Μια διαφωνία με κάποιο/α φίλο/η σου μπορεί να συμβεί αν δεν του αφήσεις καν τα περιθώρια να εκφράσει την άποψη του.
Μια διαφωνία σχετική με ζητήματα ιδεολογίας θα σε απομακρύνει από το ταίρι σου καθώς δεν θα του συγχωρέσεις πως έχει διαφορετική άποψη! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα πρέπει να σου πει σε όλα ναι για να περάσει τον εξονυχιστικό έλεγχο που θα της κάνεις!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποια επαγγελματικά ζητήματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό, στρέφει την προσοχή σου αποκλειστικά σε αυτά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως δεν θα διστάσεις να κάνεις τα πάντα προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους! Το τίμημα μπορεί να είναι δυσανάλογο και θα πρέπει να αναλογιστείς αν αξίζει. Πιθανό να σου δοθούν ευκαιρίες να παίξεις με κρυμμένα χαρτιά αλλά αυτό θα αυξήσει τον κίνδυνο να εκτεθείς αν αποκαλυφθείς!
Η ανάγκη σου να αποδείξεις στο/στη σύντροφό σου την αξία σου μπορεί να σε παρασύρει σε κινήσεις εντυπωσιασμού που δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις και θα εκνευριστείς! Αν είσαι ελεύθερος/η καλύτερα να μην μπλέξεις επαγγελματικά και προσωπικά θέματα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχεις τάσεις φυγής και θα αισθανθείς πως δεν είναι εύκολο να σε καταλάβουν οι γύρω σου όσο και να προσπαθείς να τους εξηγήσεις τους λόγους που θέλεις να φύγεις εδώ και τώρα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει τον εκνευρισμό σου. Μια διαφωνία με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σου μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις πίσω να δεν καταφέρεις να βγεις νικητής/τρια στη λογομαχία. 
Τα θέλω σου θα είναι διαφορετικά από τα θέλω του/της συντρόφου σου και κάπως έτσι θα ξεκινήσει η προσπάθεια να τον/την πείσεις με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει επεισοδιακά καθώς η διαφωνία σας μπορεί να γίνει η αφορμή για να γνωριστείτε!
ΙΧΘΥΕΣ
Η συναισθηματική σου υπερχείλιση πιθανό να συνεχιστεί και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα σου δώσει αφορμές και δεν θα μπορέσεις να χαλαρώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει καχύποπτο/η με αποτέλεσμα να τα βάλεις με όλους ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό! Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία, διαφορετικά θα τα βάλεις με όλους και με όλα και αυτό αφενός θα σε εκθέσει και αφετέρου θα σε αναγκάσει κάποια στιγμή που θα σου έχουν περάσει τα νεύρα να απολογηθείς.
Οι εμμονές σου και η επιμονή σου σχετικά με θέματα που αφορούν εσένα και το ταίρι σου δεν θα κάνουν καλό στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος και γίνεις κτητικός/η με κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα να ξέρεις πως θα το βάλει στα πόδια!
Ζώδια 4626184996337650658
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε