Loading...

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τρίτη 3 Οκτωβρίου)


Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια και ο ωροσκόπος σου;
Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη στους Ιχθείς σου προσφέρει μια άκρως συναισθηματική ημέρα, θέτοντας την αισθηματική σου ζωή στο προσκήνιο. Το πάθος, η σεξουαλικότητα, η ανάγκη για αγάπη κυριαρχούν και μπορεί ακόμη και να καθοδηγήσουν τη σημερινή ημέρα. Παράλληλα η συμπαθητική σου πλευρά σε κάνει πιο αρεστό και καλοδεχούμενο από τους γύρω σου, βελτιώνοντας τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Η προσαρμοστικότητά σε διάφορες καταστάσεις θα σου προσφέρει την ευελιξία που χρειάζεσαι για να αποφύγεις εμπόδια και κακοτοπιές.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μια υπέροχη ημέρα σε περιμένει. Το συναίσθημα είναι έντονο, η ανάγκη για να αγαπηθείς και να αγαπήσεις δεν κρύβεται και για αυτό γίνεσαι διαχυτικός απέναντι στον σύντροφό σου. Εκφράσου και μην διστάσεις να κάνεις ό,τι πιο τρελό σκεφτείς για να δηλώσεις την αγάπη σου.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, σήμερα ίσως νιώσεις λίγο περισσότερο αγχωμένος από ό,τι θα έπρεπε. Ακόμη και ασήμαντες καταστάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις πίεση. Έλεγξε το συναίσθημα αυτό και θα δεις ότι κατά τα άλλα η ημέρα στον τομέα αυτό θα κυλήσει εξαιρετικά καλά. Στα οικονομικά, πρέπει να αποδεχθείς κάποιες καταστάσεις προτού καταφέρεις να τις αλλάξεις.
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα αυτή θα είναι αρκετά ευνοϊκή σε γενικές γραμμές. Δεν υπάρχουν έντονα εμπόδια και καθυστερήσεις, γεγονός που διευκολύνει τη ροή της ημέρας σου. Ωστόσο, δώσε λίγη προσοχή στις συμπεριφορές κάποιων προσώπων, καθώς είναι πιθανό να υπάρξει διάθεση για εξαπάτηση ή προδοσία. Το συναίσθημα θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς θα έχεις την τάση να το εκφράζεις και ειδικά στον σύντροφό σου. Αφέσου στη σημερινή ημέρα και απόλαυσε την αγάπη του αγαπημένου σου.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα αναμένεται εκπληκτική. Το θετικό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα θερμό κλίμα για σένα και το ταίρι σου, οπότε καλά θα κάνεις να αφήσεις τις γκρίνιες και τις σκοτούρες μακριά από τη σχέση. Εκδήλωσέ του την αγάπη σου με μια ευχάριστη έκπληξη, με μια βραδιά για τους δυο σας ή ο,τιδήποτε άλλο θελήσεις.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα έχεις μια πολύ ικανοποιητική ημέρα, καθώς η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες θα είναι εξαιρετική. Την ίδια στιγμή, όμως, δώσε λίγη προσοχή καθώς κάποιες παρασκηνιακές εξελίξεις μπορεί να μην είναι προς όφελός σου. Τα οικονομικά, αρχίζουν να βελτιώνονται και αυτό θα αλλάξει την καθημερινότητά σου.
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η ημέρα θα είναι γεμάτη, διάφορες εξελίξεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου, αλλά εσύ θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διατηρήσεις μια ρεαλιστική ματιά και να αποφύγεις την εσωτερική σύγχυση. Κάποιες φορές θα δυσκολευτείς να διαχωρίσεις τα προσωπικά σου βιώματα από τις πραγματικές εξελίξεις. Οπότε, βρες τις διεξόδους σου που θα σε κάνουν να διατηρήσεις την αρμονία. Ένα πολύ δικό σου πρόσωπο είναι σε θέση να παίξει αυτόν τον ρόλο.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, ενώ ο σύντροφός σου θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα. Αυτό δημιουργεί θετική διάθεση και κέφι. Ακόμη και μόνος να είσαι, η εύνοια που δέχεσαι μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους απόψε.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα είναι μια καλή ημέρα η σημερινή, καθώς η διαίσθησή σου είναι ικανή να σε οδηγήσει στις λύσεις που ζητάς. Πρόσεξε τις κακοτοπιές που μπορεί να σου δημιουργούν συνάδελφοι στο χώρο της εργασίας σου, ενώ στα οικονομικά σου πρόσεξε μην εμπλακείς σε σπατάλες.
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη στους Ιχθείς, είναι πιθανό να κρύβει παρασκηνιακές καταστάσεις και μυστικές επαφές που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στις σημερινές εξελίξεις. Καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Σε γενικές γραμμές, το πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό και σε βοηθάει να κάνεις επαφές και διαπραγματεύσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Φρόντισε να διατηρήσεις το καλό σου προφίλ και η στάση αυτή είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά το κλίμα είναι ευχάριστο και μπορεί να γίνει πολύ απολαυστικό, άσχετα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Αν είσαι σε σχέση, τα πράγματα είναι πιο απλά. Πλησίασε το ταίρι σου και κάνε μαζί του μια συζήτηση που θα μειώσει ακόμη περισσότερο την όποια απόσταση. Αν είσαι μόνος, βάλε τα καλά σου ρούχα και την καλή σου διάθεση και παίξε το παιχνίδι σου.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, μπορείς να αποδώσεις πολύ καλά σήμερα καθώς η διάθεσή σου είναι στα ύψη και το συναίσθημα είναι εκείνο που σε παρακινεί. Οπότε, φρόντισε να διατηρείς τη φλόγα μέσα σου και να έχεις πάντα στο μπροστά μέρος του μυαλού σου το κίνητρο που σε καθοδηγεί. Τα οικονομικά βελτιώνονται σιγά σιγά αλλά θέλει υπομονή.
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είναι μια μέρα αρκετά θετική και για εσένα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να διατηρείς τις επιφυλάξεις σου. Ωστόσο, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και φρόντισε να είσαι πιο ρεαλιστής από ποτέ. Ίσως το μυαλό υπονομεύσει τις πράξεις σου, άρα βάλε εσύ τους κανόνες του παιχνιδιού και καλά θα κάνεις να τους τηρήσεις. Οι εξελίξεις θα είναι αρκετά θετικές σε ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα σήμερα και θα μπορέσεις να έρθεις κοντά με το ταίρι σου για να συζητήσετε ακόμη ο,τιδήποτε σας προβληματίζει και τους δυο. Ακόμη και μόνος να είσαι, να θυμάσαι ότι ο επικοινωνιακός τομέας είναι ευνοημένος και μπορείς πολύ εύστοχα να περνάς τις σκέψεις σου.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, μπορείς σήμερα που έχεις καλή διάθεση να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, ασχολήσου με χρέη και ανοιχτές υποθέσεις που σε αγχώνουν. Είναι μια καλή στιγμή για να βάλεις τάξη.
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μπορείς να στηριχτείς στις δυνάμεις σου με αυτοπεποίθηση για να επιλύσεις τα προβλήματα που σε αφορούν. Μόνο εσύ μπορείς να καθορίσεις τα επόμενα βήματά σου και καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου για να το πετύχεις. Η Σελήνη στους Ιχθείς, σου προσφέρει πολύ καλή διαίσθηση, αλλά και αγάπη για ο,τιδήποτε καλλιτεχνικό. Μπορείς να είσαι πολύ συμπαθής στους γύρω σου σήμερα, για αυτό μπορείς να εκμεταλλευτείς την ημέρα με σκοπό να κατευθύνεις τις συζητήσεις εκεί που σε εξυπηρετεί.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι πιθανό να σε εκνευρίσει το ταίρι σου με κάποια λόγια που θα πει, αλλά να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό είναι τόσο ευνοϊκό στον τομέα αυτό που ο,τιδήποτε προκύψει μπορείς να το ξεπεράσεις, να το επιλύσεις αποτελεσματικά και στο τέλος –τέλος να έχεις μια απολαυστική βραδιά.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, θα υπάρξουν ευνοϊκές προτάσεις, αλλά και εξελίξεις που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση. Οι συνθήκες βελτιώνονται και αυτό σε κινητοποιεί ακόμη περισσότερο. Στα οικονομικά, θα υπάρξει ανοδική πορεία με τη δική σου συμμετοχή. Προσπάθησε να είσαι μεθοδικός και αποτελεσματικός.
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στους Ιχθείς, βγάζει προς τα έξω το κομμάτι εκείνο του εαυτού σου που είναι γεμάτο κατανόηση και που νιώθει την ανάγκη να ακούσει και να στηρίξει τους γύρω του. Για αυτό μην διστάσεις να προσφέρεις τη βοήθειά σου ή τις συμβουλές σου, αν σου ζητηθούν. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο χαλαρός, καθώς έχεις μια τάση να αγχώνεσαι χωρίς πραγματικό λόγο. Χαλάρωσε και ασχολήσου με τις επόμενες κινήσεις σου χωρίς να πνίγεσαι από τις ίδιες σου τις σκέψεις.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα, αν φροντίσεις να κάνεις πιο ξεκάθαρες κάποιες καταστάσεις που δημιουργούν απόσταση μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα. Ακόμη και μόνος να είσαι, ξεκαθάρισε μέσα σου τί πραγματικά νιώθεις και πάψε να παρασύρεσαι από ένα χείμαρρο αρνητικών σκέψεων.
Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, είναι μια καλή ημέρα για να βάλεις σε μια σειρά τις υποθέσεις που δεν έχεις ολοκληρώσει και αρχίζουν να σου δημιουργούν αρκετό άγχος. Στα οικονομικά χρειάζεσαι περισσότερο αυτοέλεγχο, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να παρασυρθείς σε σπατάλες εκτός πλάνου.
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το παρελθόν πέρασε και καλά θα κάνεις να το αφήσεις εκεί που βρίσκεται. Επωφελήσου από τις ευνοϊκές συνθήκες του πλανητικού σκηνικού και κάνε τις επαφές σου, προώθησε τις υποθέσεις σου στα κατάλληλα άτομα και πάνω από όλα δείξε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου. Η Σελήνη στους Ιχθείς, σε κάνει περισσότερο διαισθητικό, χτυπώντας καμπανάκια εκεί που πρέπει να προσέξεις. Κινήσου, δραστηριοποιήσου και μην υποκύπτεις στις παρερμηνείες που κάνει το μυαλό. Κάποιες φορές μπορεί να σε μπερδέψει πολύ άσχημα.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις υπέροχες στιγμές, καθώς το κλίμα είναι πολύ καλό μέσα στη σχέση σου. Ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται για το ταίρι σου και εσένα, οπότε αφέσου στην μαγεία των στιγμών και μην προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις ό,τι σου συμβαίνει. Απλά ζήσε το!
Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με τις ενέργειές σου αν θέλεις να προωθήσεις την δουλειά σου. Πρόσεχε πρόσωπα που κινούνται στο παρασκήνιο, για αυτό μην δείχνεις τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις επαφές που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου.
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το κλίμα είναι αρκετά θετικό, καθώς η θέση της Σελήνης στους Ιχθείς, δημιουργεί καλά δεδομένα γενικότερα. Μπορείς να είσαι αρεστός στους γύρω σου, να επηρεάζεις τρίτους με την άποψή σου, ενώ δεν θα λείψει η εκδήλωση συμπάθειας προς το πρόσωπό σου. Φρόντισε να μην προδώσεις την εμπιστοσύνη που θα δεχθείς για να μην απογοητεύσεις αγαπημένα πρόσωπα ή καλούς συνεργάτες. Προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα ως έχουν, γιατί δεν είναι δύσκολο να πέσεις σε πλάνη που θα προέρχεται από τον ίδιο σου τον εαυτό.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια όμορφη ημέρα και μια ακόμη καλύτερη βραδιά. Μπορείς το βράδυ να αφεθείς στο συναίσθημα και στην ατμόσφαιρα που θα είναι γεμάτη τρυφερότητα. Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνει ένα άκρως αισθησιακό κλίμα που θα σε κάνει να ξεχαστείς από τα καθημερινά σου προβλήματα.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου περιόρισε τον αυθορμητισμό και εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Υπάρχουν ζητήματα που χρειάζονται επίλυση και για αυτό θα χρειαστείς καθαρό μυαλό. Στα οικονομικά, αναμένεται να υπάρξει σταδιακή βελτίωση, αλλά θα πρέπει και εσύ να κάνεις κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα θα έχει αρκετές υποχρεώσεις, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε πτοεί, καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να ανταπεξέλθεις πολύ εύκολα σε ό,τι προκύψει. Εφόσον, αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα με θάρρος και αφήνεις και εκείνη την εσωτερική φωνή να σε καθοδηγήσει δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Οργανώσου και τίποτα δεν θα καταφέρει να σε καθυστερήσει. Το συμπαθητικό πρόσωπο που βγάζεις προς τα έξω μπορεί να σε βοηθήσει να βγεις από τη δύσκολη θέση.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, τα πράγματα είναι αρκετά θετικά και μπορείς να νιώσεις μέγιστη ικανοποίηση από τον δεσμό σου σήμερα. Μοιράζεστε και οι δυο την καλή διάθεση, γεγονός που δεν σας επιτρέπει να σταθείτε σε μικροπρέπειες και ασήμαντες λεπτομέρειες. Και μόνος να είσαι, η καλή σου διάθεση θα σε οδηγήσει πιθανότατα σε μια νέα περιπέτεια.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, θα πρέπει να κινηθείς σωστά, έτσι ώστε να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που κρατούν τα σχέδιά σου πίσω. Συζήτησε με συναδέλφους και συνεργάτες για να βρεις τις καταλληλότερες λύσεις. Στα οικονομικά, κινήσου με πρόγραμμα και θα καταφέρεις να δεις βελτίωση.
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μια μέρα που πρέπει να χαλαρώσεις και να διώξεις από πάνω σου το άγχος που η Σελήνη στους Ιχθείς φαίνεται να ενισχύει. Το γενικότερο καλό κλίμα σου προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεσαι για να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και να βάλεις μια σειρά στις υποχρεώσεις σου. Καλό είναι να μην λες σε όλα «ναι» σήμερα καθώς το αποτέλεσμα θα είναι να επωμίζεσαι όλο και περισσότερες ευθύνες. Με τις ικανότητές σου μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ό,τι προκύψει.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα θα εξελιχθεί πολύ όμορφα και θα μπορέσεις να πλησιάσεις το ταίρι σου ακόμη περισσότερο. Διώξε το άγχος και προστάτευσε τη σχέση σου από το υπερβολικό σου συναίσθημα. Έχεις την τάση να μεγεθύνεις κάθε κατάσταση, αλλά θα πρέπει να παραμείνεις ρεαλιστής για το καλό της σχέσης σου.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να τα πας πολύ καλά παρά την πίεση που ασκείς εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου. Πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου ότι εσύ αποφασίζεις τον τρόπο που θα χειριστείς κάθε περίσταση. Στα οικονομικά, σκέψου καλά προτού πράξεις ή ξοδέψεις αν θέλεις να δεις βελτίωση στον τομέα αυτόν.
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα θα είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και συναίσθημα. Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί υπέρμετρο συναίσθημα που είναι ικανό να σε παρασύρει αν δεν κοιτάξεις με ρεαλισμό τις καταστάσεις γύρω σου. Το άγχος μπορεί να σε καταβάλει και μόνο εσύ είσαι σε θέση να το ελέγξεις. Το συμπαθητικό προφίλ που βγάζεις προς τα έξω σε βοηθάει να κάνεις κινήσεις που ωφελούν τις υποθέσεις και τα συμφέροντά σου.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σχέση σου θα κινηθεί σε θετικά επίπεδα καθώς η εύνοια που δέχεσαι από τη θετική όψη της Αφροδίτης σε σχέση με τον Πλούτωνα, κάνουν την κατάσταση ειδυλλιακή. Απόλαυσε τη βραδιά, είτε είσαι μόνος, είτε βρίσκεσαι σε σχέση και μην μπλέκεσαι σε σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με τις τρέχουσες υποχρεώσεις και να μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από συνεργάτες ή συναδέλφους. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πιο οργανωμένος, γιατί δεν θα σου είναι δύσκολο να παρασυρθείς σε σπατάλες.
Πηγή: tlife.gr
Ζώδια 4603122307591470547
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε