Loading...

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για τη Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017


Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:
ΚΡΙΟΣ
Οι ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα σας αφήνουν μετέωρους και καθώς η κατάσταση είναι ρευστή, δεν ξέρετε με ποιον τρόπο πρέπει να δράσετε. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες μέχρι νεωτέρας και σκεφτείτε εναλλακτικές λύσεις. Τέλος, εξοικονομήστε χρήματα για τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Η διαφορά ηλικίας με το ταίρι σας μπορεί αρχικά να σας προβληματίσει, στην πορεία όμως θα διαπιστώσετε πως ο προβληματισμός οφείλεται σε παρεμβάσεις ατόμων από το περιβάλλον σας και όχι επειδή ενοχλείστε εσείς οι ίδιοι.
ΤΑΥΡΟΣ 
Αφροδίτη, Δίας και Κρόνος σε αρμονικές όψεις ενισχύουν τον οικονομικό τομέα και σας δίνεται η ευκαιρία να επιλύσετε ένα επαγγελματικό θέμα που είχε φρενάρει. Ωστόσο, επειδή οι εποχές είναι περίεργες και αλλάζουν τα δεδομένα από τη μια στιγμή στην άλλη, αναβάλετε προς το παρόν σημαντικές αγορές και εξοικονομήστε πόρους. Δεν χάνετε την ευκαιρία να εκφράζετε συχνά στο ταίρι σας τα συναισθήματα σας και είναι κάτι που ενδυναμώνει τη σχέση σας, ίσως όμως να μην έχει την ίδια συμπεριφορά το ταίρι σας και κάπου αρχίζει να σας τη δίνει στα νεύρα.
ΔΙΔΥΜΟΣ 
Έχετε βρει (επιτέλους) τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας και μέσα από ομαδική προσπάθεια, βαδίζετε με γοργούς ρυθμούς προς την επιτυχία. Προσέξτε μόνο και μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες, ώστε να δώσετε την απαραίτητη προσοχή σε σημαντικές επαγγελματικές υποθέσεις. Επικοινωνιακά, δεν πιάνεστε. Αξιοποιήστε τη μέρα. Η συνάντηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να ξυπνήσει τα ένστικτά σας και να νιώσετε έντονα την ανάγκη για δημιουργία οικογένειας εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Οι υπόλοιποι, πετάτε χαρταετό αυτήν την εποχή και ούτε κατά διάνοια δεν περνά κάτι τέτοιο από το μυαλό σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι άριστες επικοινωνιακές ικανότητες και το αστραφτερό σας χαμόγελο είναι ο τέλειος συνδυασμός για να πιάσετε τους στόχους σας. Έχετε μόνο κατά νου πως θα ταλαιπωρηθείτε όσον αφορά τις μετακινήσεις σας, οπότε οτιδήποτε σημαντικό, μην το αφήσετε για τελευταία στιγμή. Αγορές για το σπίτι ευνοούνται, αρκεί να ψωνίσετε έξυπνα. Οι διατροφικές σας συνήθειες δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως υγιεινές, αντιθέτως, σαβουριάζετε ό,τι βρεθεί στο διάβα σας. Αν αισθάνεστε κομμάρες και ότι σας εγκαταλείπουν σε ανύποπτο χρόνο οι δυνάμεις σας, ακούστε το καμπανάκι του οργανισμού σας και τραφείτε σωστά.
ΛΕΩΝ
Ένα ταξίδι θα συμβάλλει στη διεύρυνση του κύκλου σας και θα ανοίξει νέες πόρτες για εσάς. Διανύετε μια φάση όπου μαζεύετε συνεχώς εφόδια και εμπειρίες και είναι αδύνατον να μην βρείτε το δρόμο σας προς την επιτυχία. Προσέξτε μόνο να μην ξεπερνάτε τα όρια των αντοχών σας, ώστε να παραμείνετε ακμαίοι αυτό το ευνοϊκό διάστημα. Είστε πολύ χαρούμενοι από την τροπή που παίρνουν τα γεγονότα στον οικογενειακό τομέα και καθώς αισθάνεστε περισσότερη σιγουριά, αλλάζει εντελώς και όλη η διάθεσή σας. Σήμερα αφιερώστε χρόνο σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και ενδυναμώνουν τον ψυχισμό σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα οικονομικά σας ενισχύονται και βρίσκετε και πάλι τη χαμένη σας διάθεση καθώς έχετε πλέον την ευχέρεια να καλύψετε οφειλές καθώς και προσωπικές σας ανάγκες. Ενδεχομένως να πρέπει να αναβάλετε κάποια σημαντική αγορά, όμως βάζοντας σε τάξη οφειλές και χρέη, φεύγει ένας μεγάλος βραχνάς από πάνω σας. Η αμεσότητα με την οποία εκφράζετε τις απόψεις σας, μπορεί να κακοκαρδίσει κάποιους από το περιβάλλον σας, προκειμένου όμως να τα κρατάτε μέσα σας και να χαλάτε την υγεία σας, καλά κάνετε και τα λέτε. Κάποιοι θα φύγουν, κάποιοι θα μείνουν, αλλά θα αξίζουν.
ΖΥΓΟΣ 
Η επαγγελματική σας αποκατάσταση σας προβληματίζει πολύ και το χειρότερο είναι πως δεν βλέπετε φως στον ορίζοντα, με αποτέλεσμα να χάνετε ολοένα και περισσότερο το κουράγιο σας. Σήμερα, σας δίνεται η ευκαιρία να λύσετε το βιοποριστικό σας πρόβλημα, αρκεί να ρίξετε τον πήχη και να κινηθείτε με ευελιξία. Οι δυσκολίες που παρουσιάζονται στον οικογενειακό τομέα δεν είναι στο χέρι σας να αποφευχθούν, αυτό που μπορείτε όμως να κάνετε, είναι να μην αφήνετε να σας επηρεάζουν τόσο. Θέματα γονιών θα πρέπει να επιλυθούν δίχως τη δική σας συμμετοχή, οπότε κρατήστε αποστάσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Μην κανονίζετε ένα σωρό συναντήσεις αν δεν είστε σίγουροι πως θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε και ενημερώστε εγκαίρως τους συνεργάτες σας για τυχόν αλλαγή σχεδίων. Δεν είναι ευγενικό να τους αφήνετε να περιμένουν. Μπορεί από μια μικρή λεπτομέρεια να σχηματίσουν αρνητικές εντυπώσεις. Οι ισορροπίες τις ημέρας είναι λεπτές. Στην προσωπική σας ζωή υπάρχουν σύννεφα εξαιτίας παρεμβολών τρίτων και είναι κάτι που εσείς αφήνετε να διαιωνίζεται. Ενδεχομένως σήμερα να διαπληκτιστείτε άσχημα με το ταίρι σας και δεν θα έχει κι άδικο. Προστατεύστε τη σχέση σας εγκαίρως.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Αν εξαιρέσουμε τη δυσαρμονική όψη του Δία με τον Ουρανό που μπορεί να προμηνύει μια έκτακτη ανάγκη – τεχνικής φύσεως – στα επαγγελματικά σας, σε γενικές γραμμές είναι μια ήπια μέρα και μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο και σε θέματα σπιτιού. Ιδιαίτερη προσοχή σας προσωπικά σας αντικείμενα και στις δοσοληψίες σας. Σας έχει κουράσει να κάνετε συνεχώς υποχωρήσεις και πλέον δεν ανέχεστε μύγα στο σπαθί σας όσον αφορά τη σχέση σας, όμως μπορεί να χάσετε πολύ εύκολα τον έλεγχο και να διαταραχθούν οι ισορροπίες. Η σύγκριση με μια νέα γνωριμία, θα επιφέρει σύννεφα στη σχέση σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Ξεκινήστε από πιο νωρίς το πρόγραμμα σας καθώς προβλέπονται καθυστερήσεις στον τομέα των μετακινήσεων και μπορεί να εκτεθείτε αν έχετε κάποιο σημαντικό ραντεβού. Στον επαγγελματικό τομέα είναι ασταθές το κλίμα και δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να ρισκάρετε τους πόρους σας. Δώστε έμφαση στην τρέχουσα δουλειά σας. Σας κουράζει ένα φιλικό σας πρόσωπο με τις παραξενιές του, αλλά επειδή είστε συγκαταβατικοί, ανέχεστε κάθε τρελή του απαίτηση. Ωστόσο, έχετε βρει τον τρόπο να προσπερνάτε τα γεγονότα και να μη σας αγγίζουν και καταφέρνετε να μη χάνετε τις ισορροπίες σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, δεν πρέπει όμως να σας ανησυχούν οι αλλαγές, καθώς είναι προς συμφέρον σας. Αν πρόκειται να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, τακτοποιήστε εκκρεμότητες και οφειλές. Επειδή η μέρα είναι απρόβλεπτη, μείνετε επικεντρωμένοι σε θέματα καθημερινής ρουτίνας. Έχετε χάσει την επαφή με ένα μέλος της οικογένειας και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να το προσεγγίσετε. Απλά είναι τα πράγματα. Επικοινωνήστε χωρίς να το σκέφτεστε και κανονίστε μία συνάντηση. Δεν θα σας πιάσει κι από τον λαιμό επειδή χαθήκατε..
ΙΧΘΥΣ 
Η αδυναμία σας να υλοποιήσετε μία καινούρια ιδέα μπορεί να οφείλεται σε οικονομικούς λόγους, όμως μην εγκαταλείπετε την ιδέα σας, καθώς υπάρχουν τρόποι να βρείτε πόρους. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε σίγουροι σχετικά με τις αποφάσεις σας, δίχως να εξιδανικεύετε καταστάσεις. Από τη σκέψη μέχρι την υλοποίηση μιας ιδέας, είναι μακρύς ο δρόμος. Για να σας πάρει στα σοβαρά το άτομο που σας έχει γοητεύσει, πρέπει κι εσείς να αντιμετωπίσετε με την απαραίτητη ωριμότητα την κατάσταση. Δηλαδή, με το να του συμπεριφέρεστε σαν να είστε κολλητοί (μόνο οι καρπαζιές λείπουν), δε εκπέμπετε κανέναν ερωτισμό.
Ζώδια 5195457344400067079
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε