Loading...

Αν είναι δυνατόν! Μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας και μετά πήγε να πιει καφέ (vid)


Σοκ προκάλεσε η είδηση της επίθεσης με μαχαίρι στον δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά.
Ωστόσο, το ακόμη πιο τραγικό είναι πως ο 35χρονος συμβασιούχος που επιτέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε ατάραχος μετά το περιστατικό και πήγε να πιει καφέ σε καφετέρια επί της οδού Αθηνάς.
Ο δράστης, φαίνεται πως είναι θαμώνας της καφετέριας και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως πάντα συνηθίζει να πηγαίνει μόνος του.
Ο 35χρονος φέρεται να μην έφερε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και αυτή τη στιγμή κρατείται στην ασφάλεια Ελευσίνας.
Είναι ενδεικτικό ότι οι περισσότεροι που είδαν τον δράστη μιλούν για την αταραξία του και την ψυχραιμία του. Υπάλληλοι του δήμου που ήταν παρόντες, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα ψύχραιμο και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατάλαβε κανείς τις προθέσεις του.
Στην αταραξία του δράστη αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, και ο αντιδήμαρχος Ελευσίνας Γρηγόρης Κοροπούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στις πληροφορίες ότι αμέσως μετά το μαχαίρωμα ο 35χρονος πήγε σε παρακείμενη καφετέρια για να πιει καφέ.
Αναλυτικά όσα είπε ο αντιδήμαρχος Ελευσίνας Γρηγόρης Κοροπούλης


Περιφέρεια Αττικής 9042318250167093272
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε