Loading...

Α. Γεωργιάδης: Παραδοσιακά, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πολύ στενές σχέσεις με τα Εξάρχεια


Α. Γεωργιάδης: Παραδοσιακά, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πολύ στενές σχέσεις με τα Εξάρχεια
Νέες βολές κατά της Κουμουνδούρου, την οποία και κατηγόρησε πως έχει "παραδοσιακά πολύ στενές σχέσεις με τα Εξάρχεια”, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
"Στην κοινή γνώμη έχει περάσει η εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει καλά μαζί τους. Ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι φίλιες δυνάμεις. Αυτό είναι πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να το κοιτάξει. Παραδοσιακά, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πολύ στενές σχέσεις με τα Εξάρχεια και όλους αυτούς τους χώρους. Είχε και μία συνιστώσα, τη "Ρόζα”. Η πολιτική έκφραση των Εξαρχείων ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί με το που έγινε κυβέρνηση αυτό να άλλαξε ως ένα βαθμό, αλλά σε γενικές γραμμές ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει αυτές τις δυνάμεις με φιλική διάθεση. Ως κυβέρνηση πλέον, σας απασχολεί ότι μπαίνουν στα σουπερμάρκετ στα Εξάρχεια, κλέβουν και αυτό το θεωρούν επανάσταση; Σας απασχολεί ότι η αστυνομία δεν κάνει απολύτως τίποτε; Είναι στην ατζέντα σας;”, επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Σκάι”, κληθείς να σχολιάσει τις πράξεις βίας, στον απόηχο της επίθεσης στο πρώην κτήριο του ΔΟΛ, την οποία το Μέγαρο Μαξίμου απέδωσε στο Ρουβίκωνα.
Ο κ. Γεωργιάδης ήταν δριμύς και όσον αφορά στα...ραβασάκια για τον ΕΝΦΙΑ, που χθες αναρτήθηκαν στη γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων.
"Θα ζητήσετε συγνώμη από τον ελληνικό λαό που του λέγατε να στείλει εξώδικο για να μην πληρώνει; Θέλετε η Νέα Δημοκρατία να κάνει καμπάνια και να λέει "μην πληρώνει κανείς τον ΕΝΦΙΑ”, όπως κάνατε εσείς; Αυτή είναι η διαφορά μας. Εμείς δεν κάνουμε τέτοια, γιατί αυτό θα έβλαπτε την Ελλάδα. Και εμείς την Ελλάδα, την βάζουμε πάνω από τη Νέα Δημοκρατία. Ο Μητσοτάκης δεν είναι Τσίπρας να λέει ψέματα. Όταν o Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ότι θα μειώσει τους φόρους, το εννοεί. Και ο πρώτος φόρος που θα μειώσει είναι ο ΕΝΦΙΑ κατά 30%”, σημείωσε. 
Πολιτική 8561485587298542086
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε