Loading...

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 8 Αυγούστου


Κριός
Η επιρροή της έκλειψης δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, αλλά πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις σας με τα παιδιά σας και να τα στηρίξετε, αν έχουν προβλήματα. Προσέξτε τις παρέες σας. Αυτές τις μέρες θα αποδειχθεί ότι κάποιοι φίλοι σας δεν είναι έμπιστοι.

Ταύρος
Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Φροντίστε τη δημόσια εικόνα σας και αποφύγετε σκάνδαλα στον χώρο της καριέρας. Δυσκολίες στην οικογενειακή σας ζωή, με τα ακίνητα και τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην τσακώνεστε με το ταίρι σας.

Δίδυμοι
Να είστε γαλήνιοι στην επικοινωνία σας για λίγες μέρες ακόμη. Ιδιαίτερα προσεκτικοί να είστε όσοι ασχολείστε με το εμπόριο, με μεταφορές και ταξίδια. Κάποιοι συγγενείς ή γείτονες σας εκνευρίζουν ή σας θέτουν εμπόδια. Να οδηγείτε πολύ προσεκτικά και, κυρίως, νόμιμα.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ευνοεί τις μόνιμες σχέσεις και τις συνεργασίες, ενώ ο Ποσειδώνας σάς δυναμώνει και σας βοηθά. Προσέξτε πολύ τις καταχρήσεις αυτές τις μέρες. Επιπλέον, να είστε συνετοί στα οικονομικά σας και να μην ξοδεύετε άνευ λόγου.

Λέων
Περίεργος είναι ο ψυχισμός σας. Δεν είστε απαισιόδοξοι, απλώς αγχωμένοι. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται από καταχρήσεις. Μην τσακώνεστε και παρεξηγήστε με τους γύρω σας και ιδίως με το ταίρι σας και τους συνεργάτες σας. Να μιλάτε ήρεμα.

Παρθένος
Οχι καταχρήσεις και υπερβολές. Καλό είναι να προσέχετε την υγεία σας, αλλά και την εργασία σας, αφού θα χρειαστεί να δουλέψετε πολύ σκληρά. Αφήστε τις κόντρες, τα κουτσομπολιά και τις ειρωνικές παρατηρήσεις για άλλους. Να είστε «καλά» παιδιά. Μπορείτε!

Ζυγός
Αποφύγετε τον τζόγο και τα οικονομικά ρίσκα. Καλύτερα στην καριέρα, αλλά και με το σπίτι και την οικογένεια. Αποφύγετε κάποιες εντάσεις με τα παιδιά σας. Αυτές τις μέρες θα καταλάβετε ότι μερικοί φίλοι σας σάς ζορίζουν ή δεν σας στηρίζουν όσο θα θέλατε.

Σκορπιός
Αποφύγετε εντάσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Προβλήματα στην οικογένεια είναι πιθανά, όπως και στο σπίτι, όπως ζημιές και έκτακτα έξοδα. Μερικοί έχετε εύνοια με το εξωτερικό ή συνεργασίες με ξένους. Στην καριέρα σας να είστε τυπικοί και εργατικοί.

Τοξότης
Αποφύγετε συνεργασίες με ξένους και το εξωτερικό. Τα ερωτικά σας είναι λίγο μπερδεμένα. Προσέξτε νομικά θέματα, τουρισμό, ταξίδια, διεθνείς σχέσεις, εκδόσεις και εκπαίδευση. Να οδηγείτε συνετά. Η Αφροδίτη φέρνει καλά νέα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Κέρδη στον δρόμο σας.

Αιγόκερως
Αποφύγετε σπατάλες και ρίσκα, καταχρήσεις και υπερβολές και προσέξτε κληρονομικά ζητήματα και συνεταιρισμούς. Αποφύγετε σπατάλες και επιπόλαιες αγορές. Η Αφροδίτη μπορεί να σας οδηγήσει σε φλερτ και έρωτες ή και σε μια καλή σχέση. Ωστόσο μη βιαστείτε να πάτε… στο κρεβάτι οι αδέσμευτοι!

Υδροχόος
Καλό είναι να αποφεύγετε ταξίδια, συναλλαγές, συμφωνίες, ενώ πρέπει να προστατεύετε το πορτοφόλι σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Μην κουβαλάτε πολλά χρήματα μαζί σας. Χρήματα θα έρθουν, αλλά οφείλετε να κάνετε καλή διαχείριση. Προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ιχθύες
Κάποια προβλήματα στην καθημερινότητά σας ή στην εργασία σας σάς χαλάνε τη διάθεση, ενώ μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας, λόγω του άγχους. Η ψυχολογία σας έχει σκαμπανεβάσματα. Διασκέδαση και ψυχαγωγία διώχνουν τη μελαγχολία, όπως και η δημιουργία και το φλερτ! 

Πηγή: 
Ζώδια 6884829464653107311
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε