Loading...

Θέλουν ο μέσος πολίτης να «συνηθίσει» τη βία…




Του Νίκου Χιδίρογλου
Το ότι βρέθηκε κάποιος κυβερνητικός παράγοντας να πει πως τα όσα συνέβησαν στην οδό Ερμού, με ηθικό αυτουργό τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είναι «μεμονωμένο επεισόδιο», δεν φαίνεται πλέον να εκπλήσσει κανέναν απολύτως. Πρόκειται για άλλο ένα επεισόδιο στην αλυσίδα της διαχρονικής απόπειρας να συνηθίσει ο μέσος πολίτης την πολιτική βία της σημερινής ΟΠΛΑ της αριστεράς: των οργανώσεων τύπου «αντίφα», που χρηματοδοτούνται από διάφορους «καπιταλιστές» κερδοσκόπους.
Τώρα, αν απορεί κάποιος γιατί ένας καπιταλιστής κερδοσκόπος χρηματοδοτεί «αντικαπιταλιστικές» δραστηριότητες και επιθέσεις, η απάντηση είναι απλή: οι «υβριδικές» επιθέσεις σαν αυτές στην οδό Ερμού, δίνουν στο διεθνές γραφειοκρατικό σύστημα την αφορμή να ενισχύσει τους διακρατικούς μηχανισμούς ασφαλείας. Πλέον, μπαίνει και το ΝΑΤΟ στο χορό… Περισσότερη ομογενοποίηση λοιπόν στη Δύση σε όλα τα επίπεδα. Και αυτό σημαίνει αυτόματα λιγότερη εθνική κυριαρχία.

Όπως και να έχει, τη βία δεν θα τη συνηθίσει κανείς, όπως κανείς δεν θα συνηθίσει την ανασφάλεια και την ελευθεριότητα που μετατρέπει τις κοινωνίες σε βούρκους. Και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ηθικός αυτουργός όλων αυτών των «δύσοσμων» καταστάσεων, θα τιμωρηθεί πάρα πολύ αυστηρά για όλα αυτά.
Πολιτική 5799189845219894520
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε