Loading...

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 27 Ιουλίου


ΚΡΙΟΣ 
Η πίεση που θα νοιώσετε για κάποια επαγγελματικά θέματα, ίσως να σας κάνει λίγο σκληρούς στην συμπεριφορά σας, με τους άλλους. Κάποιοι θα σας στενοχωρήσουν με την συμπεριφορά τους και θα θελήσετε να διακόψετε την επαφή που είχατε. Μπορεί να έχετε μετανιώσει για κάποιους που έχετε αδικήσει κατά το παρελθόν και τώρα βλέπετε την αξία τους.
ΤΑΥΡΟΣ
Μην αφήνετε το φόβο της αποτυχίας να μπει εμπόδιο στα νέα σας σχέδια, γιατί σίγουρα θα προκαλέσετε αυτό για το οποίο φοβάστε. Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στα ύψη και οι πλανήτες ευνοούν κάθε τολμηρή κίνηση και δράση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να φροντίσετε για το μέγιστο των δυνατοτήτων σας.
ΔΊΔΥΜΟΙ
Η λάθος συμπεριφορά κάποιων, θα σας προβληματίσει υπερβολικά και θα είναι επικίνδυνο να σας εμπλέξουν σε περιπέτειες. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας θα πρέπει να καταλάβουν τις αγνές σας προθέσεις και να μην σας κατηγορούν άδικα. Αν αυτό συμβεί πάρτε θέση υπεράσπισης του εαυτού σας.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Το ερχόμενο διάστημα θα σας προσφέρει ευκαιρίες να αναδυθείτε μέσα από περιορισμένες συνθήκες που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε ουσιαστικά σε ότι επιθυμείτε. Ο τομέας της εργασίας σας και μία νέα σχέση θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σας, θα αποδείξουν ότι δεν πιάνουν μόνο χώρο στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Δώστε στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο να επεξεργαστεί τα νέα δεδομένα που προκύπτουν τώρα και μη βιαστείτε να βγάλετε απόφαση για το πώς θα προχωρήσετε από δω και πέρα. Μια αλλαγή στο πρόγραμμά σας είναι πιθανό να σας προκαλέσει αμηχανία και στρές. Τα αισθηματικά σας θα σας δώσουν μία αίσθηση απομάκρυνσης.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για την ολοκλήρωση όσων επιθυμείτε αρκεί να φροντίσετε ώστε να αξιοποιηθούν με θετικό τρόπο και να μην υπάρξουν απώλειες δυνάμεων και χρόνου. Φιλικό πρόσωπο σας στηρίζει και δέχεστε από τους άλλους θετικές συμβουλές. Οικογενειακά θέματα θα σας κουράσουν.

ΖΥΓΌΣ

Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζετε έχουν γίνει αφορμή να μην μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας όπως πραγματικά θα σας άξιζε. Τα προσωπικά θέματα είναι εκείνα, που αυτή την περίοδο δεν σας δίνουν καμία απολύτως σιγουριά και ηρεμία. Αν είστε σε σχέση, ίσως να πρέπει να επανεξετάσετε κάποια πράγματα που παρουσιάζονται συνεχώς.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ

Η οικογένειά σας βρίσκεται σε πίεση λόγω καταστάσεων που δεν λύνονται. Φροντίστε μήπως μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες για να βοηθήσετε περισσότερο αυτές τις δυσκολίες. Οι πιέσεις σταδιακά θα υποχωρήσουν αλλά χρειάζεται συνεργασία και καλή συνεννόηση.

ΤΟΞΌΤΗΣ
Η ανάγκη σας για αναγνώριση σας οδηγεί σε υπερβολικές συμπεριφορές, που σας εκθέτουν στους άλλους. Συγκρατήστε τον δυναμισμό σας και αφήστε λίγο τον χρόνο να κυλήσει. Όλα θα πραγματοποιηθούν στην ώρα τους και θα καταφέρετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, με μεγαλύτερη επιτυχία. 
ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε κάτι που έχετε αναβάλλεις από πολύ καιρό πριν. Θα σας δωθείι ένα στοιχείο για να πολεμήσετε τα κακώς κείμενα που είχαν συμβεί πριν αρκετό καιρό, κυρίως στην προσωπική σας ζωή. Μία καλή απόφαση είναι προτιμότερη από άλλη αναβολή. Βάλτε τα πράγματα σε τάξη.
ΥΔΡΟΧΌΟΣ
Σύντομα θα έχετε μία σημαντική πρόταση η αξιοποίηση της οποίας μπορεί να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Μην βιαστείτε να οδηγηθείτε σε συμπεράσματα αν δεν έχετε την πλήρη εικόνα μιας κατάστασης. Αγαπημένα σας πρόσωπα σας στηρίζουν και η βοήθειά τους είναι μεγάλη και καθοριστική.

ΙΧΘΎΕΣ

Η μελαγχολική σας έχει την τάση, να σας απομακρύνουν από κάθε ρεαλιστική προσέγγιση των προβλημάτων που σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Μην αφήνετε στην τύχη τα θέματα που σας απασχολούν, και επιδιώξτε να πάρετε συμβουλή από άτομο που εμπιστεύεστε και εκτιμάτε.
Ζώδια 4993368580121070665
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item