Loading...

Τα ζώδια σήμερα 25 Ιουλίου


Κριός
Κρατήστε ισορροπίες τόσο στα αισθηματικά όσο και στις συνεργασίες σας. Τα προβλήματα μπορεί να αφορούν σε έναν έρωτα ή να σχετίζονται με άλλα πάθη. Μην αφήνετε να σας παρασύρουν οι επιθυμίες σας και μην κάνετε καταχρήσεις. Προσέξτε τα παιδιά σας.

Ταύρος
Πρέπει να προσέχετε υγεία και ψυχολογία και να προστατεύεστε από ανταγωνιστές. Από τη μια όλα τα φώτα πέφτουν πάνω σας και αρέσετε, αλλά από την άλλη ο Αρης δυσκολεύει την επικοινωνία σας και καθυστερούν κάποιες υποθέσεις σας. Να οδηγείτε προσεκτικά.

Δίδυμοι
Νιώθετε αισιόδοξοι και δυνατοί και νομίζετε πως μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, αλλά ο Αρης σάς δυσκολεύει κάπως στην επικοινωνία. Μην εμπιστεύεστε πολύ τους οικείους σας, οι οποίοι ίσως σας σπάνε τα νεύρα. Μη μαλώνετε με τα αδέρφια σας ή άλλους συγγενείς.

Καρκίνος
Θα πρέπει να προσέξετε πολύ τα οικονομικά και κληρονομικά σας θέματα, αλλά και ανταγωνιστές στην εργασία σας. Τα εργασιακά σας είναι δύσκολα, αλλά δεν έχετε ισχυρούς εχθρούς. Καλύτερη υγεία και ψυχολογία, αλλά πολλή κούραση στη δουλειά. Αν είστε διακοπές, θα περάσετε καλά.

Λέων
Με τον Αρη στο ζώδιό σας, η σεξουαλικότητα και η ερωτική σας διάθεση βρίσκονται στο ζενίθ, αλλά μάλλον θα σας βγουν προβλήματα, αν παίζετε ερωτικά σας παιχνίδια, ιδίως αν έχετε μια καλή σχέση και ρισκάρετε. Το ίδιο ισχύει και αν δεν παίρνετε προφυλάξεις.

Παρθένος
Βάλτε στην άκρη τον εγωισμό σας και προσέξτε την υγεία και την ψυχολογία σας. Μερικές στιγμές γίνεστε πολύ άξεστοι και κακότροποι, είρωνες και λέτε πράγματα που πληγώνουν. Πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τα εργασιακά ζητήματα. Εύνοια στα οικονομικά σας και καλές αγορές.
Ζυγός
Προσέξτε τις σχέσεις με τους φίλους και τις παρέες σας. Λόγω Αρη, η εικόνα σας δεν θα είναι καλή, ενώ θα έχετε δυσκολίες αν ασχολείστε με ΜΜΕ, τεχνολογίες, δημόσιες σχέσεις και ομαδικές εργασίες. Ο Δίας και την ερωτική σας ζωή.

Σκορπιός
Θα έχετε κόντρες με άλλους ανθρώπους, είτε αυτοί είναι οι άτομα στην καριέρα είτε οι δικοί σας στον οικογενειακό χώρο. Αν είστε σφιχτοί στα οικονομικά σας, μπορείτε να ελπίζετε σε κάποια έσοδα. Να είστε και προσεκτικοί με εχθρούς και ανταγωνιστές.
Τοξότης
Χάρη στην Αφροδίτη, θα έχετε καλές συναντήσεις, φλερτ και γνωριμίες. Ωστόσο, μην κάνετε σχέσεις και σεξ με άτομα από μακριά ή το εξωτερικό. Προσέξτε πάρα πολύ σε ό,τι αφορά σπουδές, πνευματικές εργασίες και εκδόσεις. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις. Οι φίλοι είναι κοντά σας.

Αιγόκερως
Υπαρξιακές αγωνίες και άγχος είναι πιθανά. Προσέξτε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας λόγω του Αρη καθώς και κληρονομικά ζητήματα και συνεταιρισμούς. Μην κάνετε άσκοπες αγορές. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε καταχρήσεις και ιδίως το πολύ αλκοόλ. Μη σας παρασύρουν τα πάθη σας.

Υδροχόος
Ο Αρης απέναντι από το ζώδιό σας μάλλον κάνει τη ζωή σας αρκετά δύσκολη και περίπλοκη. Θα είστε μέσα στα νεύρα και μάλλον έτοιμοι να εκραγείτε ανά πάσα στιγμή και με την παραμικρότερη αφορμή. Θα νιώσετε την αδικία εις βάρος σας.

Ιχθύες
Ο Αρης δεν είναι καλός για τα εργασιακά σας, οπότε φροντίστε να είστε πολύ συντηρητικοί στις επιλογές σας. Η Αφροδίτη φέρνει ευκαιρίες στην οικογένειά σας και με ακίνητα. Προσέξτε ιδιαίτερα γραφειοκρατικές υποθέσεις αλλά και πισώπλατα χτυπήματα. Εύνοια έχετε στα οικονομικά σας. 

Πηγή: 
Ζώδια 2418200442183661023
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε