Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 01 Μαίου 2017. Καλό Μήνα!


Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 01 Μαίου 2017  Καλό Μήνα

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Άνεμος αλλαγής.


ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Χωρίς δεσμεύσεις και προκαταλήψεις


Κάθε είδους περιορισμός ή προκατάληψη μπαίνει στο περιθώριο κι έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα. Ίσως βέβαια να διαταραχθούν κάποιες από τις υπάρχουσες ισορροπίες της ζωής σου αλλά μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου.
Ερωτικά
Αρκετά πιο συμμαζεμένος/η θα είσαι σήμερα κι ίσως ασυνείδητα να συγκρίνεις καταστάσεις του παρελθόντος σου με μια τωρινή που σου προκαλεί ποικίλα συναισθήματα. Καλό θα ήταν ωστόσο να το κρατήσεις για τον εαυτό σου και να αποφύγεις τις αναφορές στο συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί θα του δώσεις την εντύπωση ότι έχεις απωθημένα ή δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα τα παλιά. Εσύ ζεις για το τώρα, άφησε λοιπόν το τι έγινε τότε.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα σου δημιουργηθεί η αίσθηση ότι κατά κάποιο τρόπο λείπει η έξαψη ή έχει χαθεί ο ερωτισμός στη σχέση σου κι έχει γίνει πιο γλυκανάλατη και αγαπησιάρικη, όμως είναι λογικό σιγά-σιγά το πάθος να ατονεί, αν είστε καιρό μαζί. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορείς να το ξυπνήσεις...

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Διαφορά νοοτροπίας
Η Σελήνη στον Καρκίνο μεταφέρει το πεδίο του ενδιαφέροντός σου τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είτε πρόκειται για φιλικές είτε για απλές γνωριμίες. Φαίνεται όμως ότι οι εξελίξεις και οι συμπεριφορές δεν θα είναι από εκείνες που μπορείς να «χωνέψεις» εύκολα ή απλά δεν είναι του στιλ και της νοοτροπίας σου, ίσως μάλιστα να «σοκαριστείς» από μια αποκάλυψη.
Ερωτικά
Προσπάθησε να ξεκολλήσεις από πράγματα που βλέπεις ότι το μόνο που σου προσφέρουν είναι μιζέρια ή κακοδιαθεσία. Αν υποψιάζεσαι ότι κάτι πάει στραβά ή έχει αρχίσει και σε κουράζει ένα πρόσωπο, αντί να επιμένεις και να βασανίζεσαι, μάλλον είναι καιρός να κρατήσεις μια απόσταση και να αρχίσεις να ψάχνεις για κάτι που σου ταιριάζει περισσότερο. Έτσι κι αλλιώς έχεις εύνοια, οπότε γιατί να μένεις κάπου χωρίς προοπτική;
Αν είσαι σε σχέση, εφ’ όσον τριβελίζει το μυαλό σου μια αμφιβολία ή υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί, βρες την κατάλληλη στιγμή και κάνε μια ήρεμη συζήτηση με το ταίρι σου. Έτσι θα ηρεμήσεις κι εσύ και δε θα τρώγεσαι με τα «μήπως» και τα «αν».

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Αμεσότητα και δυναμισμός


Ο Άρης στο ζώδιό σου δεν φείδεται δυναμισμού και αποφασιστικότητας κι αν κάποιος/α αποπειραθεί να σε περιορίσει μάλλον θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Κι αντίστροφα όμως, από την πλευρά σου καλό είναι να θυμάσαι πως ό,τι κάνεις, το κάνεις για σένα κι όποιος/α θέλει να συμπορευτεί μαζί σου, θα το κάνει οικειοθελώς κι όχι με το ζόρι.
Ερωτικά
Θα σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς συναισθηματικά μια ερωτική σου υπόθεση κι ενδεχομένως να γεμίσεις με ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις. Ωστόσο, καλό θα ήταν σε αυτή την περίπτωση να χρησιμοποιήσεις το ισχυρό σου όπλο, τον εγκέφαλο, να βάλεις ψύχραιμα τα πράγματα κάτωκαι να τα δεις αντικειμενικά. Έτσι θα βγεις από το αδιέξοδο που βιώνεις. Αν καταλήξεις ότι οι ανάγκες σου δεν καλύπτονται από ένα πρόσωπο, μην επιμείνεις άλλο.
Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις πράγματα για το σύντροφό σου, απλά σου είναι δύσκολο να τα εκφράσεις γι’ αυτό κι υπάρχει μια γκρίνια από την πλευρά του. Όμως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, πέρα από τα λόγια, να του δείξεις πώς αισθάνεσαι, ακόμα και στην ερωτική σας συνεύρεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ασυνήθιστες καταστάσεις
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει στόχο των συμπαντικών δυνάμεων και μάλλον πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για να αντιμετωπίσεις ή να διαχειριστείς ασυνήθιστες καταστάσεις ή συμπεριφορές, που σε ορισμένες περιπτώσεις θα αγγίξουν τα όρια της «προβοκάτσιας». Μην παίρνεις λοιπόν και τόσο σοβαρά τα όσα συμβαίνουν, ώστε να διατηρήσεις την ηρεμία σου.
Ερωτικά
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και πρέπει να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο γιατί ευκαιρίες θα σου έρχονται συνεχώς, πρέπει όμως να έχεις τα μάτια σου ανοικτά να τις διακρίνεις και κυρίως να έχεις ξεκολλήσει από το παρελθόν και τα τυχόν αρνητικά βιώματα. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα θα είναι μεγάλη, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει ευάλωτο/η, γιατί δε θέλει και πολύ να κάνεις μια λανθασμένη επιλογή και τελικά να μετανιώσεις. Σήμερα πάντως θα εμφανιστεί στο δρόμο σου κάποιος/α που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου.
Αν είσαι σε σχέση, έχεις κάποιες διακυμάνσεις κι ίσως αισθανθείς ευάλωτος/η γι' αυτό ασυναίσθητα θα επιζητήσεις τη φροντίδα και την προστασία του συντρόφου σου, βλέποντας την αγκαλιά του σαν καταφύγιο. Αυτό όμως ίσως σε κάνει πιο πιεστικό/η, γι’ αυτό κράτα την ισορροπία γιατί θα βαρύνει αρκετά η ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
«Μια στο καρφί και μια στο πέταλο»
Από την μια πλευρά η ζωή «σε τραβάει από το μανίκι» για να βγεις έξω και να διασκεδάσεις με όλη σου την ψυχή, από την άλλη όμως, η Σελήνη στον Καρκίνο έχει τις δικές της απαιτήσεις και ίσως να σε «ρίξει» σε μια μελαγχολία ή να αναδείξει την ανάγκη σου να μείνεις για λίγο μόνος/η. Μπορείς βέβαια να καλύψεις αμφότερες τις τάσεις, την κάθε μια στην... ώρα της!
Ερωτικά
Συναισθηματικά δεν θα είσαι στα πολύ καλά σου, οπότε μπορεί να επιδιώξεις μια συζήτηση με ένα πολύ δικό σου πρόσωπο που ξέρεις ότι είναι αντικειμενικό και θα σε βοηθήσει όχι μόνο να αισθανθείς καλύτερα, αλλά και να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική. Πιθανόν η αιτία να είναι κάποιος/α που θέλεις πολύ, αλλά για διάφορους λόγους είναι δύσκολο να τον/ην αποκτήσεις. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσεις. Ίσα-ίσα, αν αυξήσεις τις προσπάθειές σου, έχεις καλές πιθανότητες.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να αποκαλύψεις στο ταίρι σου ότι μια παλιότερη συμπεριφορά του σε έχει πειράξει και να του εξηγήσεις και το λόγο. Με την κουβέντα όμως θα καταλάβεις ότι επρόκειτο για δική σου παρεξήγηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Με όπλο την λογική
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς στις φιλικές σχέσεις σου ή σε μια συλλογική προσπάθεια που παρουσιάζει ενδιαφέρον για σένα. Ωστόσο αυτά που θα βιώσεις δεν ανήκουν και τόσο στην σφαίρα του «φυσιολογικού» κι αν θες να τα ερμηνεύσεις οφείλεις να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά, βάζοντας μπροστά την «επιστημονική» σκέψη σου.
Ερωτικά
Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα να κλείσεις ραντεβού με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα και να διαπιστώσεις από κοντά αν υπάρχουν προοπτικές για κάτι πιο ουσιαστικό μεταξύ σας. Αν, πάλι, δεν ανήκεις σε αυτή την περίπτωση, η συνάντηση με κάποιους φίλους σου που έχεις καιρό να δεις, θα σου κάνει καλό και θα αποσπάσει την προσοχή σου από τα τρέχοντα προβλήματά σου αλλά και κάποιον/α που δεν βλέπεις να υπάρχει ανταπόκριση.
Αν είσαι σε σχέση, θα προσπαθήσεις να κατανοήσεις περισσότερο κάποιες ανάγκες του συντρόφου σου. Αυτό δε σημαίνει ότι θα συμβιβαστείς ή θα κάνεις κάποια παραχώρηση αλλά θα λάβεις υπόψη σου και τη δική του θέση και ενδεχομένως να χαλαρώσεις τη στάση σου απέναντί του.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
«Ούτε ιερό, ούτε όσιο»!
Σήμερα σου επιτρέπεται να κάνεις κάθε λογής «τρέλες», ξεφεύγοντας κάπως από την συνήθη τακτική του να είσαι αρεστός/η σε όλους/ες. Αν μάλιστα δεν το πράξεις εσύ, τότε σύντομα θα βρεθείς ενώπιον ανάλογων καταστάσεων ή συμπεριφορών από άτομα που δεν έχουν «ούτε ιερό, ούτε όσιο», αφού το πρώτο μέλημά τους είναι να προκαλέσουν κι ό,τι βγει!
Ερωτικά
Ίσως αισθανθείς μια ανασφάλεια για το μέλλον σου σήμερα που θα έχει αντίκτυπο και στην αυτοπεποίθησή σου. Έχεις μια συναισθηματική φόρτισηπου μάλλον σου δημιουργείται από την ανάγκη σου να βρεις εκείνο το άτομο που θα σταθεί δίπλα σου, πιο συντροφικά κι όχι μόνο ερωτικά/σεξουαλικά κι όσο δεν έρχεται αυτή η στιγμή, τόσο πέφτεις σε διάθεση. Μην στενοχωριέσαι όμως, γιατί τα καλύτερα τώρα θα έρθουν. Λίγη υπομονή δε βλάπτει.
Αν είσαι σε σχέση, ευχάριστα θα περάσει η Κυριακή σου με το σύντροφό σου κι αγαπημένα σας πρόσωπα, το μόνο που ίσως σε χαλάσει είναι κάποιες συζητήσεις που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά θέματα γιατί όλα αυτά τα αντιμετωπίζεις καθημερινά και προς το παρόν θέλεις να τα ξεχάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
«Η τρέλα δεν πάει στα βουνά»!
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ταξιδέψεις και να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο, ώστε να γνωρίσεις από πρώτο χέρι την «τρέλα» που μπορεί να κουβαλάει ο καθένας. Ενδέχεται ακόμη να σου συμβούν αρκετά απρόοπτα αλλά σε κάθε περίπτωση αντιμετώπισε πρόσωπα και καταστάσεις με χαμόγελο και την κατανόηση εκείνου/ης που ξέρει!
Ερωτικά
Ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα και περιμένεις να γίνει κάτι πιο ουσιαστικό μεταξύ σας θα αναστατώσει το πρόγραμμά σου και ίσως αναγκαστείς να αναβάλλεις μια έξοδο με την παρέα σου, ζητώντας την κατανόησή τους, για να συναντηθείς μαζί του. Το θέμα είναι να αφήσεις να φανούν και τα δικά σου συναισθήματα γιατί αν κρατήσεις τη συνηθισμένη, εσωστρεφή στάση του, δε θα πάει και τόσο καλά το ραντεβού σου.
Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να παρεξηγήθηκες με ένα σχόλιο του συντρόφου σου και συναισθηματικά να έχεις κάπως απομονωθεί. Σήμερα που υπάρχει μια ηρεμία στην ατμόσφαιρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το ξεδιαλύνεις και να σου φύγουν κάποιες περίεργες ιδέες από το μυαλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
«Άσε με να κάνω λάθος»


Ο Άρης απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο παρορμητικό/η στις επιδιώξεις σου, με πιθανή συνέπεια να χάσεις τον έλεγχο είτε σε προσωπικά ζητήματα είτε στην διαχείριση των οικονομικών σου. Ό,τι κι αν σου κοστίσουν όμως τέτοια «λάθη», το αντίτιμο που θα λάβεις αξίζει πραγματικά, αφού θα έχεις την ευκαιρία να «παίξεις» και να ξαναβρείς τον χαμένο σου ενθουσιασμό.

Ερωτικά
Σήμερα δεν θα έχεις το συνηθισμένο σου κέφι και ενθουσιασμό ίσως γιατί θα συνειδητοποιήσεις ξαφνικά ότι αναλώνεσαι συναισθηματικά σε διάφορα άτομα, που τελικά αποδεικνύονται λίγα και δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που ζητάς. Γι’ αυτό και θα σου βγει έντονη επιφυλακτικότητα σε κάποιον/α, που η έλξη μεν ανάμεσά σας είναι έντονη, αλλά πέρα από αυτό, δεν έχεις ακόμα δείγματα για το ποιες είναι οι προθέσεις του απέναντί σου.
Αν είσαι σε σχέση, δεν ξέρεις αν θα σου φτάσουν τα χρήματά σου γι’ αυτό και θα αρνηθείς μια πρόταση του συντρόφου σου, αφού δε θέλεις να ξοδέψεις περισσότερα από αυτά που έχεις υπολογίσει. Προσπάθησε όμως να του εξηγήσεις το λόγο για να μη φανεί ότι απλά βαριέσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά


Τεστ αντοχής


Η Σελήνη στον Καρκίνο σκοπεύει να σου βάλει δύσκολα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τα δικά σου μέτρα. Αντίθετα, έχεις να κάνεις με απρόβλεπτες περιπτώσεις που δεν κατατάσσονται εύκολα σε κάποια κατηγορία ή με «ανεξήγητες» συμπεριφορές, που φέρνουν τα πάνω-κάτω μέσα σε μια στιγμή.
Ερωτικά
Η Σελήνη απέναντί σου, στον Καρκίνο, σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο συναισθηματικό σου κομμάτι και να τη λάβεις σοβαρά υπόψη σου, καθώς στρέφεσαι στη λογική κάθε φορά που νιώθεις ότι παρασύρεσαι ερωτικά. Όμως, για να είσαι καλά μέσα σου, πρέπει να αποκτήσεις μια ισορροπία, ούτε να κλείνεις πόρτες, ούτε όμως και να τρελαίνεσαι. Πάντως μια γνωριμία σήμερα μπορεί να σου προκαλέσει μια εσωτερική διέγερσηκαι να σε κάνει να παραμερίσεις την αυστηρή και συνεσταλμένη σου πλευρά.
Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη μέρα για να εκφράσεις στο ταίρι σου το τι αισθάνεσαι για ένα θέμα που έχει προκύψει κι όχι να του αραδιάσεις ένα σωρό επιχειρήματα που μάλλον δε θα το αγγίξουν. Με αυτόν τον τρόπο θα σε κατανοήσει βαθύτερα και θα σεβαστεί τη θέση σου. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Επαναστατική διάθεση


Φαίνεται να ξεφεύγεις πια από τις θεωρητικές διακηρύξεις περί ανεξαρτησίας, περνώντας στην άμεση εφαρμογή τους! Κι αν μεν δεν έχεις να «δώσεις λόγο» σε κανέναν, τότε κάνε αυτό που σου «βγαίνει» χωρίς δεύτερη σκέψη. Πρόσεξε όμως μήπως τελικά με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου πληγώσεις κάποιον/α που έχει δεθεί μαζί σου συναισθηματικά.
Ερωτικά
Σαφώς και δε φοβάσαι τη μοναξιά, ίσως γιατί φροντίζεις να έχεις γύρω σου αρκετούς φίλους και αγαπημένους ανθρώπους που, μόλις νιώσεις λίγο πιο ευάλωτος/η, απευθύνεσαι σε αυτούς και καλύπτεις κάπως τα κενά σου. Σήμερα όμως μπορεί να σε πειράξει που οι περισσότεροι έχουν δίπλα τους κάποιον/α που τους αγαπά και τους νοιάζεται. Αλλά, τώρα σου δίνονται οι ευκαιρίες να βρεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει, οπότε καλό θα ήταν να στραφείς προς την αναζήτηση του.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, ο σύντροφός σου ενδεχομένως να νιώθει εκτεθειμένος συναισθηματικά ή να πιστεύει ότι έχεις βάλει τη σχέση στον αυτόματο πιλότο, οπότε άφησε τις αναλύσεις και θεωρητικές τοποθετήσεις γιατί θα προκαλέσεις τις έντονες αντιδράσεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Από αουτσάιντερ... φαβορί!

Η Σελήνη στον Καρκίνο αναζωογονεί το ενδιαφέρον σου για την ζωή, φαίνεται όμως ότι εκεί... έξω κυκλοφορούν άτομα που είναι μάλλον απρόβλεπτα ή ιδιότροπα και δεν μπορείς να τα προσεγγίσεις, χωρίς να υιοθετήσεις κι εσύ μια «σουρεαλιστική» οπτική. Και το «μαγικό» είναι πως αν τα καταφέρεις, θα διαπιστώσεις τελικά ότι κάποιοι «τρελοί» είναι πολύ πιο γνωστικοί!
Ερωτικά
Είναι συνηθισμένο στην αρχή ενός ειδυλλίου να υπάρχει η συναισθηματική φόρτιση και να εκτίθεται μόνο ο ένας από τους δύο, να τρέχει, να προσπαθεί, να δείχνει τον έρωτά του. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι στην πορεία, αν δεν λάβει την ανταπόκριση που περιμένει, θα συνεχίσει να το κυνηγά. Αν διαισθανθείς σήμερα μια κούραση από την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν να αφήσεις τα παιχνίδια και να δράσεις. Θυμήσου ότι τίποτα και κανείς δεν είναι δεδομένος.
Αν είσαι σε δεσμευμένος/η, θα κάνεις όλα όσα σε γεμίζουν χαρά και θετική ενέργεια. Το πιο πιθανό είναι να βγεις μια βόλτα με το ταίρι σου ή να βρεθείτε με ένα φιλικό ζευγάρι. Ίσως μάλιστα βρεις την ευκαιρία να κουβεντιάσεις κι ένα θέμα της σχέσης που είχε προκύψει παλιότερα και «θάφτηκε» μετά.
astrology.gr
Ζώδια 3873295570776787004
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε