Loading...

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 5/4


zodia-ezodia
ΚΡΙΟΣ
Η ημέρα ξεκινάει με τους θετικότερους οιωνούς για εσένα αφού η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Λέοντα θα σου χαρίσει ενέργεια, ζωντάνια και μια επιθυμία να γίνεις δημιουργικός/η μέσα από τα χόμπι σου. Πάρε τηλέφωνο τους φίλους σου καθώς έχεις μέρες να τους δεις και αφιέρωσε χρόνο στον έρωτα σου που τον έχεις παραμελήσει. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις και ένα νέο χόμπι καθώς η ρουτίνα δεν σου αρέσει καθόλου.
Αν αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου τότε θα καταφέρεις να κάνεις το ταίρι σου να σε δει όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες και οι έρωτες ευνοούνται σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με την οικογένεια σου για θέματα που σας απασχολούν αλλά έχετε τελείως διαφορετική γνώμη ως προς την επίλυση τους. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα φέρει στην επιφάνεια τα παράπονα σου καθώς θα θυμηθείς όλες τις καταστάσεις που θεωρείς πως έχεις αδικηθεί. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ευάλωτος/η και ευαίσθητος/η γι αυτό και θα κρατήσεις μια στάση άμυνας, προκειμένου να προφυλάξεις τον εαυτό σου. Μην κρατήσεις την ίδια συμπεριφορά προς την οικογένεια σου, κάνε μια εξαίρεση.
Η σχέση σου δεν θα είναι προτεραιότητά σου σήμερα καθώς θα κλειστείς στον εαυτό σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μπορεί να παρεξηγήσεις μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία ή οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά σου σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ότι και αν σε απασχολεί σήμερα θέλεις να το μοιραστείς με τους γύρω σου καθώς επιθυμείς να ακούσεις τη γνώμη τους. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και η επικοινωνία θα έχει την τιμητική της. Συναντήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς θα κάνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την ημέρα και θα σου μεταφέρουν νέα που θα σε χαροποιήσουν. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η διάθεση που θα έχεις για σπατάλες καθώς μπορείς να παρασυρθείς για αυτό άφησε για άλλη ημέρα τις βόλτες στα μαγαζιά που θα είσαι πιο εγκρατής.
 Ένα συγκεκριμένο θέμα δεν θα σε αφήσει να ασχοληθείς με τίποτε άλλο και θα μονοπωλήσει το χρόνο που θα έχεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην υποτιμήσεις μια γνωριμία που θα κάνεις μέσα από το περιβάλλον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα οικονομικά σου θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα και θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς μαζί τους! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και αναμοχλεύει οτιδήποτε έχει να κάνει με το ταμείο σου δημιουργώντας σου άγχος και ανασφάλεια. Η ημέρα μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μέσα από μια νέα δραστηριότητα ή μέσα από μια αλλαγή σε μια ήδη υπάρχουσα οικονομική συμφωνία. Αυτό που χρειάζεται είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις προκειμένου να προλάβεις τις «ευκαιρίες» καθώς κάποιες από αυτές μπορεί να μην είναι ευκαιρίες!
Η ανασφάλεια που νιώθεις μπορεί να σε κάνει πολύ κτητικό/η με το ταίρι σου καθώς θέλεις να νιώσεις πως σου ανήκει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις ακόμα και κατά τη διάρκεια της αναμονής σου μέσα σε μια τράπεζα!

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει διάφορα θέματα καθώς η διάθεση σου θα μεταβάλλεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Το πρωί είναι πιθανό να σηκωθείς γεμάτος/η ενέργεια αλλά μετά μπορεί να αλλάξεις γνώμη και έτσι να μείνεις αδρανής! Συζητήσεις με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος σου μπορεί να σε εκνευρίσουν καθώς θα πιστέψεις πως σου ρίχνουν ευθύνες. Αν δεις τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορείς τότε σίγουρα θα καταφέρεις να βρεις και το δικό σου μερίδιο ευθύνης στα πράγματα!
Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να σου μιλήσει αλλά ίσως να μην έχεις διάθεση να ακούσεις οτιδήποτε και να σου πει καθώς είσαι σίγουρος/η πως εσύ ξέρεις καλύτερα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου προσπάθησε να δώσεις χρόνο σε μια νέα γνωριμία να σου δείξει τι θέλει από εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από το πρωί η ενέργεια και η διάθεση σου δεν θα είναι στα καλύτερα τους καθώς εμμονές και φόβοι έχουν κατακλύσει το μυαλό σου και δεν σε αφήνουν να απολαύσεις την ημέρα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σου προκαλεί άγχος ακόμα και με απλά θέματα της καθημερινότητας. Αν εστιάσεις στις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις σήμερα τότε θα καταφέρεις να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο ώστε να μην κάνει περίεργες σκέψεις.
Οι συναισθηματικές σου ανησυχίες θα σε κάνουν αρκετά καχύποπτο/η και υπερβολικό με το ταίρι σου και θα σου προκαλέσουν ανασφάλεια. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου άφησε τη διαίσθηση σου να σου υποδείξει τον/την κατάλληλο/η για εσένα χωρίς δικές σου παρεμβολές!

ΖΥΓΟΣ
Το μόνο που θέλεις σήμερα είναι να πάρεις τους φίλους σου και να βρεθείτε για να ανταλλάξετε τα νέα σας και να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και ενισχύει τους φιλικούς δεσμούς καθώς ήδη έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Ένα συλλογικό σχέδιο θα σας φέρει πολύ κοντά καθώς η ημέρα ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες. Η ημέρα είναι θετική και θα φέρει κοντά σου νέους συμμάχους καθώς κάποιοι θα ενθουσιαστούν από τις ικανότητες και τη διάθεση σου!
Η ιδανική βραδιά περιλαμβάνει το ταίρι σου και τους φίλους σου μαζί και είναι στο χέρι σου να το επιδιώξεις! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ένας/μια φίλος/η θα γίνει ο συνδετικός κρίκος για να γνωρίσεις το επόμενο σου ταίρι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ήμερα θα είναι πολύ απαιτητική όσον αφορά τις υποχρεώσεις της δουλειάς σου και θα σε βάλει σε μια διαδικασία να αποδείξεις τι αξίζεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και σε προτρέπει να ξεχωρίσεις με τα επιτεύγματα σου στον επαγγελματικό τομέα. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου σήμερα καθώς θα το προκαλέσεις με κάποιο τρόπο. Απόφυγε να εμπλακείς σε πηγαδάκια στη δουλειά καθώς μπορεί να υπάρξουν διαρροές.
Ο χρόνος που θα έχεις για το ταίρι σου θα είναι ανύπαρκτος ή αρκετά περιορισμένος οπότε φρόντισε να είναι ποιοτικός! Αν δεν έχεις βρει τον έρωτα σου, σήμερα η δουλειά σου δεν θα σηκώνει «ανταγωνισμό» και θα απαιτήσει το 100% της προσοχής σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά την αισιοδοξία σου και τη ταξιδιάρικη διάθεση σου. Είναι πολύ πιθανό να κανονίσεις μια απόδραση σε συγγενείς ή φίλους που μένουν μακριά ή ακόμα και να βρεις την ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε βοηθήσει να αποκομίσεις νέες εμπειρίες. Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου ευνοούνται σήμερα καθώς θέλεις να μοιραστείς τις γνώσεις σου και να αποκτήσεις καινούριες.
Μια μονοήμερη απόδραση με το ταίρι σου είναι ιδανική για να τονώσετε τη σχέση σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια συζήτηση μπορεί να σε φέρει κοντά με έναν άνθρωπο που ξέρεις αλλά δεν είχατε την ευκαιρία να πλησιάσετε ο ένας τον άλλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια συζήτηση με κοντινούς σου ανθρώπους, μια φωτογραφία που θα πέσει στα χέρια σου ή απλά κάτι που θα θυμηθείς θα σε φέρει σε επαφή με τα συναισθήματα που κρατάς κρυμμένα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση και δυσθυμία. Η ημέρα δεν είναι καλή για οικονομικές συμφωνίες και συζητήσεις με συνεταίρους σου καθώς η διάθεση σου θα έχει επηρεαστεί αρκετά από τις σκέψεις σου και δεν θα μπορέσεις να ασχοληθείς απερίσπαστος/η με πρακτικά θέματα.
Αν δεν επιλέξεις να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου εντός κρεβατοκάμαρας τότε σίγουρα θα περάσετε χρόνο σε ξεχωριστά δωμάτια εξαιτίας κάποιου καβγά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην ενδώσεις σε ένα φλερτ αν δεν αφήσεις πίσω σου ανθρώπους του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου προκειμένου να διατηρήσεις το καλό κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σου δημιουργεί την ανάγκη να έχεις την αποδοχή των άλλων ακόμα και αν χρειαστεί να αφήσεις τον εαυτό σου λίγο πιο πίσω. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία στις σχέσεις σου και μην παραμελείς και τις δικές σου ανάγκες. Η ημέρα είναι καλή για να γεφυρώσεις τυχόν διαφορές που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα.
Η αποδοχή του/της συντρόφου σου έχει μεγάλη σημασία για εσένα και θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να τσεκάρεις αν την έχεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην κάνεις μια επιλογή γιατί αρέσει στους γύρω σου καθώς σε αυτό πρέπει να αποφασίσεις μόνος/η σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Η ημέρα θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θέλει να σε σκληραγωγήσει! Είναι πιθανό εκτός από τις υποχρεώσεις που έχεις στο πρόγραμμα, να προκύψουν και έκτακτες που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Είναι πολύ πιθανό επίσης να αποφασίσεις να βρεις δικαιολογίες προκειμένου να τις αφήσεις για άλλη ημέρα. Αν το κάνεις αυτό, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τις κάνεις καθυστερημένα και όχι να τις αποφύγεις!
Σήμερα θα παραπονεθείς στο ταίρι σου για τις δουλειές που έχεις καθώς θέλεις να τραβήξεις την προσοχή του! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες καθώς θα είσαι κουρασμένος/η και δεν θα είσαι σε φόρμα!
Ζώδια 8351287945124643311
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε