Loading...

Το πρόγραμμα που βγάζει... πρωταθλητή!


Η ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ βάζει... φωτιά στο Πρωτάθλημα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον 7 αγωνιστικές πριν το τέλος.
Τι έχουν μπροστά τους όμως οι ομάδες που βρίσκονται σε απόσταση μάξιμουμ 10 βαθμών από την κορυφή; Ας τα πάρουμε με τη σειρά.
Οι πρωταθλητές έχουν ως δεδομένο τα συσσωρευμένα ματς. Μπροστά τους βρίσκονται δύο δύσκολες αναμετρήσεις με τη Μπεσίκτας για το Europa League, ενώ παραμένουν και στο Κύπελλο. Επομένως, η διαχείριση είναι διαφορετική από των υπολοίπων. Στο πρωτάθλημα o Oλυμπιακός υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τον Ατρόμητο του Σα Πίντο που έχει ανέβει ψυχολογικά, όμως η κρίσιμη καμπή είναι την 25η αγωνιστική, καθώς πηγαίνει στη Λεωφόρο για να παίξει με τον Παναθηναϊκό. Ακολουθεί ένα εντός έδρας ματς με τον Πλατανιά και ένα με την Κέρκυρα. Στη συνέχεια, αγωνίζεται με Λεβαδειακό εκτός, με ΠΑΣ Γιάννινα εντός και κλείνει στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. 
Ο Πανιώνιος παίζει με την ΑΕΚ στο ματς που ρίχνει την αυλαία την 23ης αγωνιστικής. Σε περίπτωση επικράτησης μειώνει στους 4 και... συνεχίζει να ονειρεύεται! Οι «κυανέρυθροι» στη συνέχεια υποδέχονται την ΑΕΛ και την αγωνιστική του «αιώνιου» ντέρμπι παίζουν τα ρέστα τους στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ! Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και η εκτός με τον Παναθηναϊκό. Επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη για να υποδεχθεί τον Πλατανιά, πηγαίνει στην Κέρκυρα και ολοκληρώνει εντός έδρας με τον Λεβαδειακό.
Ο ΠΑΟΚ μείωσε στους -8 και έχει υπέρ του και την ισοβαθμία, όμως δεν έχει καιρό για πανηγυρισμούς, αφού ακολουθεί το ντέρμπι των «δικεφάλων» με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.  Στη συνέχεια υποδέχεται τον Πανιώνιο και την ΑΕΛ, πηγαίνει στο Περιστέρι και γυρίζει στην Τούμπα για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Προτελευταία αγωνιστική δοκιμάζεται στην έδρα του Πλατανιά και την τελευταία υποδέχεται την Κέρκυρα.
Ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται στο -10 έχει Ηρακλή εκτός έδρας πριν το ντέρμπι της Λεωφόρου. Έπειτα, δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, υποδέχεται τον Πανιώνιο και πηγαίνει Τούμπα για τον ΠΑΟΚ, σε μια «καυτή» τριάδα αγώνων. Κλείνει τις υποχρεώσεις του με δύο σερί εντός έδρας ματς απέναντι σε Ατρόμητο και ΑΕΛ.
Ας δούμε τώρα τα ματς που τη δεδομένη στιγμή δείχνουν τα πιο σημαντικά. Και λέμε δείχνουν, γιατί με την πίεση να εντείνεται κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο «γκέλας» σε κάποιο θεωρητικά εύκολο ματς!
6/3 (23η αγωνιστική): Πανιώνιος-ΑΕΚ
12/3 (24η αγωνιστική): ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
18/3 (25η αγωνιστική): ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
19/3 (25η αγωνιστική): Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός
2/4 (26η αγωνιστική): ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
6/4 (27η αγωνιστική): Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
9/4 (28η αγωνιστική): ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός


http://www.filathlos.gr/
Αθλητικά 8267840579274228440
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε