Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  «Τσακ μπαμ»!

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά


Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναμένεται να σου ξυπνήσει μνήμες ή να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σας συνδέουν όμορφες στιγμές του παρελθόντος! Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά σου, φέρνοντας στο προσκήνιο λεπτομέρειες που αγνοούσες κι ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψεις μια προοπτική σου. Επιπλέον, η καταναλωτική συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει κάπως σπασμωδική, δίνοντας τελικά την εντύπωση ότι δεν ξέρεις τι θέλεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μια «ουρανοκατέβατη» έμπνευση μπορεί να σου αποφέρει ένα σημαντικό κέρδος.
Ερωτικά
Φαίνεται πως νοσταλγείς κάποιες παλιές καλές στιγμές κι αν το επιθυμείς πραγματικά, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξαναζήσεις έναν έρωτα του παρελθόντος. Αν όμως πρόκειται για μια νέα γνωριμία, πρόσεξε μήπως «βουλιάξεις» στο συναίσθημα, αδυνατώντας τελικά να δεις τα αυτονόητα!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο κυκλοθυμικό/η, δεν αποκλείεται δε, κατά τη διάρκεια της ημέρας, να εμφανιστούν και κάποιες ανεξέλεγκτες καταναλωτικές τάσεις. Όλα αυτά όμως μπορεί να ξεπεραστούν, αν «αλλάξεις επίπεδο» και αποφασίσεις να δώσεις μια πιο πνευματική διάσταση στις αναζητήσεις σου, αποφεύγοντας να εγκλωβιστείς σε λεπτομέρειες για τα «τρέχοντα». Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα επαγγελματικά σου, ίσως μάλιστα να συνεργαστείς εκ νέου με ένα άτομο ή φορέα που στο παρελθόν σου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από την προμήθεια ή διάθεση αποθηκευμένου εξοπλισμού.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να δεχθείς μια «επίθεση» συναισθημάτων από ένα πρόσωπο που η ευαισθησία του σε τρομάζει, μην φανταστείς όμως ότι είναι αδύναμο και δεν έχει τον τρόπο να σε φέρει «στα νερά του». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να συναντηθείς κρυφά με μια παλιά σου αγάπη και ό,τι ήθελε προκύψει!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά


Ο Δίας στον Ζυγό σε καλεί να ανοίξεις την αγκαλιά σου σε όλο τον κόσμο, κάτι που το σύμπαν σκοπεύει να σου ανταποδώσει άμεσα με μια μεγάλη χαρά που θα πάρεις από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, σε ωθεί να διαμορφώσεις ένα πιο χαλαρό και διασκεδαστικό περιβάλλον στη δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να υποδεχθείς και κάποιους παλιούς γνώριμους, που καλοβλέπουν την αναβίωση μιας επαγγελματικής δραστηριότητας του παρελθόντος. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύροσου επισημαίνει ότι υπάρχει ένα οικονομικό παρασκήνιο που καλό είναι να μην αγνοήσεις, κάνε λοιπόν αυτό που πρέπει για να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από τους «πονηρούς».

Ερωτικά
Νιώθεις την ανάγκη να «χαθείς» σε μια αγκαλιά και τα καλά νέα είναι ότι θα έχεις την δυνατότητα να το ζήσεις και με το παραπάνω, ίσως μάλιστα να πρόκειται για τον «άνθρωπό σου». Παράλληλα όμως πρόσεξε μήπως κάποιος/α άλλος/η «σου βάζει λόγια» και τον… προσπεράσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό σου προσφέρει μια επίσημη στήριξη από την οικογένειά σου, ενώ αν σχεδιάζεις να «φτιάξεις την ζωή σου», θα έχεις την ευκαιρία σου. Επιπλέον, η καλή σου ψυχολογία μπορεί να σε «σηκώσει» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα και η μόνη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι μια αγκαλιά από έναν «δικό σου» άνθρωπο! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει λιγότερο αφελή απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις του «έξω κόσμου» που στη συγκεκριμένη φάση λειτουργούν περισσότερο σαν «αρπακτικά», παρά ως φίλοι/ες. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να ενθουσιαστείς με μια νέα φιλία «κτισμένη» πάνω σε κοινούς αγώνες.
Ερωτικά
Η «περιπέτεια» καλά κρατεί κι αν είσαι μόνος/η, ίσως «ζεσταθείς» με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, όσο εύκολο να έρθεις πολύ πιο κοντά με το ταίρι σου άλλο τόσο είναι να τα «τσουγκρίσετε», μένοντας ο καθένας χώρια και παρέα με τον εγωισμό του!


ΛΕΩΝ ♌
Γενικά


Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς σε μια σημαντική επαγγελματική υπόθεση, ώστε να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως «υποστηρικτές» αλλά έχουν και κρυφές σκέψεις ή σχέδια. Επιπλέον, είναι πιθανό να περάσεις μια δοκιμασία, που θα κρίνει την επάρκειά σου σε πολυσύνθετες καταστάσεις, όπου θα πρέπει να γεφυρωθούν λειτουργικά αντίθετες απόψεις. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Δίας στον Ζυγό σε βοηθά, ώστε να «πέσεις πάνω» σε διαφωτιστικές πληροφορίες ή να έχεις «τυχερά» συναπαντήματα με άτομα που έχεις να δεις καιρό. Ίσως μάλιστα σου γίνει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση για ταξίδι.
Ερωτικά
Δείχνεις να εγκλωβίζεσαι σε σκέψεις και υποθέσεις για το πώς φαίνεσαι στα μάτια των άλλων, κάτι όμως που σε κρατά μακριά από την ευτυχία που αναζητάς. Χαλάρωσε λοιπόν κι αν σου δοθεί η ευκαιρία, ταξίδεψε ή «κυκλοφόρησε σε «στέκια», αφού εκεί «κτυπά μια καρδιά» για σένα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά 

Ο Δίας στον Ζυγό σε βοηθά να αποκτήσεις κάτι που κατά κάποιο τρόπο είναι το «απωθημένο» σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν χρήματα που είχες «ξεγραμμένα. Επιπλέον, είναι πιθανό να περιέλθει στην κατοχή σου ένα παλαιό αντικείμενο αξίας. Από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε φέρει και σε μια κατάσταση μεγάλης συναισθηματικής αδυναμίας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο αποσπά την προσοχή σου από όσα σε ενδιαφέρουν πραγματικά, μέσω μιας νευρικότητας που είναι διάχυτη στο περιβάλλον σου. Ίσως μάλιστα να «συρθείς» σε ανούσιες υποθέσεις τρίτων, που απλά φωνάζουν περισσότερο για το υποτιθέμενο πρόβλημά τους!
Ερωτικά
Αν καταφέρεις να «απεμπλακείς» από κάποιες λεπτομέρειες που σου «τριβελίζουν» το μυαλό και σε απομακρύνουν από την ευτυχία σου, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να διαχειριστείς, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται. Ίσως μάλιστα να ζήσεις μια μοναδική ερωτική εμπειρία.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά 
Ο Δίας στο ζώδιό σου είναι βέβαια ένα μεγάλο «ατού», στην παρούσα φάση μάλιστα ευνοεί κυρίως τα εργασιακά σου κι αν έχεις κατά νου ένα νέο ξεκίνημα, όλα θα σου έρθουν βολικά. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να καλύψεις έγκαιρα τις ανάγκες αλλά και τις ανεπάρκειές σου, αφήνοντας στην άκρη εφήμερες επιθυμίες που απλά θα «αδυνατίσουν» το πορτοφόλι σου, χωρίς καν να αποκτήσεις την αίσθηση της πληρότητας. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια «κομβική» οικονομική υπόθεση που η εξέλιξή της εξαρτάται από άλλους κι εδώ είναι που πρέπει να εντοπίσεις λεπτομέρειες, ώστε να αποφύγεις κάθε τύπου ανεπιθύμητες δεσμεύσεις.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, ένα προσωρινό αδιέξοδο μπορεί να σε κάνει να στραφείς για συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα σου γίνει μια πρόταση που σίγουρα έχει τις προοπτικές της για μια «εφ’ όλης της ύλης» αποκατάσταση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά 
Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διερευνήσεις προσεκτικά τα τεκταινόμενα στις συνεργασίες και γενικότερα στις κοινωνικές συναναστροφές σου, δίνοντας ένα τέλος σε οτιδήποτε δεν «τραβάει» ή σε ζημιώνει. Ίσως μάλιστα να σε βοηθήσουν να πάρεις τις αποφάσεις σου κάποιες «κρίσιμες» λεπτομέρειες που θα υποπέσουν στην αντίληψή σου. Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται να συνάψεις μια συμφωνία «ειδικού σκοπού» και μικρής διάρκειας. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό σε στρέφει προς το παρελθόν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναζητήσεις τις αιτίες όσων σε ταλαιπωρούν σήμερα, ξεκινώντας από το συναισθηματικό τραύμα που σου άφησε μια σχέση.
Ερωτικά
Από την στιγμή που τα πράγματα είναι ανοικτά και η διάθεσή σου «κυμαινόμενη», πρόσεξε μήπως τελικά απογοητευτείς, όταν διαψευστεί μια «υψηλή» προσδοκία σου. Υπάρχει όμως και η αντίστροφη εκδοχή, να βρεθείς, δηλαδή, από την «κόλαση» στον «παράδεισο»!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά 
Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να σου προσφέρει συμπαράσταση και θαλπωρή από έναν φίλο ή μια φίλη. Επιπλέον, αν ψάχνεις για σπίτι ή αντιμετωπίζεις κάποιο οικογενειακό-περιουσιακό θέμα, να αισιοδοξείς, αφού τελικά όλα θα «δουλέψουν» υπέρ σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο σου θυμίζει ότι δεν μπορείς να προβείς σε ένα οποιοδήποτε εγχείρημα, χωρίς πρώτα να «τσεκάρεις» την επάρκεια του εξοπλισμού σου και τον βαθμό της λειτουργικότητάς του. Καλό είναι λοιπόν να κάνεις μια πρόβα ή άσκηση, πριν αναλάβεις δράση, υπολογίζοντας φυσικά και τα όρια της αντοχής σου, αφού αν τα ξεπεράσεις, τότε ο οργανισμός σου θα αρχίσει να διαμαρτύρεται!
Ερωτικά
Όλοι και όλα «δουλεύουν» για σένα και ξεκινώντας από τον χώρο της εργασίας σου, φαίνεται πως υπάρχει κάποιος/α που σε καλοβλέπει, κι ίσως σήμερα σου δοθεί η ευκαιρία να το διαπιστώσεις άμεσα! Είναι όμως το ίδιο πιθανό να έρθεις πολύ κοντά με ένα πρόσωπο, μέσα σε έναν χώρο αναψυχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό προάγει τις επαγγελματικές και κοινωνικές βλέψεις σου, παρέχοντάς σου στήριξη και βοήθεια από πρεσβυτέρους και «παλιούς στο κουρμπέτι». Ίσως μάλιστα να δικαιωθείς ή να τιμηθείς για μια υπόθεση του παρελθόντος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να «ξεδώσεις» μέσα από γλέντια και τραγούδια! Επιπλέον, σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο και φροντίδα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ώστε να μην νιώσει μόνο σε μια δύσκολη στιγμή που περνά, από την άλλη πλευρά βέβαια πρόσεξε μήπως «τα κάνεις θάλασσα» με τον εγωισμό σου και την επιμονή σου σε κανόνες, που ναι μεν ισχύουν γενικά αλλά όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Ερωτικά
Η λογική σου σε «αποπροσανατολίζει» τόσο, ώστε να κινδυνέψεις να χάσεις μια ευκαιρία από εκείνες που δεν εμφανίζονται συχνά. Βάλε λοιπόν στην άκρη ενδοιασμούς ή πεποιθήσεις και αφήσου σε αυτό που σου προσφέρεται, ακόμη κι αν δεν συγκεντρώνει τις προδιαγραφές μιας «επίσημης» σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αναστατώσει την καθημερινότητά σου με εντάσεις κι «αναποδιές» που στην πλειοψηφία τους θα συμβούν στο σπίτι ή το γραφείο σου. Ίσως μάλιστα να αποκομίσεις μια αίσθηση παραβίασης του χώρου σου, αφού ο καθένας κάνει «ό,τι του καπνίσει»! Από την άλλη πλευρά όμως, σε ωθεί να «φορτσάρεις», προκειμένου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό διευρύνει τους ορίζοντες της επικοινωνίας σου, πιθανόν μάλιστα μάθεις κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για μια οικονομική υπόθεση. Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό σε κάνει πιο επιρρεπή σε συναισθηματικά «ολισθήματα», που όμως μπορεί να έχουν και τα καλά τους!
Ερωτικά
Επικοινωνιακά «λάμπεις» κι ένα όμορφο δώρο ή μια κίνηση μεγάλης συναισθηματικής αξίας θα σου ανεβάσει την διάθεση και θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κι εδώ είναι που πρέπει να αφεθείς και να αφήσεις τις πολλές θεωρίες!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά 
Ο Δίας στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε απαισιόδοξη σκέψη ακόμη μάλιστα κι αν το παρόν σου είναι «γκρίζο» και δεν συνάδει σε μια τέτοια στάση, μπορείς να αντλήσεις δύναμη και κουράγιο από «ένδοξες» στιγμές του παρελθόντος. Επιπλέον, στον οικονομικό τομέα μπορεί να έχεις τα «τυχερά» σου, τόσο μέσω της οικογένειάς σου, όσο και από αγοραπωλησίες παλαιών αντικειμένων αξίας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο δίνει έναν πιο εντατικό ρυθμό στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, σε καλεί ωστόσο να περιορίσεις τις παρορμήσεις σου, αφού μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα μιας παρεξήγησης ή να βοηθήσεις τον λάθος άνθρωπο!
Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις έντονες στιγμές με γνωστούς/ες, ίσως μάλιστα να νιώσεις μια ιδιαίτερη «ζεστασιά» με ένα πρόσωπο, που μπορεί να τρέφει για σένα και ερωτικά αισθήματα. Κι επειδή όλα μπορεί να γίνουν «σε χρόνο dt», έσο… έτοιμος/η! 
astrology.gr


Ζώδια 7230003692549621801
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε